- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Сладка табелка.
Мен днеска ме боли глава. Доста. И нетът ми е слаб, не знам защо прекъсва така и се дразня. Поне довечера ще ми е хубаво (надявам се). Ще хапна по-късно и излизам. Схваната съм и имам нужда от един дълъг и отпускащ масаж. Охо, отивам, тупвам му се на леглото, правя му мили очички и да започва, искам да се чувствам като сварена спагета после. :Д
Как може да съм спала 9 часа, да се събудя и да ме боли глава и да се чувствам като спагета. И вън вали пък трябва да изляза. Не успях и да свърша всичко на дневен ред тази седмица, но другата седмица трябва да се оправя.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
и-д-и-л-и-ч-н-о.
Нищо че трябва да подреждам. И да мия баня, че е просто гнусна.
Засега ще си гушкам плюшената коала (!!), ще му душа парфюма и ще гледам сериалче.
И ми показаха най-якия чил микс, много държа да го споделя с вас - https://www.youtube.com/watch?v=Qd-l_94FbhM
Снощи го слушах, не мога да разбера кой пе****** е махнал аудиото :S Ако го намерите някъде, свиркайте!
15 часа затворена в кола с тях тримата. Понякога се чувствам като в тъпа комедия, само фона на смеещи се хора липсва.
Лежерно. Гледам да си потискам емоциите все едно изобщо не съществуват, лекувам се с шопинг и сладко, и се надявам по-бързо да ми мине.
Ей тва същество заслужава да го удря ток по цял ден.Не спря да се занимава с мен само да ми падне пак такъв бой ще й сложа какъвто никой досега не я бил.
Аз защо не те имам за агресивна?
Всеки път ми е весело да ти чета заканите :д
Влагалищна инфекция, която лекувам за н-ти път с едни и същи лекарства. За последен път се мъча с тоя гинеколог и вероятно следващия месец ще потърся нов. ПиснА ми, официално. И на всичко отгоре нямам идея как да връча на съвсем скорошната ми половинка неговата част от илачите. Ако бях безотговорна пикла, бих си обрала чукалата без да се обадя повече, вместо разговора, който трябва да водя сега. Нямам идея как ще реагира и ми е беден речника да обясня колко се срамувам от случилото се. Което, не ме разбирайте грешно, е причинено или от недолекувана предишна инфекция, или от гадната червена вода, с която се къпят в Истанбул.
Към това прибавям и константното си неразположение, слабост, причерняване до припадане, което продължава вече от един месец и обяснението за което на моето джи пи беше "кръвта ти пак е като по учебник. сигурно ти пада кръвното. ама си млада за лекарства за кръвното, така че ще пиеш повече вода и се надяваме всичко да е наред". Без коментар!
И днес, при всичкия ми скептицизъм, защото не вярвам в такива неща, се видя с една жена, която практикува... нещо. Не знам как се нарича, не е врачка или нещо такова. Предпочита да я наричат билкарка, но лекува (намества, не знам каква е терминологията) чакри и... при всичкия ми скептицизъм, след сеанса с нея се чувствам като преродена. Не знам какво прави, но има ефект. И нейното обяснение беше, че съм урочасана тоооолкова много, че организмът ми функционирал на 20% от нормалния си капацитет. Смейте ми се, подигравайте ми се, но определено имаше резултат. И то какъв! За първи път от месец насам се разхождам спокойно по улицата без непрестанния страх, че след 2 крачки ще припадна. Евала на тая жена!
И след всичко от днес, най-накрая с това, че се чувствам по-добре и настроението ми се пооправи. Уморена съм, но чак настроението ми се приповдигна и сефте ми се излиза. Дано намеря съмишленици за разходка.
зле.
babity, дано след днешния разговор с жената да изчезнат здравословните ти проблеми. Все тая дали е врачка или билкарка или просто e задействала плацебо; важното е да си здрава.
Blab, не така! Прочела съм ти имейла, бтв, и умувам. Ето повод за усмивка - замисляш и забавляваш всички тук, наред със скептиците.
Пантерка, коалата от младежа ли е? :Р Сподели тия пеперудени емоции!
Постоянно ми се сменят настроенията и съм на топли и студени вълни... Хваща ме критическата :Д
Малко остана и се връщам в Мордор. Пък там колко имам за вършене...
Welcome to the Jungle...
Гръмна ми главата, честно. Пък и очите ме заболяха, не знам защо. Е, един аналгин и едни капки за очи на майка ми оправиха положението. И поне май разбрах каквото ми трябваше. Или почти, някой да ме просветли дали ми трябват 18 години, за да взема пратка от офис на Еконт? Не ми се струва логично, ама кой знае.Ама много си се ядосвам! Някакви елементарни неща, като поръчка по интернет до офис на куриерска фирма, ми изискват толкова усилия, ровене из интернет и тн. Ама така е, след като съм оставяла някой друг да ми върши работата до сега. Meh. И защо, аджеба, всички онлайн магазини имат доставка по куриер с наложен платеж до адрес, но нямат до офис? Или офиса се брои към "до адрес"?
Не мога да се гледам! Ся ще пиша едно писмо на жената, пък да се надявам, че няма да има проблем с това да ми я изпрати по Еконт.
Поне денят беше годе-долу хубав. И пих супер якият шейк!И имаше супер яки барман и барманка!Утре с нея - "дегустационен ден".
Как само ми липсваха простотиите й!
Още малко бездействане и след това ме чака информатиката.
Едит: Абе, почти сигурна съм, че ми отказа поръчката заради това с номера ми, ама айде, все тая. Жалко, можеше да ми спести главоболието.
Последно редактирано от mayaaa : 08-22-2014 на 19:33
Много зле , дясното ми око се е подуло и цял ден лежа и нищо не правя .
TEMPUS FUGIT
суицидни мисли са в главата ми.
иска ми се някой поне веднъж да ми помогне в тоя мой живот.
поне нещо да се върне, баси, руши обеща;Д
Работно време: 10 часа. А, честито.
Колкото и да е малка разликата между 8 и 10, на мен ми се струва О-Г-Р-О-М-Н-А!!! Особено пък, когато знам, че и в събота съм на работа... И няма да ставам в 6:30, а в 5:45... Идеално.