.
Отговор в тема
Страница 210 от 436 ПървиПърви ... 110160200206207208209210211212213214220260310 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 226 до 5 250 от общо 10898
    Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от Dusty Виж мнението
    Cucko0, съжалявам - само това намерих:
    http://www.youtube.com/watch?v=MxxaC3ttxV8, сега забелязвам, че това има дупка посредата, твоите имат ли ?
    http://www.youtube.com/watch?v=o6IU6MGJ6tw
    Доколото разбрах, на руски се казва "твистером", може и да не е така, ама .. който не е учил руски
    Надявам се да съм помогнала, може да потърсиш още такива клипчета, с думата по-горе.
    благодаря,ама моето не е такова ...разделени са в края
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Зайче на фдт пише, че е за всяка кожа, като е най-подходящ за нормална към суха или зряла кожа. По принцип по-хидратиращите винаги ги дават за зряла кожа, защото уж по-хидратираната кожа е по-гладка, така че няма какво да те притеснява според мен. Думата зряла наистина присъства, приятелката ти не те е излъгала.
    А, ясно. Аз питам, защото ме е страх да не ми стане нещо на кожата Но предполагам, че няма какво (освен евентуално алергична реакция, но тя не зависи от това дали е за възрастна кожа, или не, предполагам(?))
    http://ask.fm/iwwkaa

Няма такова нещо като фон дьо тен за зряла кожа. То и кремове няма като цяло де. Не се притеснявай. За зимата и аз обичам супер мазни кремове и BB-та, защото така не ми се изсушава кожата допълнително.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Момичета, къде мога да намеря гривни за горната част на ръката (стил Клеопатра) ??

Как ви се струва този състав на крем за лице на Орифлейм:
    AQUA, ETHYLHEXYL STEARATE, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE SE, STEARYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHICONE, CAPRYLYL GLYCOL, STEARIC ACID, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, IMIDAZOLIDINYL UREA, CARBOMER, CETEARETH-20, PARFUM, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, SODIUM HYDROXIDE, PROPYLENE, GLYCOL, ISOPROPYL MYSRISTATE, NIACINAMIDE, SODIUM STRACH OCTENYLSUCCINATE, CALCIUM PANTOTHENATE, MALTODEXTRIN, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, PRUNUS ARMENIACA FRUIT EXTRACT, PRYIDOXINE HCL, TOCOPHERYLACETATE, SILICA, CL 15510, CL 47005

П.П Мажа се с него от няколко дни и не забелязвам влошаване на кожата ми. Знам, че има два парабена и не ме притеснява това, защото както и няколко човека казаха в темата парабените се заместват с други боклуци. И може да има някъде грешка в имената, понеже ги преписах от крема - не ги намерих в интернет.

Като Менделеев ми звучи. онзи с червената капачка хубаво мирищещият с бадемите?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз се чудя защо не отговаряте, а съм писала в "Снимки..."

Някой засичал ли е в ДМ Варна тези http://us.rimmellondon.com/products/...se-foundation? Отделно light porcelain толкова ли розовее?

Джоли, мерси за сайта, но нищо не си харесах :/

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    с каква вода да си мия лицето? топла, студена, хладка?

Като Менделеев ми звучи. онзи с червената капачка хубаво мирищещият с бадемите?
    ... Не, не е с бадемите, този с прасковата е, беше намален в каталога. Кутийката е цялата на праскови, мирише адски хубаво и дотук е мноого хидратиращ и въпреки, че съм с мазна кожа е перфектен. Ама тоя TOCOPHERYL ACETATE много ме притеснява, пък и не знам другите какви са, Hayashi май е наясно с нещата, ако може да ми каже. Ако е зле направо да спирам докато е време и да си поръчам друг.

Иначе, леля ми ми каза, че трябвало с топла вода за да се почисти по-добре лицето.

На пръв поглед много алкохоли, на втори ужасно много съставки отключващи акне. И Ceteareth-20 свети много в червено в CosDNA.

Оо, в такъв случай няма да ми доближи лицето повече. То аз си имах един много хубав на Орифлейм с пачули и иланг иланг, ама свърши, а не го намирам вече. Но ще си купя друг непременно, а дотогава ще се мажа с каквото е останало от миналия. А можеш ли да ми кажеш кои са съставките, които отключват акне за да ги имам предвид като си купувам друг?

Голям фен Аватара на Dusty
    Ами .. съжалявам. На опаковката няма ли го проклетото име ??

Мега фен Аватара на Dagichka
    тъй като си нямам и идея от съставки и кои наименования са вредни, може ли да ми кажете прекалено много ли химия има в тоя "дълбокопочистващ гел":

aqua, glycerin, sodium laureth sulfate, PEG-40 hydrogenated castor oil, sodium acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, decyl glucoside, citrus grandis fruit extract, bisabolol, cocamidopropyl betaine, sodium lauroyl glutamate, salicylic acid, sodium benzoate, alchocol denat, parfum, xanthan gum, sodium chloride, menthol, CL 42090

Голям фен Аватара на monroe999
    препоръчайте ми нещо за контуриране на лицето, но не блестящи бронзъри... нещо по-леко и естествено, може би някаква пудра? да си взема в по-тъмен цвят от кожата ми

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    На мен ми препоръчаха меденката на Флормар, но си избрах нещо друго.

