.
Отговор в тема
Страница 66 от 91 ПървиПърви ... 165662636465666768697076 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 626 до 1 650 от общо 2259
    Мега фен Аватара на OoVasKoO
    споко ве, 68 точки = 5.00
    ако искате мога да кача скалата

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не преписвай на матура!
    Освен че е излагация, ако ви хванат, лошо ви се пише!
    И на нас това ни казват, но уви. Лошото е, че никой, ама никой не се наема да учи, аз дори не мога да се накарам да седна да уча, а съм с ясното съзнание, че ще рева после като не изкарам над 5,50.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от TheNormalGuy Виж мнението
    аз дори не мога да се накарам да седна да уча, а съм с ясното съзнание, че ще рева после като не изкарам над 5,50.
    Това говори много лошо единствено за теб.

Имам 17 изпита. 2 ще бъдат покрити тоя месец, като единия е утре.

Другите 15 почват на 5-ти и свършват десет дни по-късно. Кеф ми на душицата!
    Дори не ми се коментира.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Това говори много лошо единствено за теб.

Имам 17 изпита. 2 ще бъдат покрити тоя месец, като единия е утре.

Другите 15 почват на 5-ти и свършват десет дни по-късно. Кеф ми на душицата!
    Дори не ми се коментира.
    Наясно съм М. Трябва да се преборя с мързела си, ако искам да оцелея на тая планета, особено като не съм привилегирован като някои.
    Ти обаче си машина, ще се развият нещата при теб. ;д

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Не преписвай на матура!
    Освен че е излагация, ако ви хванат, лошо ви се пише!
    Принципно, до голяма степен зависи от квесторите, но аз не бих разчитал на това. Но си права, че е голяма излагация.
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

anonymous708973
    Guest
    Боже, ама ти си сериозен?
    Имаш ли идея колко е смешна тая матура? Ама най-бледа идея?
    Ще кандидатстваш ли? Как ще учиш за сесии? И там ли ще преписваш?

Или се утешаваш с мисълта, че "тия матури са задължителни, а в университета няма да преписвам, щото поне ще уча това, което искам"? Щото е пълен булшит. Винаги има по един-два предмета на семестър, които просто не се вписват в цялостната картинка на това, което искаш да правиш след 10 години, но, разбира се, именно те ти взимат здравето. И на тях ли ще преписваш?

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    Брееех каква изненада от тия пробни матури - по английски 5.90, български 5.75... определено не съм очаквал подобен score, като си взема предвид това, че не съм преговарял нищо и за двете.. ей така да се случи и на редовните просто цена нЕма да има .. лека полека ме хваща носталгията за мириса на мастило в тетрадките, особено по химия и математика като цяло, по доста от предметите привърших с последните контролни за гимназията.. и да, явно това беше, остават ни може би най-най сладките седмици до края, но и най-бързо изтичащите.. " Един неразделен клас ... "

Мега фен Аватара на Colouring
    Аре да идва събота и да ми минава пробният да видя к'во ми е дереджето. :Д

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Имам да представя 2 неща и след това смятам да си седя тихо и спокойно да си уча за матурите.
    Оказа се, че ми е сбъркала оценката по английски и имам противните 5.49. По български имам 5.24, което е страшно зле, на темата се издъних, защото ми стана лошо. Абе сеир.
    От нашия клас поне 2-ма няма да ги допуснат до матура, още 2-ма ще трябва да се молят на всички божества да я вземат с 3 - ка.

Боже, ама ти си сериозен?
    Имаш ли идея колко е смешна тая матура? Ама най-бледа идея?
    Ще кандидатстваш ли? Как ще учиш за сесии? И там ли ще преписваш?

Или се утешаваш с мисълта, че "тия матури са задължителни, а в университета няма да преписвам, щото поне ще уча това, което искам"? Щото е пълен булшит. Винаги има по един-два предмета на семестър, които просто не се вписват в цялостната картинка на това, което искаш да правиш след 10 години, но, разбира се, именно те ти взимат здравето. И на тях ли ще преписваш?
    Calm down! Няма да кандидадствам, желанието ми е да работя и да се развивам по друг начин. Наясно съм, пробната ни матура не беше лесна, дадоха ни доста труден вариант и повечето се поизпотиха, тъй като правихме матурата заедно с 7-класниците, много лесно се разсейвахме, щото тия малките шумят като за световно.

