.
Затворена тема
Страница 141 от 354 ПървиПърви ... 4191131137138139140141142143144145151191241 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 501 до 3 525 от общо 8834
    Супер фен Аватара на shmatarok
    Ooo и аз нека бъда като Пантерата "Кога ще пием кафенце, а?" - Ако някой път решиш да дойдеш с мен на коледния базар, може да пием горещ шоколад с маршмелоус. След изпитите, примерно.

Какъв е най-ранния ти детски спомен?
    Може да прозвучи странно, но най-ранният ми детски спомен е от първия ми рожден ден. Помня тортата и чичо ми, който стоеше зад гърба на баща ми и се опитваше да ми привлече вниманието със странни звуци и физиономии, за да ме снимат. Помня и как залитнах и се "подпрях" на тортата с една ръка.
    Доволна ли си от Единбург? Харесва ли ти да си тук? Обожавам Единбург. И преди, когато съм го посещавала само, и сега, когато живея тук, винаги се чувствам на място. Вкъщи. От всичките места, на които съм живяла и които съм посещавала, тук се чувствам най-добре. Хората са най-възпитани, атмосферата на града е страшно приятна, няма някакви цигании и шарении като в Глазгоу, няма я и сивотата и скуката на Абърдийн, не е някакво супер пренаселено като Манчестър и Лондон... перфектно ми е за момента.
    Какви филми обичаш да гледаш? Обичам филми със смисъл обикновено. Също и разни мистерии и нещо, което те оставя Mind-blown накрая. Последната година обаче съм гледала главно комедии и разни положителни филмчета.
    Човекът, който най-много ти липсва? Понякога ми липсват приятелите, които не са ми съвсем наблизо, понякога ми липсват състояния или образи на хора, които все още са край мен, но са напълно променени, най-често обаче никой не ми липсва.
    Как мислиш да се подготвиш за изпитите си? Ако седна и си разпиша по-голямата част от материала, който сме взели по различните предмети, на ръка и си направя упражненията както трябва, ще съм готова. Просто ми трябва концентрация и мотивация за десетина дни яко учене, колкото да запомня нещата. Надявам се поне на нещо такова.
    Какво искаш да правиш, когато завършиш? Искам да съм решила какво искам да правя. Сигурно ще искам да работя в някоя друга страна за няколко години, преди да запиша магистратура. :Д Все си мисля, че искам да съм намерила стаж някъде в Австралия и да мога направо да си запиша магистратурата там, ама не знам дали пак ще мисля по същия начин и след 4 години.
    10 лв. на куката или акт за 100 лв.? Зависи. Ако знам, че съм направила нарушение по някакъв начин и наистина съм представлявала опасност за някого, бих си платила акта. Ако ме спрат просто така обаче, колкото да ми се репчат и заяждат, бих дала 10те лева, за да не ме занимават с глупости.
    Любим алкохол? (не говоря за сайдери и прочие) Бяло вино.
    Имала ли си някога дневниче? Естествено. И в момента имам.
    Обичаш ли да си записваш цитати? Сподели някой, който ти е въздействал. Да, даже имах тетрадка пълна само с такива. Сега от време на време се случва да си запиша някой, също така си записвам и неща, които другите са споменали по време на разговор. Като цитат:
    "През живота си открих две безценни неща – да учиш и да обичаш. Нищо друго – нито славата, нито властта, нито постиженията, сами по себе си – не могат да имат същата непреходна стойност. Защото, когато животът ви приключи, ако можете да кажете "научих" и "обичах" ще можете да кажете и "бях щастлив"."

Артър Кларк

Мега фен Аватара на tori
    Много си ми позната, имам чувството, че сме се засичали по някой друг форон. Ти сещаш ли се за нещо подобно? :о Ако искаш, и ЛСта приемам, не е нужно да изцепваш работата баш тук. :дд Имам някакви подозрения, но ще си замълча да видим дали съм права.
    Огнено уиски за теп.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Много си ми позната, имам чувството, че сме се засичали по някой друг форон. Ти сещаш ли се за нещо подобно? :о Ако искаш, и ЛСта приемам, не е нужно да изцепваш работата баш тук. :дд Имам някакви подозрения, но ще си замълча да видим дали съм права.
    Огнено уиски за теп.

Бирен шейк си е класиката.

За други форуми не знам, ама може и да има.
    Последно редактирано от shmatarok : 11-26-2014 на 20:02

Мега фен Аватара на tori
    Бирен да е!

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Много си готина. :Д
    И много ти завиждам за специалността. Жалко, че в България единственото подобие на нея е в УНСС. :Д

Мега фен
    :O аз пък за пръв път чувам за подобно нещо
    Извини ме ако прозвуча като невежа или сякаш се заяждам, но наистина ми е любопитно - какво точно учите ? В смисъл, между mba и cs как се слива материалът ? Или реално учите за 2 отделни 'дипломи' ? И ако е последното лол, не ти завиждам

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Много си готина. :Д
    Да! Въпроси по-късно.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Не съм се прибирала от миналата Коледа и ми е развълнувано просто.
    Защо не си се връщала толкова дълго време ?

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    :O аз пък за пръв път чувам за подобно нещо
    Извини ме ако прозвуча като невежа или сякаш се заяждам, но наистина ми е любопитно - какво точно учите ? В смисъл, между mba и cs как се слива материалът ? Или реално учите за 2 отделни 'дипломи' ? И ако е последното лол, не ти завиждам
    Обяснено възможно най-просто, вторият вариант е по-точния. Учим за 2 отделни дипломи, само че първата, в моят случай cs, има малко повече тежест, отколкото втората, така че стига да успея да завърша, ще съм една идея повече информатик, отколкото бизнес дама, хаха. . Не знам дали се разбра идеята, нещо май не успях да обясня.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Защо не си се връщала толкова дълго време ?
    Доста бързо си намерих работа пролетта, улисах се и лятото мина, докато се наканя дали да се прибирам или не.

Naive, paradosou, благодаря!
    Последно редактирано от shmatarok : 11-27-2014 на 13:44

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    A double-degree program, sometimes called a combined degree, conjoint degree, dual degree, or simultaneous degree program, involves a student's working for two different university degrees in parallel, either at the same institution or at different institutions (sometimes in different countries), completing them in less time than it would take to earn them separately. The two degrees might be in the same subject area (especially when the course is split between countries), or in two different subjects.

за неразбралите.
    Май в UK е по-често срещано, отколкото другаде.

Защо точно бизнес?
    Bachelor ли си или MA?
    Защо точно Австралия?

Мега фен
    интересно; бях останал с впечатлението, че такива гимнастики се допускат само при много сходни 'специалности'. Супер звучи, браво !

Знам, че вече спомена, че не си решила твърдо с какво искаш да се занимаваш, но все пак ще попитам когато записваше компнауки, с какво си представяше, че ще ти е окей да се занимаваш ? В ИТ сферата говоря. Опиши си длъжностната характеристика =D Нали...не искам някакъв конкретен отговор, по-скоро какво би ти допаднало.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^най-хубавото е, че накрая можеш да си избереш на коя специалност да си напишеш дисертацията :Д

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Защо точно бизнес?
    Bachelor ли си или MA?
    Защо точно Австралия?
    Държа да имам Joint degree и избора в Единбург за втора специалност беше математика, физика, друга компютърна специалност или бизнес. Реших, че последното ще ми е най-интересно и разнообразно, вече споменах, че бързо ми омръзват нещата, така че трябваше да си избера нещо по-различно, което да ми държи интереса. Бизнесът е достатъчно обхватна специалност с различните му направления, отделно си разширявам доста познанията по този начин, дори за повечето позиции в IT сферата е препоръчително да имаш някакво понятие от случващото се в индустрията от гледна точка на потребление на продукти, таргети, иновации и т.н. Много са ми интересни тези неща и смятам, че ще ми бъдат от полза един ден.
    Имаше вариант да си избера просто някакви предмети и да си остана само с CS като специалност, там се чудех за право, ама в крайна сметка желанието да изкарам joint degree надделя.
    Bachelor съм.
    Австралия ми е фикс идея от няколко години вече. Общо взето добро място за устройване, сравнително стабилна икономика, няма толкова пришълци, както в Обединеното Кралство или в Канада например, имат добра здравна и образователна система, от практична гледна точка това. От не чак толкова практична - мерак ми е да карам сърф.

