- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Изцяло се презаредих. Стабилно си поспах 12 часа и сега се чувствам освежена. Днес ме очаква мащабно гласене на багаж, защото се изнасяяяяяям. Ох, толкова дългоочакван момент! Хубав ден се очертава.![]()
You are broken, I can fix you...
Охх след около 1 час отивам на лекар, надявам се всичко да е наред. Умирам си от притеснение.
Липсва ми. Това може би е хубаво. Но наистина ми липсва. Вчера си писахме толкова малко. Чак ми е гадно, че така се получи.
В понеделник най-после се местим на първия етаж.![]()
ама те не бяха такива хапове, а за тъпия цикъъъл :с
skatew, после искам подробности как е било, да се разбиете ей
на мен ми е тегаво, събудих се от супер шашавите сънища, навън е едно такова никво, чета си книжка цяла сутрин, хем не ми се мърда никъде, хем не искам да ми е такова сдухано и самотно в нас.. трябва да се стегна и да уча за държавните, да реша какво ще правя, дали ще работя, ако да откога и по колко и тн.. а просто искам да отида на планина някъде с него и да се изолирам от света.. и тва гърло не се спря бе, тц!
Просто говорим на различни езици.
Т'ва трябва да е.
2 седмици остават, даже само 13 дни! Нямам търпение.
А ако успеем с нея да идем на Златни на почивка, ще сме бомба!
Кафенце и портокалов фреш. И информатика, дъ фък.
Пие ми се следобедно кафе. Дано т'ва джудженце си види фб да свари. Имам още 3 теми за дочитане днес, ама не знам кога точно ще ми дойде музата за тях. Тря'а си избера хубаво филмче за довечера. Уф, и ми се яде нещо, ама не знам какво. Оти'ам да готвя пък.
Последен напън този уикенд и приключвам. Толкова много неща имам да свърша днес, а главата ме цепи ужасно. Как пък все имам такъв късмет.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не знам що за животни живеят в тва общежитие ( освен мен ),ама тая музика не е спряла от 3 часа. Басът дъни, та чак прозорците вибрират, а като идеш да им тропнеш на вратата-мъжки полов орган.
Егасимус. Главата ще ми се пръсне. Блякс ми е.
maDamn
Официален край на семестъра... Не знам дали книжките са заверени, но съм на принципа "липсата на новини е добра новина". Искам хубаво лято!
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Ох, аз се чудя къде се загуби, пък то пак аз съм виновна :д
Давай :P
Ох, 2 лекции - 8 часа, сериозно ли?! Изтегнах се на един шезлонг, густо ми е отвсякъде, а тепърва почвам със статистиката. Нищо, нищо, евентуално цялата мъка ще си струва накрая! Ако успея да си изолирам хубавите мислички от главата, съвсем ще ми се получи, мдам! Учудващо енергично ми е някак.
Айдеееееееее!!!
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Йей, петък!
На страхотно време се насладихме днес. И най-накрая получих възможност да правя нещо като хората хД Шефът каза, че бил впечатлен, хаха.
Пак ги мисля едни филми, трябва да спра с тея амбициозни проекти, дето ми идват, имам чувството, че жестоко си усложнявам живота на моменти.Ама така, както съм го измислила, що да няма win-win.
Два месеца да реша.
А ако той смята, че ще стана рано сутринта в неделя само, за да се видим, много се е объркал.![]()
Много ми е приятно как цялата стая ухае на цветя,бих искала цяла вечност да си лежа и да наваксвам с епизоди на любимите ми сериали <3 Мисълта за приближаващите изпити обаче изобщо не ми влияе добре,имам чувството,че мозъкът ми няма да успее да се справи с цялата тази информация,а не мога да си позволя да се проваля..и хем знам,че не трябва да се стресирам,хем е неизбежно.![]()
Самотно ми е, мразя, когато съм на емоционална честота и то от пръщящите...
Е, т'ва вече ще е ебахти подигравката, ако съм права.
За втори път през последната година и половина да ми се случи и то точно по същия начин, не, просто не може да е истина.
Баси!
Отиде ми настроението и си лягам.
Сам съм и ми е скука нещо, ама какво да се прави цял ден бях наляво-надясно чак и на кино ходих.
Jürgen Rieger и подобните му ме отвращават.
Буквално ми призлява, като слушам този индивид.
Така ме ядоса. Яд ме е, че го допускам.
Успокоявам се - https://www.youtube.com/watch?v=O_KsZb9HFjA . Цял ден ми е в главата тази песен.
Последно редактирано от x7aZzy : 05-30-2014 на 21:13
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
http://renderman.pixar.com/view/non-commercial
хубаво ми е ;3
СПИ МИ СЕ!!! Дано всичко, което мисля да се случи както искам.
Толкова сладко ми стана като каза, че трябва да си вземем по-голям матрак за двама ни. :3
Ще умра от щастие, сериозно.
Скоро:
От понеделник немски по 3 часа на ден.
От другия понеделник по 5 часа на ден.
А от по-другия - по 7 часа на ден, до края на лятото.
Почивка събота и неделя с по 1 час на ден само преговор на нещата.
На всеки 4 седмици по 2 дни (събота и неделя) абсолютна почивка от всичко.
Имам си учебниците и моя учител - всичко точно. Само трябва да започна.
Лека нощ.
*сън*