- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
YSMF, Гледай да има силикон от вътрешната част, много добре държи.
Мерси
То и аз не мога да плувам, шляпам по плиткотоОтивам да си го купувам.
Ред.: Сега видях това за силикона, трябва да питам продавача.
http://molbg.com/index.php?route=pro...product_id=704 някоя от вас да ползва такова? и ако да, добро ли е ...![]()
http://img12.prodavalnik.com/images_..._1_585x461.jpg
купих си такова, но ментово зелено
как да го нося? като сутиен ли?
а може ли с някакъв по-прозрачен потник,така че да се личи отдолу, че го има или ще е прекалено ковренско хаха
Аз съм абсолютно малокалибрена, ако имаш предвид размера на гърдите.![]()
Зависи как е направен самият бански, ако е само просто парче плат вързано на гърба - ще пада. Такива са повечето бански по нашите магазини.Моят първо е от по-различен плат, който е специално за бански, стегнат е, съхне доста по-бързо, второ има силиконови ленти от горната и долната страна и няма как да пада.
Имаше включени презрамки и презрамка за врата в комплекта, но не ги ползвам - не харесвам да ми се отбелязват.
Сериозно?!........... Добре, как за БОГА ти хрумна да се правиш черна и да мажеш блондор отгоре.....
Аз мисля да си поръчвам такова, но правят специално за всеки отделен телефон и за моя представлява кейс, който се слага допълнително и не се забелязва като тази граната.
Не мога да определя дали е бельо, дреха или бански, така че за мен е курвенско.Нищо лично.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^ А бе хора, бях черна доста дълго, оставих да ми израсне малко косата и се наклепах с блондор, за да го МАХНА. На другия ден сложих тъмно кестенява боя и стана супер готин цвят, кое не разбра?! Да, знам че блондора е глупав избор и увредих косата си, но кво ми реагираш като идиотка?!
С тая голямата тухла и кабела към нея се губи идеята на power bank, идеята е батерията да ти издържа повече време докато го ползваш нормално, а не мисля, че мога да го ползвам нормално с прикачено това чудо към него. Аз си разнасям постоянно лаптопа с мен и когато съм на лекции телефона е закачен към него, ако евентуално нямам батерия, така че е излишно и това чудо да мъкна. Но искам истински power bank - във вид на кейс, който е повечко от 10 лв.
seek&destroy ти си си сложила на главата черна боя, после блондор и на следващия ден друга боя и аз съм идиотката? Я се дръж нормално!
bloodyF Рианата носи такива бюстиенца с панталонки или пола с висока талия, но Риана не е идеалът ми за стилна дама, така че ...... за бельо е много симпатично, да.Харесва ми самото нещо, но не бих го носила като дреха.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да не започвам аз с моето мнение за боядисването на коси.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Казах, че не хейтвам, не съм те обидила...к'во се палиш като клечка кибрит?
Просто повечето днес, които се правят черни, хоп изведнъж решили...че им е омръзнало и се чудят как да махнат черното и си горят косата още повече. Поне с шампоан или балсам оцветител се направи, дали ще е след 1 или 2 години, ти пак ще се решиш на промяна, дали първо прическата и после цвета.
Джули, не разбрах какво точно искаш да ми кажеш. : )
Иначе идеята е да можеш да си заредиш телефона (или някое друго устройство) без значение къде се намираш. Или аз поне аз си търся това. А в уни си ползвам само телефона, защото ми е удобно и без това, каквото правя на лаптопа мога и на телефона.
Мисля, че е "кат' за 3 леа - толкос"
Franzellka остави я
Всички ненормално неестествени цветове уврежда косата доста. Черно, бялорусо, червено - всичко. А ако ги сменяш постоянно, става много по-зле. Повечето момичета първо не се интересуват дали им отива цветът, а само дали е модерен, второ се боядисват с калпави бои и цветът става нищо общо, трето не се грижат добре за косите си и приличат на нещо между метла и разтопена пластмаса. Виждала съм ужасно малко черни, руси или червени добре изглеждащи коси и е въпрос на гени, на много поддръжка и много пари.
Lourenço намери специално за твоя модел, за моя изглежда като калъф тефтер
как ще си заредиш телефона по пътя с това оборудване с кабел? Не ми се вижда никак удобно. Не мога да вървя, да говоря по телефона например и да ми виси отнякъде тая външна батерия и тоя кабелразбра ли ми сега идеята?
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аха.Идеята да си зареждаш телефона и да го ползваш едновременно не е добра. Ако си забелязала кабелите да доста къси.
На мен лично не ми изглежда никак сложно да го сложа да се зарежда и да ми седи в чантата.
А за модела, мислех че са универсални. В смисъл всички са с USB порт.
Ами именно това ти обяснявам, това нещо, което аз ти показвам, е кейс, няма кабели, няма дявол. Слагаш го и батерията ти автоматично става 2,5 пъти по-мощна.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Именно. Това, което аз ти показвам, е power bank, а твоето е нещо странно от български сайт, което представлява преносима батерия с кабел. :Д Аз лично мисля, че не е удобно това нещо.![]()
Ти си знаеш.
Аз не си нося телефона в чантата, нося го в ръка, така че няма кога да го зареждам с тоя кабел, освен на лекции, а там мога с лаптопа.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more