.
Отговор в тема
Страница 250 от 436 ПървиПърви ... 150200240246247248249250251252253254260300350 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 226 до 6 250 от общо 10898
    Повече от фен Аватара на rositzza
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Надарена не съм
    Имам един сутиен, който е на подобен принцип и издишам ли веднага се смъква надолу и затова търся впечатления дали ще е по - уcпешен банския.
    Ако го стегнеш достатъчно няма да имаш никакви проблеми, освен ако няма много силно вълнение и не те удрят вълните 1 след друга. Чела съм, че не са удобни за плуване, тъй като не мога да плувам не мога да ти кажа от личен опит

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    YSMF, Гледай да има силикон от вътрешната част, много добре държи.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Мерси
    То и аз не мога да плувам, шляпам по плиткото Отивам да си го купувам.

Ред.: Сега видях това за силикона, трябва да питам продавача.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Не върши същата работа. Просто все едно си се намазала с нещо мазно, но повечето полезни съставки ги няма.
    Тенкс, ще си купя нов значи ;д
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

http://molbg.com/index.php?route=pro...product_id=704 някоя от вас да ползва такова? и ако да, добро ли е ...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    http://img12.prodavalnik.com/images_..._1_585x461.jpg

купих си такова, но ментово зелено

как да го нося? като сутиен ли?
    а може ли с някакъв по-прозрачен потник,така че да се личи отдолу, че го има или ще е прекалено ковренско хаха
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Цитирай Първоначално написано от Franzellka Виж мнението
    Не, че хейтвам, но... защо се правите черни? Черното бързо омръзва, рано или късно все ще ти се прииска друг цвят, малко промяна....
    Казах, че махнах черното и изсветлих косата си.
    Тоя въпрос направо ме хвърли в тъча. А защо се правите руси, червени?! Като човек, който е минал през всички цветове ще ти кажа, че всеки цвят ми омръзва, не само черното.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от v.salvatore Виж мнението
    http://molbg.com/index.php?route=pro...product_id=704 някоя от вас да ползва такова? и ако да, добро ли е ...
    Май приятел има такова и е много доволен. Мислех и аз да се оборудвам ама реших, че не е сега момента. Момчето си го купи от русенски магазин за 12 лева, повече не мога да кажа.

Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението

а може ли с някакъв по-прозрачен потник,така че да се личи отдолу, че го има или ще е прекалено ковренско хаха
    С бял прозрачен потник ми се връзва, но бих излязла така на морето, из града ми е някак.. твърде разголено.
    Но пък всеки с принципите си и лично предпочитание.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Харесах си този бански, но ме притеснява горнището.Знам, че Джоли има подобно и не е имала проблеми, но някой който е от по - малокалибрените? Случвало ми се е вече, да се показва повече отколкото трябва и се опитвам да избягвам такива ситуации
    Аз съм абсолютно малокалибрена, ако имаш предвид размера на гърдите.
    Зависи как е направен самият бански, ако е само просто парче плат вързано на гърба - ще пада. Такива са повечето бански по нашите магазини. Моят първо е от по-различен плат, който е специално за бански, стегнат е, съхне доста по-бързо, второ има силиконови ленти от горната и долната страна и няма как да пада. Имаше включени презрамки и презрамка за врата в комплекта, но не ги ползвам - не харесвам да ми се отбелязват.
    Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Махнах черното, в домашни условия, с блондор и стана нещо... шок и потрес.
    Сериозно?!........... Добре, как за БОГА ти хрумна да се правиш черна и да мажеш блондор отгоре.....
    Аз мисля да си поръчвам такова, но правят специално за всеки отделен телефон и за моя представлява кейс, който се слага допълнително и не се забелязва като тази граната.
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Не мога да определя дали е бельо, дреха или бански, така че за мен е курвенско. Нищо лично.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на Lourenço
    Ооо!! И аз си търся такова.. ама нещо симпатично. Иначе един познат има на някоя неизвестна китайска марка и си го ползва за около седмица с едно зареждане.

