- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
^пусни им няколко трохи и виж накъде ще ги отнесатддз, друго не мога да измисля
Впрочем оцетът не привлича ли насекомите ? Аз по някаква причина с такова впечатление съм останал.
Ле-ле, 4 дни бре, цели 4 дни прекарани във викане, в пеене, в надуване на хорни в пиене на алкохол(прекалих с алкохола). А после купон до зори... добре де до 3 сутринта, но все пак ;д Случиха се някои много хубави неща, направих неща, които мислех, че съм непосилен да направя(в това число и псуване на полицаи, туй не беше умно.) и други ми ти работи. ;д
Трети ден вече си изкихах мозъка, баси. Чувствам се като мивка, даже и капките не помагат. А иначе не съм болна, не се чувствам зле, отпаднала, безсилна, полуумряла - само съм станала водопад. Баси, бе! Втръсна ми, боли ме носа, свърши ми топчето тоалетна хартия, кърпичките И салфетките, имам чувството, че след още някой друг час ще почна вестниците на Кауфланд.
Охх добре де това сега ли намери да се счупи сега докато го оправя .Поне днес няма да обикалям като луда и ще се наспя имах кофти ден .
Имахме слънцееееееееее!!!
Ходихме на шопинг. С него! Въх!
Нещо ми се подмазва много напоследък. Дали е заради факта, че оная пача ще идва?! Хм...
Взех си нови учебници от библиотеката - смятам да преговарям немския, докато паралелно ще започна френски. Успех ми.
И коремът иска да ме скъсва, ноо... няма да стане. Утре имам интервю и не мога да се излагам заради някакъв си корем.![]()
Форма на специална наглост е да ми върнат съвсем валидния акт за раждане и в тяхното писмо да ми подчертаят дебело с маркер "преведено във Франция".
Уморено ми е пак.
Тази вечер ще се поглезя с маникюр, пресен сок и сериали.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Хич пък не ме трогва фактът, че имам да чета за колоквиуми. Адски ми е изморено. Даже планирам да си легна към 11, че евентуално да се наспя малко. И храната е на привършване, ама за тая вечер ще се намери все нещо. Днес съм се настроила да релаксирам.![]()
You are broken, I can fix you...
Два от три дни... Още малко. Хубаво, въпросите ще си ги науча, ама ако ми дадат нещо от онези 4 листа random информация... Еми, не ме търсете.И все пак, поне ще се постарая да ги прочета.
Искам си резултатите веднага! Ако наистина съм се справила толкова добре, колкото си мисля, ще съм на седмото небе!! Амаааа не искам да се разочаровам!
А това жалко подобие на учител, няма ли да престане да ми вгорчава живота? То бива, бива да е зле, ама чак пък толкова... Общите точки на теста са 87 и не можеш да си ги закръгляш на 90, просто защото така ти е скимнало и не можеш да смяташ... Супер, губя 3 точки. Ей, така, от нищото, защото на нея така й е кеф... Много хубаво, ама това ми прее*ава оценката, като се има предвид колко малка разлика имам... После защо нямало шестици... А познай, де! Единственото, което ме успокоява, е мисълта, че остана още малко време. Все ще я издържа някак си, а другата година е ясно, че няма да я оставят. Поне ръководството си имат глави на раменете.
П.П. По по-тъп начин не си бях изпускала автобуса, честно!![]()
в единия момент пълна апатия, за нищо и никой не ми пука или поне така изглежда. опитвам се да се самонавивам и да си го набутам (:Д) в красивата тиквица. в другия момент (момент като този) изпитвам тъга, отчаяние, нещастие. толкова да ми липсва, толкова да ми е влязъл под кожата... чувствам носталгия по отминалите времена, когато се запознахме, когато излизахме с компанията, когато не можех да заспивам от вълнение (не, че сега спя добре). изминаха и май окончателно свършиха лапешките ми години. детството ми...свърши...и то отдавна. не бих казала, че беше най-щастливото и безгрижно, но все пак прекрасно. тогава ми беше хубаво, защото не се вълнувах от друго освен тва на какво ще си играем. гледам си белезите по колената, лактите и се усмихвам. става ми топло на душата и паралелно с тва тъжно. утре е изпращането, а аз както винаги аутсайдерствам. не симпатизирам на огромна част от класа, но парадоксалното е, че ще ми липсват. още хора, които излизат от живота ми, повечето от които завинаги. колко още раздели мога да понеса? разбира се, разбира се, че ще бягам...
Последно редактирано от Ivaaaaa : 05-14-2014 на 19:48
Почти целия ден прекаран в духане на нос......![]()
![]()
Има дни, в които супер много се мотивирам, (заблуждавам се) мисля, че всичко ще бъде наред, слушам музика, режа тениски в 1 часа, утре съм на училище, а ми е щастливо.
