- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Много съм доволна.
Излязоха ми резултатите от първия семестър - изпита съм го пръснала с шестица, а беше толкова гаден. По другите модули - B, втория семестър повече. :Д Доволна съм. При целият стрес, през който минах през последните няколко месеца, заслужавам да се чувствам добре.
Радвам се, че нямам оценка на java-та, все още имам време да си пооправя мизерните оценки от последните две курсови.
И едно слънчево време е навън... И е петък! Awww, ако някой реши да ми скапва настроението... по-добре да не рискува.![]()
Лашате ми кантарееее, ш' се напра'а на магааареееее!![]()
Изпита мина успешно , ама тая вечер сядам да чета за Адът на Адовете![]()
maDamn
Ще бъда щастлив ще се усмихвам но не на теб... сега те забравям желая ти късмет
http://prikachi.com/images/81/7066081T.jpg
обичам.
((:
Днеска си изкарах добре с нея ...![]()
Ама ся се приготвям с четата да ходим на купон ...![]()
![]()
Малеее, как ми се дояде.![]()
![]()
Що-годе се чувствам добре. Взех да се притеснявам малко повечко за предстоящия ми стаж, тъй като разбрах, че ще трябва да се справям с малко сложни все още за мен неща. Също така се тревожа и за един много, много близък човек. Опитвам се да гледам само позитивно на нещата вярвайки, че всичко ще се нареди.
Последно редактирано от Shines : 02-14-2014 на 18:40
май май имам синузит или неш такова.. джаска ме една болка в челото от време на време, а носът ми тече, уф уф.
иначе наистина, когато най-малко очакваш се случват нещата. толкова ми е приятно да си пишем, колко си съвпадаме не е релно. но поне да се бяхме запознали първо на живо бате, сега имам шанс под нулевия да му задържа вниманието, ако ми види ужасния фейс на живо.. грр
Днес беше доста приятен ден. Толкова много момичета с подаръци и цветя, много миличко и сладко <3
Трябва да пиша две интерпретативни за уроците по БЕЛ утре, едното е готово, обаче другото от две седмици не мога да го напиша. А е върху Дебелянов, харесвам го. Ама просто не ми се получава... :Д
Да не ми пише два дни, да ми пожелае успех на най-гадните изпити сутринта, а в края на последния да дойде в училище с роза и домашно приготвени бонбони. Обичам го! Разхождахме се из Стокхолм, накрая седнахме в тайландския ресторант, в който беше резервирал място и ядохме най-вкусната храна.
Детински влюбено ми е. И няма по-хубаво чувство от това.
![]()
Еее добре, че вчера се напих много яко, па днес то е ясно, че съм си сам с водкаПодготвям се за изпита след 10 часа
Може в крайна сметка пък да изляза някъде набързо тая вече, че да може утре на изпита да ми е много добре
![]()
>>DjBelev<<
не искам тези чувства и тази тръпка към този човек,
защото знам,че нищо няма да стане,а и не искам при това положение ...
ох,искам нещо различно,непринудено и сладко ,но
има да си чакам
Да се гръмна или да не се гърмя - that is the question. Май по-добре да се.
Двама души ме накараха да се усмихна. Радвам се по детски на любовта им.
Прави ме толкова щастлива 360 дни в годината, останалите 5-6 си почива и ме ядосваНо днес мина добре, а той готви толкова вкусно...с моя помощ, но поне се забавляваме. Имаме още 3 дни на разположение и след това пак се почва с работа и лекции.
Събудих се доста рано и нямаше никой в нас. Малко спокойствие и за мен. Ще трябва да започна по-организирано да си разпределям времето. Малко остана, а искам да свърша толкова много неща. Ще изчакам да мине май месец и ще се върна към нещата, които ме караха да изпитвам някаква душевна хармония: ще започна отново да ходя на плуване и рисуване, ще чета повече, ще пиша повече, и ще си правя много повече разходки из природата. В момента изпитвам някаква непоносимост към всичко, което ме заобикаля. И с всеки изминал ден се убеждавам, че от мен зависи дали ще съм щастлива или не. Наивно е човек да си мисли, че щастието му зависи от някой друг.
ех, нищо не помага, дейба. и те3 прахчета не стават. трябва да намеря нещо наистина ефикасно, което да ме държи будна и адекватна... какво става с мен? какво става с мен??? аз съм възможно най-разсеяният човек. хубаво беше винцето снощи :Д. и мамка му. в т'ва хубаво време няма да мога да изляза. имам мнооого за учене. поне ще си гледам най-после ски бягането.
Релаксирам си, опитвам се да не се замислям много много и да се нося по течението и както ми каза той да си спомня защо правим всички тези жертви...
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Съседите ми са ебати глупаците. Как може 10 човека да вдигат тоя шум цяла седмица подред сутрин... Колко мебели може да има в един апартамент с 2 стаи, по дяволите. А е събота и исках да се наспя. Омръзна ми от простотии.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Хубава вечр, МНОГО ВКУСНА храна, интересни питиета. После супер яка сутрин, пак с интересни (безалкохолни) питиета, за първи път от много време. И се наспах.
Сега ме чака слънчева разходка в парка с много любимо човече. <3
Е, ама сумати щастлива съм!
Освен това в НБУ си имаме TEDxNBU. \m/
А, да. И си отложих единия стаж с два месеца, но все пак ще го карам.
Може ли да стане по-хубаво?! ^=^
Пак си се върнах към решаването на задачи по цял ден.
Спокойно ми е.
ох,искам да ми звънне и да се разберем,дано я пуснаттт
и да се изкараме хубаво