- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
псдфйкйфсдкнфсд, евала, за сега съм на дереже, 'ш го поддържам, мада фака
нз, фишка, гледам от тебе
соу, тр се заредя с търпение. утре ще е тежък ден.
и двамата сте с аквариуми на вратовете
пък тр да заспивам май вече, ако томоров ходя на изпит
оффф и риза не съм изгладила -.-
нищо, ще сложа някаква жилетка отгоре, ако ще да се сваря
//ако остана будна още час му тегля една майна и няма да си имам квалификация
Разкъсвам се. Ама т'ва е 'щото съм адски объркана. Утре ще имам доста ангажиран ден, надявам се всичко да мине добре. Тря'а си легна незабавно, ама още не съм си стегнала наетарите.
И утре, ако благоволи да ме види, ще говорим. Независимо дали иска или не.
А в петък ще си махна главата в името на новото начало.
Нещо закривях, не знам и аз защо. Ако не друго обаче, поне осъзнавам, че съм пълен дебил да ги мисля тия работи и почвам да си се нервя много. Що съм толко проста и се занимавам с глупости?! Шута у гъзО и кой откъде е. Сещам се за онова стихотворение - „Ако и с тебе нещо не върви, е*и си майката и ти.“ и май автора е много прав.
Не си спомням кога за последно съм била толкова нещастна. Само се надявам да нямам проблеми с документите, както са ми лепнали тази друга фамилия на паспорта. И имам само една междинна спирка, просто не знам как ще се оправя толкова време да седя на едно място и след точно една седмица всичко отново. Излишни разходи и губене на време за едното нищо![]()
Искааааааааам!
Не съм се чувствала толкова добре от месеци.
Само да имаше някой пич наоколо, щеше да ми е още по-добре, ама пълното щастие ще почака друг ден![]()
Зaщо трябвa дa чaкaм 4 ти сезон:Д тъкмо стaнa интересно.
Бившият излиза с най-големият миндил в опити да ме издразни, особено след като ме видя с друг, хахаха. На това му се викат лапешки чалъми.Ужас, с какви хора съм била, бе, потресът е пълен. оО
Това как да е, очакваше се да се пробва да ме удря там, където се очаква най-много да ме заболи.
Ама от нея... Тия снощните изцепки какви бяха и от какво бяха провокирани, идея си нямам. Че и си мисли, че извинението ще замаже тъпотиите, които бяха 100 в минута. Това е още по-вбесяващото. Ще си поговорим много хубаво. Ако се обади. Защото след вчера изобщо нямам желание аз да й звъня. Ебахти лайната.
"Щастието" да живееш в малък и убит град с ограничени хора води до такива "приятни" изживявания, хаха. Голям минус. Нямам търпение да си стегна куфарчето, да изчезна и да започна на чисто. Малко остана, за изпроводяк обаче трябва да ме нервират.![]()
Иначе той е чудесен. Опитва се, старае се, слуша и наблюдава, хаха, прави мили жестове, просто не е уцелил момента. Ако се беше появил преди време, ехе...Появи се в момент, в който нищо не ми е останало вече. Нито желание да давам и малкото останало. И това е най-тъжното...
Тази сутрин си пия кафето със сламка... и това го забелязах чак след като изпих цяла чаша.
леле днес съм си вкъщи, нищо че е вторник, нищо, че е през седмицата, пих кафе, направих си закуска, то вече обяд хахах, готино ми е, макар, че малко ме боли гърлото, тралалаааа
....Ще видим до края на деня как ще съм. В четвъртък пак почивам, странно графика ми е странен тази седмица...
Абсолютно е така.
Хората около мен, които идват от мънички градчета, или имат склонност да правят от всяко нещо филм, или си мислят, че всички говорят за тях, абе, изобщо, чуждото мнение е голям фактор.
Ох, малко ми отиде част от плана за днес, ама пък се наспах много доволно. Закуска, чайче и заминавам. Довечера - пак тренировка, дано успеем да се съгласуваме да тренираме заедно)
няма да го бъде това...до 3 месеца ще съм се изнесла, няма да го изтърпя, а живеем заедно от 5 дни...няма да успея да задържа не само чувствата си, ами и уважението си към него, ако ще го минаваме това цялото...много съм зле...иначе поне такова хубаво ми е настроението....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
хм, осъзнах, че всяка нощ като се опитвам да заспя и се унасям ми става нещо и ми се врътва всичко в главата и се плаша и се будя ;д сигурно още от упойката е нещо, преди не ми се е случвало хм..
иначе добре ми е, имам си домашни мъфини за ядене, книжка за четене и слънце през прозореца, рай :д
Днес съм пълна почивка, а от утре - яко бачкане. Затова пък тази вечер 100% няма да е скучна.
17 дни.
справихме се успешно с long-distance relationship-а.
по-щастлива от това в момента не мога да бъда.