- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
С мокра коса ли си лягаш вечер? Защото, когато аз легна с влажна коса на сутринта имам точно такъв обем и както го описа ти - на места и е ужасно, стои така докато не я намокря или измия пак. Затова вечер си я къпя 1-2 пред да си легна (поне), за да може да изсъхне хубаво и така нямам проблеми. Ако пък не е от лягането недоизсъхнала пробвай да я навлажниш леко и да си я оформиш със сешоара.
П.П. Благодаря за отговорите.
Някой да е виждал такава или подобна рокличка някъде в olx.bg/bazar.bg или някой друг български сайт (търся нещо в такъв цвят и с дантела)?
![]()
Черна кожена пола с кафяв или черен чорапогащник е по-добре? Клоня към кафявия повече (то е телесен де, сещате се), но все пак да попитам. Полата е такъв тип http://img12.prodavalnik.com/images_..._1_585x461.jpg
А и някой виждал ли е такива силиконови неща http://img3.buyincoins.com/show/pair...-shoe-pads.jpg ? В Дм ги имало, но не съм ги виждала.
^ Бежов. Ако и обувките са черни става твърде много черно. Макар че, понякога е сладко и с черен чорапогащник и бяла риза.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Обувките ще са сиви най-вероятно, но не светло сиво. И аз точно заради това, че става много черно не искам.
^Определено телесен цвят чорапогащник.
Иначе тези силиконовите неща в DM ги потърси там, където продават кремове за крака, стелки и т.н. Не знам дали има точно същите (за такова място). Иначе съм си взимала от Джъмбо, но не за петата.
http://olx.bg/prekrasna-dantelena-ro...yalo-i44526497 ама само в черно и бяло намерих ..
Търся спортни къси гащи на по приемливи цени![]()
И ако някой знае от къде мога си взема (сайт) блузи на Найк или Адидас, но да не са много шикори моля дайте сайт.. :/
Ами 100Ц, те са си го написали хората.По другата номерация, американска ли е, китайска ли е, е това 45, което не знам как се изчислява :Д
Lonsdale. прецени според косата сидори най-мазните коси имат нужда от подхранване и хидратиране, но трябва да пробваш кое е добре за твоята. Аз си се плескам с чисто масло и никога не ми е била мазна, нито съм я мила 3-4 пъти с шампоан
lovefootball нищо няма да ти стане от бадемовия екстракткакво имаш предвид под права, но с гаден обем?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
100 c е доста голям размер като цяло, към Л/ХЛ трябва да е, но все пак съобрази с размера си дрехи, всяка фирма за бельо има различни см за номера...
аз тънки черни чорапогащници ненавиждам...това е за бизнес среда или особено формална, ако не е прозрачен/телесен/ цветът, може да е и светло кафяв, може да е и сивкав, но черен не...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Не съм виждала сутиени с номерация L/XL аз лично. Или съм виждала на 100C, или на онея другите странни числа.
И аз съм за бежов чорапогащник, силиконови неща за краката съм си купувала от аптека, от козметичен магазин и от Джъмбо и от Джъмбо е най-сполучливото. :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
мне, спортните сутиени /аз бюстиета им казвам/ са с такава обикновено...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Имам едно питане за черен молив. В момента съм с каяла на Голдън роуз ама ми идва много мек и ставам панда след половин-един час, търся нещо по-твърдо. Смисъл... не да си вадя очите чак, но малко по-окей от моя. Дали случайно можете да ми препоръчате? Нямам кой знае какви изисквания - и автоматични, и обикновени приемам и нямам претенции спрямо марките.
Дълготрайният черен молив за очи на essence ми харесва на мен, автоматичен е, мек, и издържа с часове без да се размаже, дори и сложен от вътрешната страна на окото.
http://aptekadara.com/userfiles/prod...oduct_5649.jpg
Зависи за къде ще го ползваш. Ако го слагаш отгоре- http://1.bp.blogspot.com/-pOeAwbuyio...DSC00700_1.jpg ето този на Импала е върха. Нито ми се размазва, нито нищо. Водоустойчив е. Нито прекалено твърд, нито прекалено мек.
Знам, че не е тук мястото, но не ми се прави тема в секс, защото там ще ме изядат с парцалите.
Та, на 02.03.2014г. пих ескапел. След това ми дойде на 10ти(до 14) и на следващия месец от 8ми(до12). Според календара ми на телефона трябваше да ми дойде на 06.05., но днес е 12 и цикъл няма. Въпроса ми е дали е възможно два месеца след приема на ескапел да имам проблеми с цикъла? Притеснявам се да не ми прескочи. Вариант да съм бременна няма. И ако започна да пия противозачатъчни (изписани ми от лекар) възможно ли е да имам някакви нежелани странични ефекти?
http://ask.fm/iwwkaa
Намокри леко четката. Става бетон после.
Проблеми с цикъла може да имаш поради куп причини, може да е заради хапчето, може да е заради смяната на сезоните, ако си била болна скоро и какво ли още не.
Със сигурност е възможно да имаш странични ефекти от противозачатъчните.
Последно редактирано от Hayashi : 05-12-2014 на 19:52
Момичета, мислите ли, че пусната, накъдрена коса без нищо особено (без фрокети или повдигната от едната страна ... просто пусната накъдрена ) е много обикновено за бална прическа ?
Някакви предложения за прическа на къси етажи? Преди няколко дни се подстригах и изобщо не ми харесва. Най-горният пласт коса ми е много къс - едва стига до ушите. Надолу косата ми стърчи навън и е просто ужасна. Мисля да се подстрижа отново, но трябва да порасне поне малко, а до тогава не мога да ходя като бухал... Твърде обемна е и на всичкото отгоре дължината ми е доста скъсена, малко под раменете. Ще се радвам на всякакви идеи и предложения какво да я правя![]()