- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
От изненадващо хубав, денят ми върви към пълен провал...
Трудно ми е да се трогна обаче. Тепърва предстоят хубави нещица да се случват, независимо дали днес или през седмицата.
Нямам нито един ангажимент до довечера и се чудя с какво да си уплътня времето.
Ще взема да се раззвъня на всички познати, на които имам номерата. Може пък някой да е в града, да е свободен и да му се размотава абсолютно безцелно няколко часа.![]()
Аре да реши к'во иска и да не ме овиква при всеки разговор, а? Аман.
Нищо не ми се прави, искам да седя в нас и да чета, и да си гледам ненатоварващия сериал...((( ама съм на курс.
^Пак ще питам - Габи? :Д
Ох, много го мисля.
Сега малко кафе с колежки,а след това - пак забождам нос в учебниците.
maDamn
Не искам куци опити довечера. 'щото пак ще плачка момчето като предния път...
ама ми се жули парцуца. като си ида <333
Ай, тръгвам, мнооо съм яка днеска.
2 дена на Боровец с него <3 много яко беше вече сме в София
Пръстена обаче не го очаквах....
2 000 мнения, само да споделя...!2 дена ядох пих и пуших на вила. Размазах се!!!! Няма думи да опиша как се чувствам... сега ще има яко reanimation!!
Удовлетворен и зареден с положителна енергия. Не се сещам откога не съм имал по-хубав уикенд.
Welcome to the Jungle...
Щастлива съм. Невероятно е това чувство, харесва ми. Започвам да се излекувам малко по малко.
Пак съм в матрицата на тъгата. Намерих си едно момиче с което си говорех последно време (писахме си де) и се събрахме днес с наши познати (от където се познаваме) и се оказа, че си имала приятел...А, забравила да каже....При което ми стана доста тъпо...И сигурно и от това днеска ми беше малко шибано...Най-малкото е забавно както сме седнали двамата и сме се заприказвали и приятеля ѝ да дойде...Ама какво очаквам, все едно за пръв път се случва...Все забравят, да кажат нещо...Или пък казват много глупости...Като например "Ама аз много те обичам като бфф, не искам да си развалим приятелството",а си говорехме от 2-3 месеца... за това от тогава не си говорим...еее да иба колко такива съм имал, днеска всички си ги припомних след поредната...Май само едно момиче е имала сериозни чувства към мен и аз я отрязах...Щото бях глупак и сега сме много добри приятели, но ние се познавахме от много време...абе лудница, писна ми да ги мисля, писна ми да се занимавам...Ама като нощем искам да има коя да гушкам...
>>DjBelev<<
Нещо здравата съм се размекнала тези дни. Да се взимам в ръце докато не съм се забатачила съвсем.
Като изключим това - всичко останало ми е наред. Спокойна и доволна съм. Затоплянето на времето прави чудеса с настроението ми.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
пожелавам си късмет днес.. и най-вече самообладание. още отсега ми се е свил корема.
станах рано да гледам биатолна, а той пак отложен![]()
Имам куп задължения, ама май ще ида да хапна някоя тортичка в Романс.
Всичко е тъпо, няма смисъл, не ми се учи... Имам нужда да прегърна един човек, но няма как.. Уж съм тук с цел, знаех, че ще съм далече от всичко, което обичам.. И не искам никого около себе си, освен тях.