- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
И на мен целта ми е да изглеждам добре,не кантара да показва разлика само,защото съм наясно че теглото не е само сланината /грубо казано/. Просто като си мислиш че си напреднал и после се премериш и видиш 3 кг отгоре /случвало ми се е много често/ е малко разочароващо. Не се храня особено правилно иначе.Ставам в 6 часа и се прибирам вкъщи в 6 и 30 та програмата с храненето ми е малко трудна.Сутрин пия фреш от портокал и грейпфрут към 8:30 /не мога да ям веднага след като стана/. После към 10:30 ям кисело мляко с овесени трици и половин банан.Напоследък си купувам стевия и така си го подслаждам понеже мразя кисело мляко.За обяд , към 12:30 обикновено,хапвам пилешко печено със салата или малко ориз или си нося сварени яйца плюс салата.Към 14:30 хапвам плодче пак.Гледам да вечерям съм 17 часа пак нещо леко със салата.замених сиренето с извара,пия понякога по една малка чаша прясно мляко /понеже само плодовете ми дразнят корема/. Следя си калориите и гледам да са по-ниски сега тъй като и упражненията не са чааак толкоз интензивни.после ще ги увелича.Готвя без мазнина /където е възможно/,пържа си яйца на тефлонов тиган и си правя от време на време мъфини с овесени ядки и черно брашно.Та не съм перфектна,но това е още началото.След тренировка огладнявам понякога и тогава хапвам пак плод.Обичам и сурови ядки и сушени смокини та и това скоро ще добавя към режима.