- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Дано този път се получат нещата и има къде да живея... и вчера не трябваше да му отговарям, но е късно.
няма да се сдухваш ей, ела при мен да си подпреш главата на приятелското ми рамо/ако искаш и на гърдата може
която уф ме боли от време на време, откакто ми промиха раната и смениха превръзката стана гадно, а тъкмо се бях зарадвала, че ще мина без болки.. ама не е нещо твърде силно де, ще стискам зъбки. и ще си почивам тия два дни, само трябва да измисля как аджеба да си измия косата, че ще стана на битник без да се къпя тия 10 дни :с
иначе ми е добре, чакам закуска да ми донесат (хохо отнасят се с мен като с царица сега поне :д) и да си пускам филмче в леглото и пак да лежа
O, да изпилен минимал, за изпилени хора. <3
Надявам се за над 100 тегления.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Лололололоооллололололлол оол. Не. Просто има нужда от почивка /цяло лято работи от 17 до 4-5, в някои дни се налага и от 9 до 14 също/ и вече е суууупер изморен. Единственият шанс да го пуснат 1-2 часа по-рано от работа, е да завали.
ОН: След вчерашното "ще си включа Home Alone 21 и ще се надявам да ме приспи" се чувствам мнооооого изморена, а съм спала 11 часа. Бях забравила колко ме изтощава точно този трак.
Тия дни ще оправяме багаж. Така ми се иска да тръгнем колкото се може по-скоро...
Ти си пич. Веднъж не те видях да мрънкаш,да се оплакваш,да се самосъжаляваш. Въобще не изглеждаш паднала духом,каквато щях да бъда аз на твое място. Дори окуражаваш Галаксито. Похвално е. Наистина!
Останала съм с впечатлението,че Галакси е борбено момиче. Много е лошо да няма на кого да се опреш в труден момент.
Често си повтарям,че изпитанията са за силните. Ще се справиш. И това ще мине.![]()
олеле колко ме усмихна, ако знаеш!! благодаря ти)
аз си поревах малко след операцията и като си видях една голяма подутина на корема (тъй като никой не ми беше казал, че ми е влязъл въздух там от тръбата и че било нормално), та се филмирах малко :д и от абоката много мрънках, че ме боли в свивката на ръката, ама мина и това
102, айде заповядай и ти :*
да добавя, че и времето навън ме радва, есента винаги ми е била любима и успокояваща такава :д
Равносметката от вчера - 10 пренесени куфара и 2 чанти. Побра се всичко, за щастие.
Интернетът в общежитието е потресаващо гаден, надявам се скоро да си пусна моя.
Днес вече ме боли всичко, а трябва да изчистя стария апартамент.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
неутрално състояние, довечера съм на работа. А сега просто се боря ученето на немски, ебати и зора... все се надявам, че ще напредна...
След разговора с нея ми стана по-добре. Толкова неща трябва да свърша преди 23-ти, че не е истина. Имам куп неща за купуване, много работи трябва да мисля и много неща ще са ми на главата. Тепърва всичко започва. Не искам, но се радвам, защото ще държа съзнанието си заето. А това ми трябва в момента. Спря да вали поне, така че поне може да се излезе. Тази вечер.. ох.. ще е тежко. Сълзи няма да пестя, то се е видяло. Ама... няма как, ще сме двамата, не ми пука за нищо друго. Само утре се чудя дали да ходя да го изпращам до автогарата, че напълно мога да рухна там. Ще опитам да се държа де. И.. така.
102, чакам си акъла.
благодаря ви : )
гичи, и аз имам раничка на гърдата, обаче от изгорено, може да се мажем взаимно с кремче
анджи, аз имам на кого да се опра, просто не ми се споделя на тях в момента, може би защото ми се струват осъдителни, пък и за момента ми е приятно да си споделям в скъпия ми форум ;д
Ентусиазирано ми е!
Пътува ми се, разглежда ми се, особено с него <3
тралал!
Прекрасничко.
maDamn
Наааай-накрая да ни съвпаднат почивните дни!!!
С малко закъснение ще си отпразнуваме четвъртата годишнина, а пък и с рождения ден ще я комбинираме!!! Екстра!
![]()
Много, много съм изморена, скапана, просто не знам от какво, след като нищо не съм правила. И не спя, ами ям. Супер.
p.s.: И ми е няк'во тъжно/гадно, и не знам какво да правя с майка ми, и искам да се изнеса, и ще видим тая година как ще потръгне с работата, и може и да стане.
Последно редактирано от Jaune : 09-06-2014 на 17:11
(примляск) Пак съм на работа след малко. Тогава ще си взема учебника на работата. И няма да се занясям с клиентката с червената коса, която ми пее, когато дойде. Ще съм делови, ще обслужвам бързо и ще си чета. Защото все пак имам 3 дена до изпита. И после рецензиите. Охх... Ама има време де. То са си три дена. Все пак аз се готвя от цели 3. Общо 6. Уау!
Тик-так, тик-так, пак ли ще закъснея?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
anarchy харесва песента заради тези римички:
Защото глупостите ми из нета ги намираха
и ги цитираха, и ми се присмиваха,
и ме депресираха, и от смях умираха.
Но гаврите странно защо пък мен ме мотивираха.
Противно на всички пригнози извадих късмет
и ме приеха да следвам в елитен университет.
хhaahahhaxaahhahahaxaahah
Утре ще е голям ден. Всеки път си казвам "Днес ще ги видя за последно, после ще се видим чак след 8-9 месеца"...Е, след утре, наистина ще се видим след 8-9 месеца. Отчаааааайвам се. Пфф.
Много тежко го прие, знам, че му е мъчно, но...
Мамка му, след 4 дена по това време тъкмо ще слизам от самолета. Имам толкова много неща да направя, а имам едва 2 дни като изключим днес...
Това ще е трети коментар под ред, но не ми пука!
Направиха ми забележка, че в опитите си да бъда мила с хората, звуча като лелка. о.О Като попитах защо така мисли, ми отговори, че начинът ми на изразяване е прекалено интелигентен. Не съм сигурна това комплимент ли беше или обида. о.О
Последно редактирано от Lilanda : 09-06-2014 на 17:21