- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Май сценаристите на Революция Z ще вземат наградата за най-малоумен финал.
Най-накрая сложих тоя тъпчо на мястото му. Ааама си ха! Ревнувал бил. Аз кво да направя, че съм красива и ме зяпатМайтапа настрана, малко го обидих, ама си го заслужаваше. Не сме сиамски близнаци, та да правим всичко заедно, то даже и близнаците не са така, май. Както и да е.
Най-накрая ми оправиха компютъра! Йей. Охх, добре, че не са ми изтрили нещата. Толкова писанки на вятъра да идат, пък без значение дали са смислени или не..
Сега ще си легна и ще гледам Люси, нищо, че ще е с тъпо качество, надявам се да е добър.
20 часа. ДВАЙСЕТ.
Отивам да събирам багаж и да се наливам с вино. Идилия. Пък утре още по-голяма.
Видях се с приятелки днес, отдавна беше запланувана тази среща, много съм доволна от нещата, които си разказахме
Довоооооолно ми е!
Наядох се със шоколад, въпреки късният час и мисля да си догледам City of God, че цял ден го влача..
хубаво и спокойно ми е за сега
Хахахаххахахахахаха, е, не. Най-тъпият номер на света. Добре.
Дотук бях.
Abort mission.![]()
Е такова нещо не ми се беше случвало до сега!Ама ми стана мило, все пак.
Едно такова ми е хубаво днеска. Песента, която ми се струваше супер sad-ваща и гадна вчера, днес ми изглежда съвсем различно и си пея и танцувам на нея. А бе, абсолютен олигофрен!И си взех някаква яка тениска. И стоя с нея просто, защото ме радвам.
Толкова ми е лигаво, че няма на къде просто. Взех си и разни козметични простотии, та, сега си пускам сериала и след него, ако още имам муза, по средата на нощта започвам с разни процедури.
Те ме ядосаха, ама здраве да е. Пък и им се цупя като малко дете, това е достатъчно.
Ама той... Тцтцтц. Ще го видим, де, ама много се надявам този глас в главата ми да си е чиста параноя.
Очертава се супер тъпа седмица,не знам какво ще правя.Най-вероятно ще бича вкъщи
пък това ми е най депресиращо,лошо,че няма с кой да изляза.Самотно и смотано ми е.
И той ми липсва много,защо трябва да е така ...И най-лошото знам,че той въобще не се
сеща за мен и това ме побърква.
Ох,да минават вече тея дни и дано изскочи нещо разсейващо и интересно.
Чувствам се антисоциално, много ми е скучно , много искам да си намеря работа за малко разнообразие![]()
TEMPUS FUGIT
Що за човек хърка като бормашина?!? Подозирам семейството на 6-тия етаж,в блока отсреща!
Ааа..вече седмица не съм спала като хората.
явно ще трябва пак да се затворя в уютния мехур и да не допускам никого. е, почти. хората ме разочароват. не заслужават доверието ми. стига толкова социалстване. догодина пак. ариведерчи и лека нощ ( :
Понякога имам късмета "Петък" да дойде веднага след ВторникЧак до следващата Сряда няма да ходя нито на работа, нито на лекции и ми е едно такова спокойно, все едно не ме чакат 12 часа път утре
Охх дано ми се получат нещата.Много искам всичко да ми се уреди и да замина Октомври
Еее, не! Не мога да се понасям.От тооолкова отдавна не ми е било толкова влюбено (ако въобще някога е било), че просто не знам. Вече съм сигурна поне какво искам. Ама ми е изнервено. Знам, че най-вероятно всичко ще ми е прекрасно, розово, щастливо и когато се върне ще ме целува и ще ме прегръща, и ще ме докосва, и ще ме разбира. Амааа частта с "най-вероятно" ми бърка в здравето. Анализирам всяко нещо, което прави към мен. Всяко! Ама ще си трая за сега. Няма да пиша, няма да се обаждам, ще го оставя още малко да си гледа кефа там и ако още не се е обадил той - ще поговорим. Имах време за размисъл, стига ми, ще му кажа всичко, че вече съм сигурна какво чувствам, че ми влияе много. Ама ми омръзна да го сънувам, макар и в смесени с други простотии сънища.
То, вярно, че аз съм си виновна, като се оставям да мисля за това, ама чак пък толкова.
Силно се надявам да ми звънне и да не ме забрави,че в повече ще ми дойдат разочарованията.
Писна ми от използвачи.
Вънка е ужасно задушно, направо ще се побъркам. На мен въпреки жегата ми е гушливо.![]()
Криво ми е, дробаво такова. Предполагам, че днешните лоши новини ще станат и край на отношенията ми с него. Ама ня'а да го жаля де, и толко' да е, хубаво ми беше.
Минавайки през имагинерните си душевни катарзиси, някои хора се опитват да ме съсипят. Най-близките, естествено...
И нищо смислено по здравословните ми проблеми. Нямам представя какво да направя вече.
И онова нещо колко ми липсва. Знаех си всичко, още преди да го направя... И с'а няма нещо, което не бих дала само за да ме намачка яката и да ми каже, че всичко е ок.
Последно редактирано от babity : 08-21-2014 на 17:13