.
Затворена тема
Страница 104 от 195 ПървиПърви ... 45494100101102103104105106107108114154 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 576 до 2 600 от общо 4861
    Мега фен Аватара на DarkTemplar
    оф, ебати зора...
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Много ми е изморено и заспало.. и сесия идва, та и нервите ме тресат..
    искам спокойствие

Като прибита съм а утре ще ставам в 4.

П.П Пантерке изтрии си кутията защото не мога да ти пиша

Супер фен Аватара на JagAlskarDig
    Няма просто такъв малшанс... Цял ден съм бил на работа, учих 3 часа вечерта, тъкмо да изляза да повися на лостовете, за да отпусна напрежението, и ще завали порой с гръмотевици...

Edit: Щом гръмотевиците спряха си излязох на дъжда и се получи добре. Имам енергия да свърша още задачи преди сън.
    Последно редактирано от JagAlskarDig : 05-27-2014 на 19:47
    „Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."

21:00 часа е. Не съм навън. Скука. По телевизията дават безинтересното Dancing Stars. Опитвам се да измисля какво да гледам. Гладен съм. Отивам да си сипя да ям.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Адски ми е...шибано...смотано...тъжно на душата...по различни причини ми се наложи да си припомня някой любовни несполуки за който съжалявам много и сега вече нищо не мога да направя...Общо взето си мисля колко по щастлив щях да бъда сега, ако не бях пълен глупак...
    >>DjBelev<<

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Като прибита съм а утре ще ставам в 4.

П.П Пантерке изтрии си кутията защото не мога да ти пиша
    Готово, Мони!

След като ще уча в 10 часа, барем съм красива поне. Едно червено червило си турих за разкош
    Хайде сега да ми влезе в главата доброволно, че да не обърна един Монстър и после да заспя чак като съмне.

Мега фен Аватара на draid
    Нещо последните дни много ми се удължават дните и ми намалява съня и това хич не ми допада. Умора ме е налегнала както физическа, така и психическа. Постоянно ми досаждат нямам и един миг спокойствие, направо ми идва да изхвърля телефона някъде. Задават ми предимно глупави въпроси без да са седнали да помислят малко преди да питат.

Много мразя да ме питат някакви неща и да се очаква аз да отговарям веднага, но когато последва въпрос "За какво ти е тази информация?" да ми се правят на ударени. Ами и аз мога така, нека ме пита пак нещо, най-нахално ще си прочета съобщението и след това няма да отговоря, да пита някой друг.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Не си чувствам краката
    Взимам душ и лягам, а утре трябва да стана в 5 х_х. Поне Джеймс беше така добър да ме пусне 10 минути по-рано, за да си хвана влака, иначе още щях да се лашкам по рейсове и да се моля да се прибера по-скоро.
    Много ме кефи колко мили са всички! "Ооо, новичко ли си, добре дошла, добре ли се грижат за тебе", хаха. На никое от предишните места, на които съм работила, не съм виждала толкова възпитано отношение.
    Но се надявам да взема да свиквам вече, че ако продължа така, и това лято няма да видя особено много социален живот.

Мега фен Аватара на 102
    ше има ли едно положително мнение на тая страница ве капоти

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    пълна с енергия
    лятно ми е
    той е пич, поне си упражнявам английският с него, ама защо пак намесвам стари любови не знам
    но така или иначе ще сме си приятели само, кво ми пука хаха
    дано да успея да стана за работааа
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на xoxi
    Пак безсъние...
    Почва да ми става запазена марка.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    ше има ли едно положително мнение на тая страница ве капоти
    не :/

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Пак безсъние...
    Почва да ми става запазена марка.
    Това. В 2 реших да пия хапче, нямам представа кога съм заспала, ама в момента е 5:15 и ще умра днес, усещам го.
    И точно с тях двамата на смяна - с единия да те е страх да говориш, на другия пък изглежда хич не му пука. И шефа. Ау, екстра.
    Поне ще ме вземат от вкъщи, та няма да се налага да се лашкам по рейсове :Д

Супер фен Аватара на RiB
    Сънищата са голяма работа! Колкото и напред да си, те винаги те връщат назад някой ден.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Еми...не стана така, както очаквах и както исках... Той пък беше още по-изненадан от реакцията ми. Била съм безчувствена... Ми не съм, просто...не съм по лиготиите. Позамазах положението, де. Ама днес трябва да се постарая. И изпита идва, а аз не съм докоснала лекции. Чудесно просто! До кога ще съм такъв лентяй?! Искам да седна и да уча, обаче толкова ми омръзна вече...
    I`m trying to make your dreams come true...

anonymous708973
    Guest
    Ех, ама ми е хубаво коремчето, бе! Още може, ако поизкарам поне горните две плочки до месец-два, ще съм много доволна.
    Хапвам и заминавам да уча, дано се окаже, че може да направя единична тренировка във фитнеса, много ми се поти днес. Не мога да се позная

И ще се обадя да се накарам и ако получа отговор, различен от "Много съжаляваме, пратката ще е при вас до 3-4 работни дни", наистина ще се ядосам.