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    тъй като си нямам и идея от съставки и кои наименования са вредни, може ли да ми кажете прекалено много ли химия има в тоя "дълбокопочистващ гел":

aqua, glycerin, sodium laureth sulfate, PEG-40 hydrogenated castor oil, sodium acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, decyl glucoside, citrus grandis fruit extract, bisabolol, cocamidopropyl betaine, sodium lauroyl glutamate, salicylic acid, sodium benzoate, alchocol denat, parfum, xanthan gum, sodium chloride, menthol, CL 42090
    Аз лично избягвам сулфати като sodium laureth sulfate в продукти за лице, защото ми изсушават ужасно много кожата.

Тами, бутилен гликол 1/5 акнеотключващ; цетилов алкохол 5/5 акнеотключващ, 2/5 дразнител; глицерил стеарат 3/5 акнеотключващ, 2/5 дразнител; стеарилов алкохол 2/5 акнеотключващ, 2/5 дразнител; диметикон 1/5 акнеотключващ; стеаринова киселина 2/5 акнеотключващ.
    Общо взето са това. Натриевата основа е дадена 5/5 като дразнител, но трябва да се има предвид, че тя е регулатор на pH-то и абсолютно винаги е в съединение, а не в свободен вид и тогава е безвредна.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Джоли, мерси за сайта, но нищо не си харесах :/
    Пак заповядай, аз заради теб си харесах най-съвършените ботуши на света, намалени с 50% само моя номер останал и съм в екзистенциалната дилема храна или обувки.
    Тамии ..^^ аз му поръчах гела за лице. За кремове за лице имам златното правило никога да не купувам такъв в голяма пластмасова кутийка. Въпреки че ти ако си на 16 не мисля че има кой знае какъв проблем. То в крайна сметка навсякъде има химия... Няма какво повече да очакваш от крем за лице за 2лв. :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Пак заповядай, аз заради теб си харесах най-съвършените ботуши на света, намалени с 50% само моя номер останал и съм в екзистенциалната дилема храна или обувки.
    Тамии ..^^ аз му поръчах гела за лице. За кремове за лице имам златното правило никога да не купувам такъв в голяма пластмасова кутийка. Въпреки че ти ако си на 16 не мисля че има кой знае какъв проблем. То в крайна сметка навсякъде има химия... Няма какво повече да очакваш от крем за лице за 2лв. :Д
    Няма място за дилема-естествено, че ботушки, още повече , че са намалени. Аз си харесах страхотни чепици-черни, частично с лак и цялата подметка в червено, ама ... се оцъклих като видях цената.След 10 години, когато станат демоде, може и да я намалят ...аз ще се надявам до тогава

Хаяши, мерси много. ♥
    Джоли, ами той оригинално е 7 ще си поръчам от онези със зеления чай, от тази серия. На мен ми трябва, защото когато съм с крем коректора ме се размазва по-лесно, понеже е сух. Иначе седи изкуствено.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    с каква вода да си мия лицето? топла, студена, хладка?
    Аз лично с памук, напоен в гореща вода и обтривам, докато стане отново чист, после с леко хладка към студена, за да затворя порите. След като ми се изсуши, я намазвам с бадемово масло, но преди това си правя фейс-фитнеса п/в бръчки по челото. очите и около устата, изобщо на цялото лице.

По принцип си мия лицето с каквато вода ми попадне, но накрая се старая да го полея с хладка към студена именно, за да затворя порите.
    А пък на мен бадемовото масло как ми запушваше порите... Отнеме ми малко време да се усетя, че е от него, но всеки път щом се намажех на другия ден цъфвах с възпалени гноясали пори.

Здравейте момичета, вчера си направих домашен сух шампоан (хума, талк и пшенично нишесте). Косата ми беше започнала леко да се омазнява в корените и след като го използвах се получи като току-що измита. Та въпросът ми е има ли някакви негативни влияния върху скалпа или върху самата коса ?

Хумата изсушава скалпа много. Веднъж си бях напривала маска с нея и после ужасно много ме сърбеше главата. Не ти препоръчвам да я използваш често.

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    По принцип си мия лицето с каквато вода ми попадне, но накрая се старая да го полея с хладка към студена именно, за да затворя порите.
    А пък на мен бадемовото масло как ми запушваше порите... Отнеме ми малко време да се усетя, че е от него, но всеки път щом се намажех на другия ден цъфвах с възпалени гноясали пори.

По принцип съм чувала само положителни коментари за тези натурални масла, днес и аз се реших да си взема бадемово и сега като прочетох този коментар, се чудя какво да правя с него.. o.0
    Последно редактирано от Hotty_BB : 02-24-2014 на 15:03

Голям фен Аватара на shutUp
    ^ бадемовото е предназначено за по-скоро суха кожа. Ако твоята е смесена или мазна, по-добре не го слагай на лицето си, че ще си запушиш порите. Знам, че аргановото е много по-подходящо за проблемна кожа, защото намалява зачервяванията и успокоява, но не съм го изпробвала.
    Пробвай все пак ако искаш, а ако не ти хареса резултата - смело мажи мигли, вежди и коса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си