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    ^ А бе хора, бях черна доста дълго, оставих да ми израсне малко косата и се наклепах с блондор, за да го МАХНА. На другия ден сложих тъмно кестенява боя и стана супер готин цвят, кое не разбра?! Да, знам че блондора е глупав избор и увредих косата си, но кво ми реагираш като идиотка?!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Точно такова не, но ми подариха едно към телефона и съм страшно доволна.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Джоли, то и аз не мога да го определя, виждала съм да се носи като бюстие, просто с пола с по-висока талия, ама установих ,че ми е прекалено голичко така и затова ще го нося като нормално си бельо..
    Но пък е уникално яко хаха
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от Lourenço Виж мнението
    Ооо!! И аз си търся такова.. ама нещо симпатично. Иначе един познат има на някоя неизвестна китайска марка и си го ползва за около седмица с едно зареждане.
    С тая голямата тухла и кабела към нея се губи идеята на power bank, идеята е батерията да ти издържа повече време докато го ползваш нормално, а не мисля, че мога да го ползвам нормално с прикачено това чудо към него. Аз си разнасям постоянно лаптопа с мен и когато съм на лекции телефона е закачен към него, ако евентуално нямам батерия, така че е излишно и това чудо да мъкна. Но искам истински power bank - във вид на кейс, който е повечко от 10 лв.
    seek&destroy ти си си сложила на главата черна боя, после блондор и на следващия ден друга боя и аз съм идиотката? Я се дръж нормално!
    bloodyF Рианата носи такива бюстиенца с панталонки или пола с висока талия, но Риана не е идеалът ми за стилна дама, така че ...... за бельо е много симпатично, да. Харесва ми самото нещо, но не бих го носила като дреха.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    41
    Цитирай Първоначално написано от Franzellka Виж мнението
    Не, че хейтвам, но... защо се правите черни? Черното бързо омръзва, рано или късно все ще ти се прииска друг цвят, малко промяна....
    Друг цвят освен черно ? - никъв случай!

Да не започвам аз с моето мнение за боядисването на коси.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    http://bg.oriflame.com/catalog-image...al/20386_1.png Този фдт как е? Някой пробвал ли е?
    ?

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Казах, че махнах черното и изсветлих косата си.
    Тоя въпрос направо ме хвърли в тъча. А защо се правите руси, червени?! Като човек, който е минал през всички цветове ще ти кажа, че всеки цвят ми омръзва, не само черното.
    Казах, че не хейтвам, не съм те обидила...к'во се палиш като клечка кибрит?
    Просто повечето днес, които се правят черни, хоп изведнъж решили...че им е омръзнало и се чудят как да махнат черното и си горят косата още повече. Поне с шампоан или балсам оцветител се направи, дали ще е след 1 или 2 години, ти пак ще се решиш на промяна, дали първо прическата и после цвета.

Джули, не разбрах какво точно искаш да ми кажеш. : )
    Иначе идеята е да можеш да си заредиш телефона (или някое друго устройство) без значение къде се намираш. Или аз поне аз си търся това. А в уни си ползвам само телефона, защото ми е удобно и без това, каквото правя на лаптопа мога и на телефона.

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    ?
    Мисля, че е "кат' за 3 леа - толкос"
    Franzellka остави я
    Всички ненормално неестествени цветове уврежда косата доста. Черно, бялорусо, червено - всичко. А ако ги сменяш постоянно, става много по-зле. Повечето момичета първо не се интересуват дали им отива цветът, а само дали е модерен, второ се боядисват с калпави бои и цветът става нищо общо, трето не се грижат добре за косите си и приличат на нещо между метла и разтопена пластмаса. Виждала съм ужасно малко черни, руси или червени добре изглеждащи коси и е въпрос на гени, на много поддръжка и много пари.

Lourenço намери специално за твоя модел, за моя изглежда като калъф тефтер

как ще си заредиш телефона по пътя с това оборудване с кабел? Не ми се вижда никак удобно. Не мога да вървя, да говоря по телефона например и да ми виси отнякъде тая външна батерия и тоя кабел разбра ли ми сега идеята?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Аха. Идеята да си зареждаш телефона и да го ползваш едновременно не е добра. Ако си забелязала кабелите да доста къси.
    На мен лично не ми изглежда никак сложно да го сложа да се зарежда и да ми седи в чантата.

А за модела, мислех че са универсални. В смисъл всички са с USB порт.

Ами именно това ти обяснявам, това нещо, което аз ти показвам, е кейс, няма кабели, няма дявол. Слагаш го и батерията ти автоматично става 2,5 пъти по-мощна.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Явно говорим за различни неща. : )

Именно. Това, което аз ти показвам, е power bank, а твоето е нещо странно от български сайт, което представлява преносима батерия с кабел. :Д Аз лично мисля, че не е удобно това нещо.
    Ти си знаеш.
    Аз не си нося телефона в чантата, нося го в ръка, така че няма кога да го зареждам с тоя кабел, освен на лекции, а там мога с лаптопа.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове