.
Отговор в тема
Страница 61 от 91 ПървиПърви ... 115157585960616263646571 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 501 до 1 525 от общо 2259
    Радвам се, имам 5 на изпита в ТУ. Ще ходя пак април месец и вече ще си избера една оценка, с която да кандидатствам....

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от music_box Виж мнението
    Радвам се, имам 5 на изпита в ТУ. Ще ходя пак април месец и вече ще си избера една оценка, с която да кандидатствам....
    ?!?!?
    Първият изпит в ТУ е на 5 април, ти стар или пробен ли си правил?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Да не е по български в ТУ Варна?

Говоря за ТУ-Варна.. Изпита беше на 15ти март, а следващия е на 12ти април.

Ай, който е решил да учи в ТУ да не си мисли, че ще стане номера с изпит по български език и литература. Трябва да имате добри познания по математика. Освен това познания по физика и основи на химията няма да са излишни. Уча в ТУ-София със специалност Компютърно и софтуерно инженерство

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    ^awww. горкия
    maDamn

Мега фен Аватара на Colouring
    Цитирай Първоначално написано от OverDrive Виж мнението
    Уча в ТУ-София със специалност Компютърно и софтуерно инженерство
    И как е? :Д

Някой ще кандидатства ли в УАСГ, архитектура?

Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    И как е? :Д
    Амиии зависи да ти кажа. Ако първия семестър се паднеш при кадърен преподавател по ПИК, което всъщност ти е програмирането, става, ако не е ташак работа. Трябва сам да се готвиш. В първи семестър ще правите протоколи по Химия и Физика, във втори по Машино и Материалознание и физика...

Пиша ти лично. Ще се радвам, ако имаш някакво свободно време и желание, да ми отгвоориш на няколко въпроса.
    ЕДИТ: Другата седмица предварителна матура по БЕЛ. В момента училището е в такава буря, че нищо не е в състояние да я спре. Толкова нажежена и ужасна е обстановката, че не ми се говори. Много скоро всичко ще избухне и точно ние ще сме тези, които ще го изядат.

Спокойно, в ТУ Варна приемат всички. С 3 и нещо ги приемат, може да не е от първо класиране, но е факт! Въпроса е да си вземаш изпитите през годините, вече като си вътре става трудно....
    Последно редактирано от ddd95 : 03-20-2014 на 12:14

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз се записах за изпита ^^
    За останалите университети във Варна останах с кофти впечатления по приема, няма да лъжа :/

Супер фен Аватара на paradosou
    Colouring, какво толкова се случва?
    Аз без да ми мигне пропуснах да направя презентация по история; дано не се отрази... много. Математиката пак е назад в списъка с приоритети (а не трябва!). Да видим какво ще стане в София на 4-ти и 5-ти.
    Последно редактирано от paradosou : 03-20-2014 на 17:42

Честно да ви кажа, единствения университет във Варна, който приемам е Медицинския. Едно, че учебния процес е силен и друго, че като го завършиш лесно се намира работа. Колкото до техническия, лесно влизаш, трудно завършваш, но и много трудно се намира работа по-повечето специалности (не казвам всички). Това са си мои наблюдения, проучвания и мнение

Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Colouring, какво толкова се случва?
    Драми с пари и хора, които искат да си напълнят гушите.

Относно ТУ-Варна - аз нямам наблюдения, нито съм се насочила натам, но един приятел учи КСТ втора година там и наскоро си намери работа по специалността. Не знам кое на какво ниво е, но е доволен уж.

Мега фен Аватара на Dagichka
    започвам да се мобилизирам и съм доволна от себе си предадох си проектите по картография, земеустройство, практика, сега вторник ще защитя този по пътно и.. ми остават само още 3 :33 и после се отдавам напълно на учене за матурите, особено литературата!

*бал съм я тая литература, над 70 точки на матурата ще са добре за мен.
    Важното ми е на тази по мат да изкарам над 95 иначе ще се беся.

JustaLittleKid
    Guest
    Днес правих пробна матура по БЕЛ, следващата събота ще видим резултата.
    Крайно време е да си купя някакви книжки с тестове по БЕЛ и АЕ, защото не остана време... Аз си се мотая, ама...

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Имам "цели" 41 точки на "Цветната олимпиада", както винаги на черновата са ми били верни нещата, но съм се издънила при пренасянето :/

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Имам "цели" 41 точки на "Цветната олимпиада", както винаги на черновата са ми били верни нещата, но съм се издънила при пренасянето :/
    Какво толкова пишете, че правите грешки при пренасянето?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Абе трагикомедия беше цялата работа. Ние нали сме малки росни пиленца и диктовки в час не сме правили. И сега тук ни спуснаха страница и половина голям формат, което ни стресна. Отделно аз съм направила абсолютната глупост в черновата да си запиша edge, а да принеса age.

Ох, щастлив съм! Вече си имам костюм, риза, обувки и т.н. Записах се и за първия ми изпит на 5 април. Сега всичко зависи от мен!

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Направихме класното по литература, темата беше перфектна :3 Сега в четвъртък по математика и после, живот и здраве, се отдавам на подготовка за матурите.
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

UnKNoWn12, откъде си, каква специалност искаш да учиш?

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    От Перник съм Подал съм документи в Олборг и Орхус в Дания /Economics&Business Administration в Олборг, International Business в Орхус/. Ама ще кандидатствам и тук, в Софийския, може би и УНСС. Така, че като цяло имам много опции, дано все пак някоя да ме огрее
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си