.
Затворена тема
Страница 219 от 288 ПървиПърви ... 119169209215216217218219220221222223229269 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 451 до 5 475 от общо 7188
    Супер фен Аватара на leadyflame
    Краайй, утре ще е едруго :Д

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Щастие. Чисто и неподправено. Адски се радвам, че имаме за какво да мечтаем, както винаги съм искала. Постигаме едно нещо, след което се устремяваме моментално към друго. Точно тази заедност ме радва повече от всичко. Много ми е добре. А и той е страхотен човек, много верен и искрен приятел и невероятен мъж. Нямам думи да опиша каква късметлийка съм.

Стигнали сме до момент, в който е по-важно да се събудя до него, отколкото да заспя. А в това има много смисъл.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Оле като прочетох това "до като" и тая "осмивка" лошо ми стана...

Майка е супер щастлива. Като видя как се борим като малки деца с възглавници, реши и тя да се включи. Не съм я виждала така отдавна. Май всичко започва да се нарежда. А щом и седна да си говори с него дали съм му разказвала за баба ми и какво мисли по въпроса, значи и тя му има доверие. Радвам се, че е така. "Твоите приятели са и мои приятели" явно важи с пълна сила.

Утре се очаква да е хубав ден. Единствените хора, които липсват са брат ми и идиота, но брат ми след около 10 дена ще си дойде, а идиота ще го видя в четвъртък, евентуално петък..Кеф ми е..;3

Кара ме да се чувствам много тъпа, когато се държи по този начин.

И аз не знам какво искам.

Но ми писна да ме забъркват в глупости, като нищо не съм направила на никой. Писна ми да ме третират като боклук и познати, и непознати. Доста съм удобна, нали не си защитавам принципите изобщо. Направо вече...писна ми да съм толкова мекушава, като аз страдам след това. Кога ще се науча?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Казах си, че днес ще е деня, в който ще приключа всичко и ще започна на ново. Махнах всички снимки. Махнах всички хронологии, всички смс-и. Мда, това беше всичко. Всяка история си има своя край, нали? Чувствам се по-добре, като че ли ми падна товар от плещите. Да видим какво ще ми предостави новата седмица. Поставил съм си доста високи цели и за нищо на света няма да се откажа! Не и този път!
    Това
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Дано денят ми не продължи в същия дух. Всъщност като се замисля - какво пък толкова е станало?

Някакъв нехарактерен за мен позитивизъм ме е налегнал тези дни. Харесва ми.

Отказвам да се ядосвам за глупости. Спокойствие му е майката.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на pandabear
    като за понеделник се чувствам доста добре. след малко отивам на проба и се надявам да си харесам все някакъв модел, 'щото моята капризност край няма, чак се дразня сама на себе си.

Легнах си в 3, говорили сме си до 6. Темата не беше много приятна, но факта, че имам човек до себе си е някак..успокояващ.

"Аз съм ти камък на шията -
    скъсай въжето, хвърли ме!
    Тегля те, суча те, вия те
    с тежест неудържима.
    До кръв е ранена и пламнала
    от камъка твойта плът, знам, но
    само че вече и камъкът
    от твойто въже малко пламна.
    Строши се, нафраска се с ръбове,
    изрони се, рухна злокобен.
    А бе скъпоценен, без жлебове...
    И кой го направи надгробен?
    Кой смля го във хромела, лудия?
    Кой в трошлек докрай го разнищи?
    Отвръх небесата на чудото
    кой ритна го в трапа от нищо?
    Аз съм ти камък на шията.
    Но ти си ми в него въжето.
    Хвърли ме. Спаси ме. Строши я там
    брънката, зла и проклета!
    От мен отърви се, захвърляй ме.
    Но първо кажи ми, но право,
    примка или пък огърлица
    от мойто въже си направи?" ---> Не е истина това колко описва емоциите ми.

Тъй де, от утре ще се радвам и на нова китара..;3

Мега фен Аватара на xoxi
    Стари и почти забравени хард рок хитове, любим човек, вкусна закуска и топло какао... Понеделник всъщност е прекрасен ден!

Това е то..Не влизаш 3-4 месеца и вече правилата за доклад поради разпространение са променени. Пфф..Заемам се да чета фейсбук правилника. Яко...-_-

Като го изчета ще взема и да се заема със същината на докладването. Скоро не съм го правила, пък съм заместник админ на групата. Константин ще ме заколи...

Град
    My own world
    И аз обичам понеделник! Виждам, че все повече хора са така. Имам разни неща да свърша днес, ама както се познавам, май ще ги отложа за утре, когато така или иначе ще излизам. Дорисувано ми е всичко за изпита утре. Да минава и да се захващам с нещо полезно.

Отказах се от академията, разочароваха ме. Но пък май е за добро, ще си хвана някакъв стаж сега най-вероятно. Време е да започна да заделям пари за всичко, което съм си набелязала. Ще е трудно.

Почти всичко тече по план.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Трябва да излизам и да ходя до пощата, а искам да спя цял ден. Дори не знам дали имам дребни за рейса. Сад.

Лигавя се, ама ми е мързеливо настроено и драматизирам. Днес тя се прибира, не съм я виждала от май месец, а сега ще живее вкъщи, съвсем не ми е ясно как ще си направя курсовата. Толкова ми е скучен тоя материал, че дори лекциите не мога да прочета както трябва.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid Виж мнението
    Не ми се занимава с нищо. А пък трябва да походя на училище тази седмица, за да ме изпитат и оформят, тъй като не ми се иска да остана без оценки.
    Усещам онова познато чувство в гърдите, нещо средно между гадене и тъпа болка. И не, не е физическо неразположение. Напоследък се чувствам твърде... самотна. Общувам с много хора, но... сякаш съм сама. Забавно ми е да си пиша с някого за час-два, но след това чатът ни приключва, а с това - и моето добро настроение.
    Толкова ми се иска да изпитам някаква... тръпка. Да бъда нечия тръпка. Липсва ми това, да знам, че има човек, който ме желае. Просто това. Мечтая за това, но мечтите... понякога остават само и единствено мечти. Не искам да бъда глупава и наивна.
    С всички около мен ме свързват единствено приятелски отношения. Нищо повече. Радвам се на приятелите и приятелките ми, които са намерили своята любов. И ми е тъжно понякога. Напоследък - все повече. Лошото е, че те не могат да ме разберат. Не намирам утеха в думите: "Не го мисли, и твоят човек ще се появи". Защото той не се появява. Няма го. Няма го...
    Колко познато. С изключение на училището и заобиколеността с много хора. Но ти си само на 19 години и то съвсем скоро навършени. Нямаш повод за чак такова притеснение. Ако когато достигнеш моята възраст все още е така...тогава вече може да имаш повод за притеснение.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Майка ми и досега си е ненаситна . Не мога да повярвам че наранява така баща ми.

Днес нямам трен и си свърших някой неща а сега релаксче и него ще го видя довечера .

Добре съм .

П.П И сериозно ли се обмисля да се махне доживотното наказание в България ? Като ми казаха чак не повярвах ..

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Майка ми и досега си е ненаситна . Не мога да повярвам че наранява така баща ми.
    Баща ти не го ли заколиха в БеГе?
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Да бе верно, синеочке - баща ти не го ли очистиха?

Иначе ся имам една седмица сесия.. после ако всичко е топ-тип ще си изкараме доста хубаво

Dr. Gregory House

Да . Биологичният ми баща

Аз съм расла с пастрок . За него ставаше дума .

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ама и двамата сте тактични , та дрънкате...
    Последно редактирано от granger : 01-20-2014 на 22:21
    maDamn

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Кака, тва тактичността не яде, не се и ебе... нямам причина да го знам кво е. :Р

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Кака, тва тактичността не яде, не се и ебе... нямам причина да го знам кво е. :Р
    True
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Празно ми е.. много ми е празно. Искам някой да напълни живота ми с много любов, много смях, много излизане, много усмивки
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    Искам някой да напълни живота ми с много любов
    хаха, какво си помислих ;д

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    хаха, какво си помислих ;д
    Задника и сърцето не се различават много много..
    Dr. Gregory House

Град
    My own world
    Нещо много бързо ми минава времето последните няколко дни. Трябва пак да се науча да ставам рано, че като се събудя в 10 до обяд нищо не правя, после хоп и става 5, пък по някое време решавам да си легна отново. :/

За разлика от последните няколко дни обаче днес съм свършила завидно много работа преди 4 следобяд, което е супер яко. Винаги съм се радвала на усещането, че съм полезна за себе си. Направих си йогата, започнах работа по проекта, гледах някакви супер полезни туториали, пазарувахме, сготвих му, отървах се от една грижа. Доволно ми е.

Сега следва дилемата дали да чета, или да гледам филм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си