- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
присмивайте се ... винаги когато човек не е в положението на другия най-лесно му е да постъпи така
благодаря за съвета ....
Рициновото масло ще ми помогне ли за сгъстяване и удължаване на миглите? Или поне някакъв минимален положителен ефект в тази насока?
Зависи от състоянието на миглите ти. Ако са в добро състояние едва ли ще има някаква очевидна разлика, но ако са увредени и оредели всяко едно масло ще ги заздрави.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не са увредени, просто по принцип са си такива, къси и по-редки.
Присмивам се на изказа ти, не на проблема ти. В това "положение" сме доста хора - почти всички хора имат окосмяване.
Проблемът ти се решава по куп начини, ти решаваш кой е за теб - самобръсначки, крем-депилатори, епилатори, кола маски, фото или лазерна епилация. Това не го ли знаеше?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
От къде мога да си купя чанта за през рамо, да е голяма, но не много вътре с един джоб, вътре един по-малък, и два най-малки и зад чантата, ако може още един. Също ако знаете с черен, бял или сив цвят ще бъде добре. Благодаря.)
http://befit.bg/eshop/public/upload/...56-21167-4.jpg
Някоя да го е пробвала ? И върши ли работа ?
Тая четка отгоре е абсурдна! Никога не бих си го трила това в лицето!
Нормално почистване с ръце и памучен тампон плюс пилинг 1-2-3 пъти седмично. Неслучайно на пазара няма толкова подобни продукти, щото просто не са подходящи - ако бяха, щяха да си крадат идеята като топъл хляб.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
някой, който разбира молиМ да каже тоя състав окей ли е като за "биокрем", макар че тия парабени не знам..
Aqua, Glyceryl Stearate SE, Glycerin, Paraffinum liquidum, Dimethicone, Butyl stearate, Stearic acid, Polysorbate 20, Linoleic acid, Pinus Sylvestris, Pinus nigra, Abies alba, Parfum, Methylparaben, Propylparaben, 2-Bromo-2-nitropropane-1, 3-diol, Benzyl alchohol, Limonene, Citral
Момичета, моля да ми препоръчате някоя наистина ДОБРА козметичка за почистване на лице в София? Ходила съм при няколко, но не съм доволна или ме обезобразяват или просто не си вършат изцяло работата, а само отгоре-отгоре и не искам да рискувам повече. Дайте предложения и цени! Благодаря!
От няколко дни спорим коя е тази книга
На някой позната ли му е ?
http://prikachi.com/images.php?images/944/7160944w.png
![]()
Препоръчайте ми добър козметик (София), но наистина добър!За почистване на лице става въпрос.
Последно редактирано от katii : 03-15-2014 на 11:14
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Кажете някакви трикове за растеж на косата?
^И да чела съм в интернет, но искам да чуя и вашите![]()
Peel off маските, които се отлепват разширяват ли порите, че майка ми нещо такова ми каза?
Не. Те са доста неагресивни сравнени със скрабовете и лентичките. Но за по-добър ефект може да си отвориш порите на пара и след маската да ги затвориш обратно със студена вода.
Et comprends que, toi aussi, tu en
Възможно ли е от Омега-3 + Витамин Е да ми закъснява менструацията? :/
Ако говорим за Допелхерц, съм почти 100% сигурна, че нямам как да е от това. Доста подробно се поинтересувах преди да го пия, а и много мои приятелки го пиха и изобщо нямаше никакъв страничен ефект.![]()
Има глицерин, течен парафин, силикон, алкохол и киселина на първите няколко места. Тея парабени стига сте ги гледали, защото няма как да няма никакъв консервант. Ако няма парабени, има други. Ако е без консерванти, трябва на срок на годност вместо 2015та, да пише дата след две седмици. "Без парабени" е просто рекламен трик.
п.с. Какъв е този крем с екстракт от борчета и елхички? Тайната рецепта на Баба Коледа?![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 03-15-2014 на 16:54
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more