5.90 на пробната по БЕЛ. Едната от проверителките била много впечатлена от есето ми . По свят и личност също приключих и сега ще се отдам изцяло на български, литература и математика.
    Имаше леко разправии относно парите тия дни, но оправихме нещата. Сега на дневен ред е какво да купим на класната.
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Мега фен Аватара на an7raks
    ЪЪ, абе кой ще кандидатства с матура, че толкова сте се захапали за стотните? Не знам за другите унита, ама в Техническия коефициента, ако кандидатстваш с матура, ти е 2.8, а от кандидат-студентски - 3... Което напълно обезсмисля напъните за хубави оценки на матурите... То не че са и нужни кой-знае какви напъни, де, дето вика пантерката, матурата по БЕЛ е елементарна. Едно, че човек като мен, който никога не се е интересувал от художествена литература, решава една огромна част от въпросите само със знанията от час, друго, че скалата за оценяване е меко казано смешна... Изкарах си над 5 /не помня стотните/ и на двете пробни, което ми е предостатъчно...

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    ЪЪ, абе кой ще кандидатства с матура, че толкова сте се захапали за стотните?
    След като ни съобщават оценките до стотни, нормално е и тук така да си ги казваме. Дай след като за техническия коефициента на матурата е по-нисък да изкараме тройките (да има такива хора, които ги изкарват и то трудно). Има такива хора, които ще кандидатстват в чужбина и им трябват определени оценки на матурите, има и такива, на които матурите им трябват за тук.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    И стотните са важни, едно момиче от миналия випуск именно заради тях закова диплома 5,49. Отделно тези, които ще ходят в чужбина отсега се пенят за оценките си, защото не трябва дипломата да пада под определена оценка.
    Аз трябва да си направя презентацията по проекта и приключвам със "Свят и личност".

Мега фен Аватара на pandabear
    Стана голям цирк покрай този бал :Д Много се забавлявам. Нашият е на 25. и драгите ми съученици са изключително недоволни, че няма да можем да си влизаме в двора на даскалото. Даже целият випуск. Няк'ви "протести" щели да оформят, ухаухауххуахуахауха.

Супер фен Аватара на tonssy
    Утре ми е изпитът по история в СУ. Толкова съм напрегната и нервна, а това хич не ми е от полза.
    Чудя се дали да продължавам да преговарям до последно или да си почина, не знам.

някой кандидат за СУ, ФМИ

Мега фен Аватара на Dagichka
    ^успех на изпита!
    хаха и нашият бал ще е на 25-ти и ние злорадстваме, защото така и нямаме двор в даскало и никога не сме се събирали там, да видят ся кво е гадно и другите
    но не ми се мисли къв фраш ще стане по големите паркинги на магазини и Александър Невски в дните на баловете..
    на класното по литература си изтеглих "Самотата на различния в "Другоселец" ", доволна съм, сега остава да направим и тестовата час плюс едно контролно по специален предмет, да предам още 2 проекта и.. съм готова!

Супер фен Аватара на paradosou
    Матура по БЕЛ - 30/30 точки от съчинението, супер малко или направо липсващи грешки на теста и мазало на вмъкнатите текстове/резюмето. Абсолютен уникум xD.

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    И нашият бал е на 25-ти... малко кофти.. няма да можем да се изфукаме с роклите пред малките... ... Боже темата ми на предварителния по английски си беше пълен фарс... We have become fashion victims of globalization. How far do you agree?
    Успокойте ме, че и вие не бихте написали нищо хубаво на тази тема. Не знам, но нито написах нещо оригинално, нито успях да го завърша... Поне останалите компоненти ми се сториха лесни, особено диктовката. Тая четеше като първокласник натъртващ р-то .. а квестора ни мислеше за бавноразвиващи...
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

anonymous708973
    Guest
    Ако завъртиш идеята, че Fashion не се отнася само до парцалки, ами и до trends, можеш да поизкривиш темата и да говориш за trends в околната среда даже. Но не знам дали не е много свободна интерпретация.

JustaLittleKid
    Guest
    Сънувах супер гаден сън. Резултати 5-5,5 на IELTS-а. Хайде да идва по-бързо петък. :Д

А пък класът ми е... пфф.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Утре ми е изпитът по история в СУ. Толкова съм напрегната и нервна, а това хич не ми е от полза.
    Чудя се дали да продължавам да преговарям до последно или да си почина, не знам.
    Малко ви резнаха главите с тези теми...искрено съчувствам.
    maDamn

Супер фен Аватара на kosder
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Е Априлското не е толкова зле, ама 80% от кандидатсващите учат само Средновековие. Просто да си знаят на къде са се насочили. В СУ логика няма :-0
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    От една страна е така и определено ме е яд, защото на Средновековие съм перфектна и ако сега се беше паднало, щях да зарежа историята напълно и да се готвя повече по литература и по английски. НО от друга страна- Априлското въстание е важна тема, би трябвало да се знае. По него обаче и аз не се бях подготвила на достатъчно високо ниво. Все пак написах 13 страници, темата вкъщи ми е 19. Не мога обаче да предположа каква оценка ще получа..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си