.
Отговор в тема
Страница 220 от 436 ПървиПърви ... 120170210216217218219220221222223224230270320 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 476 до 5 500 от общо 10898
    Цитирай Първоначално написано от bubssss Виж мнението
    Момичета моля ви помогнете със съвет... (ако искате пишете и на лично) ... споделете как се справяте с окосмяването отдолу и отзад между бузите (извинявам се за изказа , но няма как да го обясня) .... ако обуя прашки и всичко се вее между тях ... моля ви пише
    Това съм си го снимала за Златния фонд.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

присмивайте се ... винаги когато човек не е в положението на другия най-лесно му е да постъпи така
    благодаря за съвета ....

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Рициновото масло ще ми помогне ли за сгъстяване и удължаване на миглите? Или поне някакъв минимален положителен ефект в тази насока?

Зависи от състоянието на миглите ти. Ако са в добро състояние едва ли ще има някаква очевидна разлика, но ако са увредени и оредели всяко едно масло ще ги заздрави.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Не са увредени, просто по принцип са си такива, къси и по-редки.

Цитирай Първоначално написано от bubssss Виж мнението
    присмивайте се ... винаги когато човек не е в положението на другия най-лесно му е да постъпи така
    благодаря за съвета ....
    Присмивам се на изказа ти, не на проблема ти. В това "положение" сме доста хора - почти всички хора имат окосмяване.
    Проблемът ти се решава по куп начини, ти решаваш кой е за теб - самобръсначки, крем-депилатори, епилатори, кола маски, фото или лазерна епилация. Това не го ли знаеше?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Не са увредени, просто по принцип са си такива, къси и по-редки.
    Тогава няма как да станат по-дълги само с масло. Онези скъпарските серуми за мигли ги удължават, защото действат на клетъчно ниво.

От къде мога да си купя чанта за през рамо, да е голяма, но не много вътре с един джоб, вътре един по-малък, и два най-малки и зад чантата, ако може още един. Също ако знаете с черен, бял или сив цвят ще бъде добре. Благодаря. )

http://befit.bg/eshop/public/upload/...56-21167-4.jpg
    Някоя да го е пробвала ? И върши ли работа ?

anonymous708973
    Guest
    Тая четка отгоре е абсурдна! Никога не бих си го трила това в лицето!
    Нормално почистване с ръце и памучен тампон плюс пилинг 1-2-3 пъти седмично. Неслучайно на пазара няма толкова подобни продукти, щото просто не са подходящи - ако бяха, щяха да си крадат идеята като топъл хляб.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от NyahNyaah Виж мнението
    http://befit.bg/eshop/public/upload/...56-21167-4.jpg
    Някоя да го е пробвала ? И върши ли работа ?
    ползвах другия подобен продукт на гарниер с по-хубавата четка и лицето ми цялото стана на пъпки както беше чисто, направо ми раздразни кожата..
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на Dagichka
    някой, който разбира молиМ да каже тоя състав окей ли е като за "биокрем", макар че тия парабени не знам..
    Aqua, Glyceryl Stearate SE, Glycerin, Paraffinum liquidum, Dimethicone, Butyl stearate, Stearic acid, Polysorbate 20, Linoleic acid, Pinus Sylvestris, Pinus nigra, Abies alba, Parfum, Methylparaben, Propylparaben, 2-Bromo-2-nitropropane-1, 3-diol, Benzyl alchohol, Limonene, Citral

Момичета, моля да ми препоръчате някоя наистина ДОБРА козметичка за почистване на лице в София? Ходила съм при няколко, но не съм доволна или ме обезобразяват или просто не си вършат изцяло работата, а само отгоре-отгоре и не искам да рискувам повече. Дайте предложения и цени! Благодаря!

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    От няколко дни спорим коя е тази книга
    На някой позната ли му е ?
    http://prikachi.com/images.php?images/944/7160944w.png

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Препоръчайте ми добър козметик (София), но наистина добър! За почистване на лице става въпрос.
    Последно редактирано от katii : 03-15-2014 на 11:14
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    някой, който разбира молиМ да каже тоя състав окей ли е като за "биокрем", макар че тия парабени не знам..
    Aqua, Glyceryl Stearate SE, Glycerin, Paraffinum liquidum, Dimethicone, Butyl stearate, Stearic acid, Polysorbate 20, Linoleic acid, Pinus Sylvestris, Pinus nigra, Abies alba, Parfum, Methylparaben, Propylparaben, 2-Bromo-2-nitropropane-1, 3-diol, Benzyl alchohol, Limonene, Citral
    С този течен парафин, вместо някое по-скъпо масло е минал покрай био.

Супер фен
    Кажете някакви трикове за растеж на косата?
    ^И да чела съм в интернет, но искам да чуя и вашите

Peel off маските, които се отлепват разширяват ли порите, че майка ми нещо такова ми каза?

Не. Те са доста неагресивни сравнени със скрабовете и лентичките. Но за по-добър ефект може да си отвориш порите на пара и след маската да ги затвориш обратно със студена вода.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Възможно ли е от Омега-3 + Витамин Е да ми закъснява менструацията? :/

Ако говорим за Допелхерц, съм почти 100% сигурна, че нямам как да е от това. Доста подробно се поинтересувах преди да го пия, а и много мои приятелки го пиха и изобщо нямаше никакъв страничен ефект.

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Не. Те са доста неагресивни сравнени със скрабовете и лентичките. Но за по-добър ефект може да си отвориш порите на пара и след маската да ги затвориш обратно със студена вода.
    Ще се затворят ли добре със студена вода, да не би да ми се набутат всички възможни гадости?

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от DarkEmotionS Виж мнението
    Ако говорим за Допелхерц, съм почти 100% сигурна, че нямам как да е от това. Доста подробно се поинтересувах преди да го пия, а и много мои приятелки го пиха и изобщо нямаше никакъв страничен ефект.
    Оф Сигурно е заради резките промени в градуси тази седмица

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    Има глицерин, течен парафин, силикон, алкохол и киселина на първите няколко места. Тея парабени стига сте ги гледали, защото няма как да няма никакъв консервант. Ако няма парабени, има други. Ако е без консерванти, трябва на срок на годност вместо 2015та, да пише дата след две седмици. "Без парабени" е просто рекламен трик.
    п.с. Какъв е този крем с екстракт от борчета и елхички? Тайната рецепта на Баба Коледа?
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 03-15-2014 на 16:54
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Ще се затворят ли добре със студена вода, да не би да ми се набутат всички възможни гадости?
    Със студена вода най-добре се затварят. А и аз тези неща обичам да ги правя вечер, така или иначе и си знам, че после си лягам на чисто в леглото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си