.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 219

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Че какво лошо има да му обяснява по телефона? Аз и рецепта бих му написала, ебати.
    Важното е да има желание, не да ми вади тъпи мъжки логики как било женска работа.
    Щом аз мога да искам от майка рецепта и тя да ми праща 2 страници уърд с описания за малоумни, защо аз да не му помогна на него?

И се надявам за последното да се шегуваш. Малко е грозно да се стига до такива сделки.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Че какво лошо има да му обяснява по телефона? Аз и рецепта бих му написала, ебати.
    Важното е да има желание, не да ми вади тъпи мъжки логики как било женска работа.
    Щом аз мога да искам от майка рецепта и тя да ми праща 2 страници уърд с описания за малоумни, защо аз да не му помогна на него?

И се надявам за последното да се шегуваш. Малко е грозно да се стига до такива сделки.
    Ебавка беше разбира се, но все пак е тъпо и двамата да работим и само тя да върши всичко, а и както казах, ако го правим с разбиране (а не единия да кара другия на сила) ще става мега бързо и няма да консумира почти никакво време.. Нищо не пречи като се приберем в 5-6 от работа, до 7 да оправим, после имаш време за разходка, вечеря, да се опънем на дивана пред телевизора, за кино дори, бе просто си има време, а има хора, които губят 2 часа дневно само в това да се карат кой какво да свърши..
    Пък това двойка с бебе и мъжа да оставя домакинската работа + грижите за бебето на жената не го разбирам, ама въобще даже.. Но разни хора, разни идеали..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си