Слънчев ден на всички!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Лежеееееееерно
    Което ме напомня да не зарязвам форума

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    Сънищата са голяма работа! Колкото и напред да си, те винаги те връщат назад някой ден.
    Верно е!

Много екзистенциални мисли ми се въртят в неспокойната главица!Съгласих се да се видим с нея ,защото ми липсва.Но не мога да инвестирам толкова много в приятелство с фурнаджийска лопата.Искам да е всичко по старому ,но не може.не мога да забравя пренебрежителните погледи точно когато ми трябваше успокоение и липсата й ,когато имах нужда от нея. спомням си какво беше като бяхме заедно и ще излъжа ако кажа че не ми се иска да се върне в живота ми,но не смея.вторият шанс е хубаво нещо,всеки греши и бля бля,ама защо все аз съм прощаващата потърпевша?
    Заплата още нямаме,а той ми готви ремонт и кола.Верно че от сватбата посъбрахме,ама не чак толкоз.Смятахме колко ще ни излезе най-необходимите неща за тая година /екскурзията е най-необходима ако питате мен/ и ще е около 8 000 лв.Време е пак да се паля свещи за някоя шестица от тото-то!А да не споменавам че той и дете иска!Уж ми бил счетоводител...

Мега фен Аватара на xoxi
    Решавам да полегна малко и веднага четири тира се наредиха пред магазина до нас. 4 тира... От половин час разтоварват първия и още не са приключили. Какво пък, сънят и без това не ми е толкова важен.
    Обличам си парцалките и излизам. Дано тя си е в града, че много ми се излиза с нея.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    ще се будя
    още сутрини
    с мисълта за
    ризата ти върху
    голото ми тяло
    миризмата на секс
    в цялата стая
    запотените прозорци
    безкрайното роптаене
    на съседите
    разхвърляните ни играчки
    (не от детството)
    и скърцащото легло
    което изобщо
    не скърцаше
    преди да се нанесем

в този живот
    ще бъда
    поетична
    в следващия
    по-етична

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Решавам да полегна малко и веднага четири тира се наредиха пред магазина до нас. 4 тира... От половин час разтоварват първия и още не са приключили. Какво пък, сънят и без това не ми е толкова важен.
    Обличам си парцалките и излизам. Дано тя си е в града, че много ми се излиза с нея.
    Е ти пък сега за 4 ТИР-а ли ще го правиш на въпрос?
    А какво да кажем ние живеещите точно до международният път Е80,точно на мястото дето е преминаването му откъм Сърбия от 2 на 4 ленти и спират километрични опашки с ТИР-ове точно тук и най вече през ноща.Нямаш си и на представа какво става.

Иначе вчера се скарах с баща ми.Е,нищо ново под Слънцето.Не е за първи няма и да е за последен път.Някой от страни обаче ако ме беше видял можеше и да си помисли,че съм някой надут пуяк с огромно самочувствие дето изобщо не му пука и даже му харесва много да живее на гърба на хората.Определено все по-трудно успявам да си контролирам нервите особено що се отнася до отношенията с баща ми,пък и като че ли не само и определено сякаш все повече си изграждам все по-дебела черупка. Явно отчаянието може да гради добри стени все пак.

А иначе тя хем ми липсва хем се чудя дали не е по-добре да оставя ситуацията да се подреди така както дойде без да се опитвам да насилвам нещата.
    Последно редактирано от Niakoitam : 05-28-2014 на 09:14
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Минаааа най-ужасният изпит мина и съм се справила!!!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    ще се будя
    още сутрини
    с мисълта за
    ризата ти върху
    голото ми тяло
    миризмата на секс
    в цялата стая
    запотените прозорци
    безкрайното роптаене
    на съседите
    разхвърляните ни играчки
    (не от детството)
    и скърцащото легло
    което изобщо
    не скърцаше
    преди да се нанесем

в този живот
    ще бъда
    поетична
    в следващия
    по-етична
    ооо, харесва ми ( :

епааааа, съвсем си обърках режима на сън. тряя да се стегна. нямам никаква енергия, нищо не ми се прави, искам само да спя. и пак, и пак, и пак... :Д

довечера ще се събираме, ама не знам. не искам, но май трябва. имам нужда да се поразведря с приятни хора. малко ще се понасиля (:Д).

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ех, ама ми е хубаво коремчето, бе! Още може, ако поизкарам поне горните две плочки до месец-два, ще съм много доволна.
    Хапвам и заминавам да уча, дано се окаже, че може да направя единична тренировка във фитнеса, много ми се поти днес. Не мога да се позная

И ще се обадя да се накарам и ако получа отговор, различен от "Много съжаляваме, пратката ще е при вас до 3-4 работни дни", наистина ще се ядосам.

Слънчев ден на всички!
    Пхаха важното че си вярваш за тва с плочките

единствените плочки които ще видиш са миризливите плочки на общежитието ти

ако искаш да се поизпотиш мога да го напрая само с един коментар , засега съм все още благосклонен , чудя се що ли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си