А на следващият ден просто...веднага след като се събудя се сещам, че никога нищо няма да бъде съвсем наред. Всичко е изкривено и грешно. На мен ли ми има нещо? Имам чувството, че изобщо не трябва да принадлежа тук, не се чувствам добре.
Мда, има ми нещо.
Не разбирам как в един момент съм щастлива (може би си го въобразявам?), а в следващия просто не искам да съществувам изобщо.
Толкова вече не ми пука за нещата, за които би трябвало да ми пука, а толкова много ми пука за простотии, че направо се плаша.
Да се свършва вече, един месец остана, за да мога да си събера мислите в главата.
E, няма такава тъпотия. Сигурно за някой друг ще е страшно лесно, ама аз наистина не ги вдявам тия компютърни идиотщини. Притрябвали са ми, егати. Мога да си пусна компютъра, мога да да боравя с това и онова, ама наистина ли е важно да знам през какви мини идиотщинки минава информацията, командите, адресите, 3 вида класификации на софтуера, етц?!
Гр.
Обаче си реших задачата, няняняняня! Има светлинка в тунела.
Днес егати сърцетупа изживях, какви са тия изненади, хах.
Густо ми е такова, спокойно ми е. Знам, че мога, остава да дойде времето да го докажа.![]()
Последно редактирано от PinkPan7her : 05-14-2014 на 22:05
Изморена съм. Имам да пиша учебен план за следващата седмица и да почна да се подготвям със занимания за летният лагер, че и той наближава. Така ми се иска да имах колежка, която разбира английски, но уви, няма такива луксове и всичко сама ще трябва да си го правя...докато не ми втръсне и се върна на предишната работа, поне там нямах 22 пискащи хлапета по 8 часа на ден
14-ти мина...........жив съмкакто и хората отсреща :P Пия си кафенцето в офиса и се чудя от къде да я захвана !
Абе тея Бенфика май още 50 години няма да спечелят финал![]()
Нямам представа дали някой от вас гледа The Originals, но просто не мога да се стърпя, финалът беше просто жестооок, остави ме без дъх от началото до края, искам веднага да почне втори сезон, ама найсе чак на есен мамка му, мръъън
Иначе си пия кафенцето, бебчо спинка, след малко ще закуся и поуча и може би после ще си направим една разходка, да се надяваме само пак да не запраска омразния дъжд!
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Мразя закона на Мърфи.. точно когато се чувствам ок сама и не ми трябва никой до мен, точно тогава този ще вземе да ми се лепне и ще трябва да му разбия фантазиите, само дето ми е колега и се виждаме почти всеки ден...
не се наспах... искам още, но трябва да се приготвям за работа... уф..
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Какви са тия чести смени на настроенията, бе?! Вчера ми беше идеално, а днес ми е тъпо и нервно. На всичкото отгоре има някакъв проблем и не мога да си платя сметките онлайн, а ще трябва да ходя да вися по разни офиси и да ме занимават с глупости. Полудявам! Поне си взех хубава рокля и се кефя, че ми стои толкова добре. Поне един плюс от драстичното отслабване - мога да си нося прилепнали рокли без да се притеснявам. Не, че често обличам рокли, де. Толкова си обичам кецовете и широките дънки))).
Някакви гадни, натрапчиви мисли ми минават през главата и пак усещам онова безспокойство, от което ми се свива корема. Само се чудя кога ще свърши тоя ад... Накрая ще ми писне и ще зарежа всичко, пък каквото ще да става.
I`m trying to make your dreams come true...
Толкова се хейтвам в момента - защо пак не можах да спя? Цяяяяяяяяла нощ. В 6 май съм заспала телом, ама имам чувството, че не съм мигнала.
Предстои ми мнооого дълъг ден. Довечера ще си легна рано поне при всяко положение и може би ще си оправя режима.
Все пак си стискам палци да не се изложа прекалено. И дано да не завали!
Много шум за нищо покрай това изпращане.
Пълна глупост.
Ако съм знаела, че ще е такова, нямаше въобще да си хабя нервите с търсене на подходящи дрехи, обувки. Пхаха. Ако знаех, щях с най-обикновени дрехи да си отида и с едни спортни маратончици.
Хубаво е, че всичко мина.
За бала поне ще знам да се облека и обуя удобно, пък майната им на измислените празници, суетни и всякакви други простотии от тоя род.
Много приятно ме изненада снощи..Наистина не очаквах да е точно той, макар че си го помислих. Бях толкова объркана, но в същото време много ме зарадва..;3
Трябва да тръгвам за училище, а така не ми се ходиииииии..Знам, че имам в пъти по-приятна работа в нас и..Оф..
Ама трябва..
![]()
Изпратихме поредните студенти...
Като си помисля че и мен ме чака това след 2 години ... хората стават хора , пък аз още се чувствам кат дете![]()