.
Отговор в тема
Страница 225 от 436 ПървиПърви ... 125175215221222223224225226227228229235275325 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 601 до 5 625 от общо 10898
    спешно ми трябва най-добрия балсам/шампоан или някакви маска против пърхут ! моля ви, ужасен ее!!! Пробвах някакви маски с лимон, с кисели млека..не помага!

Пробвала ли си всеки път като се миеш да си полееш корените с малко оцет? Освен, че е благоприятен срещу пърхота е и много полезен за косата.
    Аз го разреждам с малко вода, поливам се и го оставям да престои няколко минути и след това изплаквам само с вода. Но трябва постоянство.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от v.salvatore Виж мнението
    спешно ми трябва най-добрия балсам/шампоан или някакви маска против пърхут ! моля ви, ужасен ее!!! Пробвах някакви маски с лимон, с кисели млека..не помага!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Dagichka
    моля ви, дайте ми някви бг сайтове за рокли, от които сте поръчвали и са сигурни )

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    моля ви, дайте ми някви бг сайтове за рокли, от които сте поръчвали и са сигурни )
    Бални ли? Аз съм много доволна от http://shopzone.bg/ ,ти май питаш за бални, има тук-там по-официални.

Супер фен Аватара на girl91
    Търся някой (може и фирма), който ще прави поръчка от Everything 5 Pounds скоро (близките 1-2-3 дена). От Стара Загора съм и предпочитам поръчващия да е също от този град, но може и от някой друг да е.

някой знае ли метод за бързо съхнене на лака?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от vika Виж мнението
    някой знае ли метод за бързо съхнене на лака?
    Чакаш малко да не е мек, към 5 минути някъде, и всеки нокът един под един под ледено студена струя вода, задържаш няколко секунди и лака става като "запечатан" - доста старо, но изпробвано лично от мен трикче.

а ако сложа лед в купа с вода и ги потопя всички няма ли да стане пак?

Супер фен Аватара на girl91
    ^Ами казват, че и това действа, но пръстите ти мога да измръзнат. Аз съм пробвала, но ми беше доста студено.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от vika Виж мнението
    а ако сложа лед в купа с вода и ги потопя всички няма ли да стане пак?
    Не съм го пробвала, мисля, че е достатъчно да оставиш малко да се източи студената вода, за да стане още по-студена.

благодаря,получи се

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Една нова тема в раздела ме подсети за фдт-а на ревлон калърстей за мазна кожа и много му се чудя.. Трябва ми за всекидневна употреба, а чувам, че стояло като маска и много си личал през деня http://megun4i.blogspot.com/2013/08/blog-post_23.html (най- последния, отдолу на публикацията)
    Вие какво ще кажете
    Последно редактирано от The Cheetah : 03-23-2014 на 07:30

Това момиче по моето скромно мнение хал хабер си няма от фон дьо тени.
    Продуктите са мазна кожа са си твърде течни винаги, твърди за Фотореди, че бил прекрасен, а за някакъв друг че имал твърде много блестящи частички? Аз не знам фдт с повече блестящи частички от този. Този на Инглот, който бил "някак зелен" е зелен, за да прикрива червенини. Този на Catrice ОЧЕВИДНО е за суха кожа, Афинитон е покъртително ужасен и тя очевидно не умее да си избира цветове. ФДТ не се определят дали са хубави, или лоши по това колко ти пасва цветът.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 03-23-2014 на 07:53
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен Аватара на rositzza
    Имам колърстей и ако не си избереш правилния цвят естествено, че ще седи като маска
    Искам вече да го сменя, защото в тези топли дни ми идва много тежък. Някой може ли да ми препоръча по-течен със средно покритие :3

Цитирай Първоначално написано от The Cheetah Виж мнението
    Една нова тема в раздела ме подсети за фдт-а на ревлон калърстей за мазна кожа и много му се чудя.. Трябва ми за всекидневна употреба, а чувам, че стояло като маска и много си личал през деня http://megun4i.blogspot.com/2013/08/blog-post_23.html (най- последния, отдолу на публикацията)
    Вие какво ще кажете
    Онзи ден се бях намазала с него, че носът ми беше станал като швейцарско сирене от недоспиване. За мен въобще не стои изкуствено, но си е голямо мазало заради консистенцията и липсата на помпа. Определено не ми се занимава всеки ден да мия четка 15 минути след това. За мен Colorstay e със средно покритие. То зависи как ще го нанесеш де, но със плоска и стиплинг четка и с двете се получава средно покритие.
    Подкрепям скромното ми мнение със снимка от петък, по която държа да отбележа, че няма Фотошоп освен съвсем лека промяна на контраста и леко изостряне.
    Последно редактирано от Hayashi : 03-23-2014 на 10:39
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Добър е Колорстей, поне за моята кожа. Покрива добре, и аз мисля, че е средно покритие. На мен не ми е тежък, издържа доста време и съм свикнала вече да си го ползвам въпреки липсата на помпичка.

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Благодаря ви, утре ще мина през ДМ да си го взема.

Мега фен Аватара на Зайче..
    http://prikachi.com/images/366/7188366Q.jpg
    Интересно ми е дали се продават такива ризи някъде? Това по тази риза е червило, мисля, но аз се интересувам дали някой не е виждал да се продават някъде такива, на които такава им е шарката просто? Ще се радвам ако знаете да ми пратите линк.
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Тогава няма как да станат по-дълги само с масло. Онези скъпарските серуми за мигли ги удължават, защото действат на клетъчно ниво.
    Какво съдържат тези серуми? Също къде могат да се намерят и колко струват?

Супер фен Аватара на weheartiit
    http://obufki.com/%D0%94%D0%B0%D0%BC...%82%D0%B8-2594 - къдее мога да
    намеря такива кецове,само че без платформа ? знам,че съм ги виждала на много места,
    но точно ,когато ми трябват нищо не намирам ;д
    п.с - по възможност на нормална цена ,не държа да са оригиналните на GIUSEPPE ZANOTTI
    Последно редактирано от weheartiit : 03-23-2014 на 18:33

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    http://obufki.com/%D0%94%D0%B0%D0%BC...%82%D0%B8-2594 - къдее мога да
    намеря такива кецове,само че без платформа ? знам,че съм ги виждала на много места,
    но точно ,когато ми трябват нищо не намирам ;д
    п.с - по възможност на нормална цена ,не държа да са оригиналните на GIUSEPPE ZANOTTI
    В стария мол в Бургас на втория етаж, точно срещу зоо магазина (на ъгъл мисля, че се пада), до този магазин има един за бременни (мисля, че още го има). Същите такива кецове без платформа са изложени на витрината, няма как да не ги видиш.
    http://ask.fm/iwwkaa

Голям фен Аватара на fakesmiles
    The Cheetah Revlon няма в ДМ, в София има в Дебенамс, Мориа и май в Драка.

Голям фен Аватара на monroe999
    ползвали ли сте продукти на KORRES? доволни?

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Да попитам наистина ли спиралата на Maybelline one by one satin black (с черните надписи) https://www.google.bg/search?q=one+b...2F%3B300%3B300 е лимитирана? В смисъл ще я спират ли скоро, защото в един блог прочетох че била лимитирана? Ако е така да се запасявам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си