.
Затворена тема
Страница 274 от 288 ПървиПърви ... 174224264270271272273274275276277278284 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 826 до 6 850 от общо 7188
    Като ми правят мръсни номера ще получат същото. Даже не се чувствам гузно как ще ги излъжа. А тъпият куриер колко може да е тъп като му казах да остави колета на съседите и се прибирам точно 10 минути по-късно, за да видя, че го е оставил в някаква поща на майната си, даже не тази до нас. Ако не си взема пакета днес ще набия някого.
    Явявам се на двата изпита днес и малко почивка.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на tireheb
    чувствувам се фрустриран поради факта, че ставам и нема вода
    не мое си напраа кафе

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ами като цяло никога няма смисъл да се криеш от любовта,защото друга не се е получила,но ти си знаеш сама за себе си най-добре как стоят нещата.

А това:
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    [а това, че такова момче като него проявява толкова виден интерес (той може да има всяка една), ми гали егото и вдига самочувствието. не мисля, че има нещо лошо в това. запознат е много добре с историята ми и знае, че не искам обвързване. негова си работа. от мен би могъл да получи само чисто физическото, защото и аз изпитвам понякога такава нужда... :Д
    Леко ме навежда на мисълта,че зад красивите думички и действия той търси само това.Е, може пък просто да се е примирил знае ли човек? Но пък така и на него също му е много по-лесно,хем знае че те има физически,хем знае че те има отчасти и психически,но пък не сте си задължени,може да си правите секс и с други и т.н. или иначе казано приятели с привилегии,което аз за себе си много не одобрявам освен ако няма друг начин или просто не е до намирането на нещо по-добро.
    Иначе поста си ти е добър...нищо,че на разни шефчета може да им избоде малко очичките,защото алабаладрънтапляс.Та така.

Fisherman ти да не я харесваш нещо и да се опитваш да те забелязва?

А да и да взема кажа нещо по темата да не вземе пък поста ми да се окаже оффтопик

Аз не уча за лекции. И само Лудогорец(Левскарче съм)
    Последно редактирано от Niakoitam : 02-27-2014 на 11:49
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Голям фен Аватара на sneering
    Изпуснах любовта от приказките. Буквално си беше такава от-до

Супер фен Аватара на weheartiit
    тъпо ми е,цял ден ми е изнервено.
    водя толкова еднообразен живот чак почвам да се притеснявам

Супер фен Аватара на Cloud9
    МНого ми се събра тая седмица.Искам утре да не ходя на работа.Искам да напусна вече!Писна ми от разни пикли дето се мислят за много нещо,ама май нямат огледало вкъщи.Писна ми от подигравките,от нападките и от мненията им.Леле,колко е тъжно че нямаш парички и се е наложило маминка да ти даде 70 лева за фризьор. А аз че имам 70 лева до другия месец за да живея?Нищо не е.Важното е с какво съм облечена и къде ходя.Кокошки тъпи!!!!

JustaLittleKid
    Guest
    Няма ли да спре тая кашлица веече. Адски неприятно е.

Иначе съм: https://www.youtube.com/watch?v=3C8f...e_gdata_player (супер свежо е това видео, поздравления на хората, които са го направили ^^)

Супер фен Аватара на paradosou
    Тъпо. Не ми се говори с никого, не ми се излиза, не ми се танцува дори, нямам настроение да си драскам, не ми се чете, не ми се дълбае в причини. Очертава се нездравословното безразличие да превземе всичко... май
    Нека си градят илюзорните представи. Тоя път поясненията ще бъдат пропуснати и просто ще изчезна от хоризонта за достатъчно дълго.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Защо ми каза това?.. А аз как трябваше да реагирам..... И, межу другото, естествено реагирах като абсолютна кучка или поне така може да се приеме. :/ Ама късно, казана дума - хвърлен камък. И все пак ми стана жал.
    Както и да е, и друга работа си имам, а човека тепърва го опознавам, така че има време да разбера защо е било това. Да се концентрирам въхру състезанието си и всичко ще е наред.
    О, и да, грешката в задачата, с която се мъчих два дни се оказа един интервал........ *poker face*

Мега фен Аватара на baby_baby
    Толкова много го обичам <3

Чакам го само да се прибере от работа и да го нацелувам <3 Много съм щастлива че живееме заедно <3

Супер фен Аватара на Jaune
    Хваща ме параноята вече...

