.
Резултати от 1 до 25 от общо 469

Threaded View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Е, пускаш се по кръговото и хващаш изход, който при едно нормално кръстовище би се падал наляво :д (примерно трети изход).
    Знам, супер го обясних
    Всъщност всеки изход в кръгово се пада в дясно от теб.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Между другото, това с левия мигач в кръговото го няма в закона за движение по пътищата, но понякога е полезен за чакащите да влязат в кръстовището.
    Има добри практики които улесняват движението особено на натоварени кръгови с повече от една лента.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Ясно, дано следващия път се усетя на време.
    Пък вчера карах друга кола, а не тази, която си карам по принцип, защото си били сменили колите с друг инструктор и ми беше много добре всъщност. Тойота Корола. Педалите отлепяха много добре, волана се връткаше много плавно и лесно, като цяло колата вървеше много плавничко и безшумно и беше много яко. А аз постоянно мисля за пустия изпит. Утре след работа съм на кормуване, ще ми е 22ри час, излизам 2 седмици отпуска, дали ще ми влезе изпита в тях? Да кажем, че пропуснем ден, два, в които не карам. :33 И съм забелязала, че изпитите са понеделник и четвъртък, макар че последния път беше вчера (сряда).

И после като дойде време да си подавам документите в КАТ (ох не искам да говоря така, суеверна съм ), колко е бързата поръчка? Т.е. след колко време става готова книжката?
    Бързата поръчка е седмица мисля, експресната е ден, но експресната е много скъпа, а разликата между бърза и обикновена е незначителна. Обикновената е няколко седмици. Колко са сега часовете ? По мое време бяха 18 или 24 не помня вече, аз и без друго не ги изкарах всички.
    Последно редактирано от draid : 10-30-2014 на 18:27

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си