Обичам компанията им <3

А пущунския е толкова гаден.
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 02-27-2014 на 14:50

Мега фен Аватара на babity
    Уморено ми е нещо. Ама снощнината ми отмина най-накрая. Искам да 'зема да го видя вече и да ста'а к'вото има да става, че ме хваща нервата нещо...

Мега фен Аватара на xoxi
    Голяма съм параноя, когато някой близък е болен. Дори само да кашля, какви ли не ужасии ми минават през ума. Пфу. Отвратително е.

Чувствам се добре иначе.
    Изгледах си сериала и сега съм в търсене на следващия.

Надявам се скоро да имаме възможност да прекарваме по повече време заедно.
    Тъжно ми става като си помисля за лятото.

Супер фен Аватара на Deadlock
    Думата confused печели приза за най-използвана в обкръжението ми в момента.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Толкова ми е мъчно..Искам да помогна, а не знам как..Искам, искам, искам..Някак си да изчезнат всичките проблеми..И на двама ни..Някак съм сигурна, че ако беше тук, всичко щеше да е различно и нямаше да ни пука особено за случващото се около нас..

Имам нужда да поговоря с някой, който няма нищо общо с мен..Просто да споделя, да ми помогне, а на другия ден да забравя за съществуването му..Което е мноооого егоистично от моя страна..Вероятно няма и такива хора, които биха се опитали да ти помогнат без дори да те познават..Не..Всъщност има..Но не мисля, че съм стигнала до там, че да говоря с професионалист за този нищожен, макар и раздиращ ме, проблем..

Оценявам страшно много, че полага труд да преодолее лошите си качества..А опитите му са страшно сладки и мили..;3

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Някойтам, до нищо не се е стигнало...засега. повярвай ми, той проявява интерес към мен не само чисто физически... както и да е. нека не разтягаме повече тази тема.

п.т. с такива родители никога не бих се почувствала самостоятелна и зряла. досадни са. пълнолетна съм вече, мамка му.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    който питаше ива за кво я псувам да прочете тоя пост
    Пак не виждам за кво... Постъпвала е глупаво и може би, продължава да го прави, ама то сега му е времето за проби и грешки...
    А и веднъж да я напсуваш, като те е подразнила с нещо, ОК, пък ти постоянно й ходиш след гъза, за да я псуваш...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Пак не виждам за кво... Постъпвала е глупаво и може би, продължава да го прави, ама то сега му е времето за проби и грешки...
    А и веднъж да я напсуваш, като те е подразнила с нещо, ОК, пък ти постоянно й ходиш след гъза, за да я псуваш...
    То ако ѝ ходеше след гъза само на нея, пак добре щеше да е..

Супер фен Аватара на mayaaa
    И само да добавя: Интересен ден, доста хора ме впечатлиха, не ги бях виждала в такава светлина.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Супер , браво на момчетата. Заслужиха си класирането и парите , отдавна не съм виждал български отбор да играе с толкова голям хъс при изоставане. Бащата ще е доволен , че тимът му победи. Шапки долу.

Аз съм приятно спокоен. Утре ще е моят ден , този път не съм пренавит.

Мега фен Аватара на tori
    Магично ми е някак. :3

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    То ако ѝ ходеше след гъза само на нея, пак добре щеше да е..
    Чудя се какво толкова му се връзвате на тоя цирей, не го ли виждате, че е абсолютна комплексирана п.у.т.к.а. и е мъж само по документи? Толкова дълбоко си е завял главата в задника, че едва ли някога ще е способен на нещо смислено.
    Welcome to the Jungle...

Уф, нещо тия дни ми се точат по-бавно. За да тръгна да пиша по форуми, значи наистина на зле вървят нещата Но нищо, това така или иначе ми е последният цял уикенд тук преди да замина, все ще го преживея. Въпросът е кроасани ли да направя или суфлета... Ама и торта май не съм правила скоро. Не е лесно!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    имам чувството, че е събота. ядосана съм. не ми се седи вкъщи, а времето не минава...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си