интересно; бях останал с впечатлението, че такива гимнастики се допускат само при много сходни 'специалности'. Супер звучи, браво !

Знам, че вече спомена, че не си решила твърдо с какво искаш да се занимаваш, но все пак ще попитам когато записваше компнауки, с какво си представяше, че ще ти е окей да се занимаваш ? В ИТ сферата говоря. Опиши си длъжностната характеристика =D Нали...не искам някакъв конкретен отговор, по-скоро какво би ти допаднало.
    Благодаря Хаха, не е ли очевидно? Исках да се занимавам с компютърни игри и 3D анимация, даже се занимавах сериозно с графичен дизайн, Flash и 3ds Max известно време. Сега доста повече клоня към banking and investment и към financial software development, макар че една част от мен периодично ми напомня за анимацията. След две години ще се наложи да си избера по-тясна специалност, надявам се да съм го измислила дотогава.

Как намираш последните страници на темата, изникна ли ти някой нов любимец?
    Ако си учен, какво ще опиташ да изобретиш?
    Представи си, че си се хванала на бас с приятел или с приятелка, изгубила си и съответно ще бъдеш залята с всевъзможни суеверия от нета, естествено с уговорката да ги изпълняваш всичките. Опиши най-култовите случки, които ти хрумват .
    Най-сложният въпрос, който може да зададе едно 4-5-годишно? Как ще му отговориш? 'Философски' или свързан с феномен от физическия свят например няма значение Пх, дано се разбира какво питам.
    Замесвали ли са те в интриги? Защо?
    Слагаш ли грим? Имаш ли предпочитани гримове, ако да?
    Коя болест те плаши най-много?
    Измисляш си нов ник понеже този, да кажем, ти е омръзнал. Какъв ще е, за да ти отговаря на моментното състояние или просто да те забавлява?
    Кои хора смяташ за герои? Изобщо има ли нещо подобно в твоите представи?

Мега фен Аватара на 102
    Държа да имам Joint degree
    едва ли е това което си мисля

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Пък знаеш ли, може това да е
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

paradosou,

Как намираш последните страници на темата, изникна ли ти някой нов любимец? Ако става въпрос за някой от последните разпитвани и разбирам правилно въпроса - Naive ми беше много интересно да я чета. От включвалите се напоследък обаче почти всеки ми е малко или много симпатичен по някакъв начин.
    Ако си учен, какво ще опиташ да изобретиш? Най-вероятно бих се опитала да изобретя нещо, тясно свързано с технологията, но приложимо в здравословен аспект. Преди години иначе имах мераци да изобретя устройство, което да показва какво сънуваш с най-големи подробности.
    Представи си, че си се хванала на бас с приятел или с приятелка, изгубила си и съответно ще бъдеш залята с всевъзможни суеверия от нета, естествено с уговорката да ги изпълняваш всичките. Опиши най-култовите случки, които ти хрумват . Хаха, случвало ми се е такова нещо, когато бях в гимназията. Не помня какъв беше басът, май бях загубила на карти нещо, но "наградата" беше да правя презентация пред целия клас, без да знам за какво става въпрос. Еми, темата "Обичам Здрач, защото..." накара доста хора да ми се посмеят. Налагало ми се е да тегля карта и да пия определен брой шотове текила според това каква е била цифрата на картата. Иначе като други случки - да си в бар и да те накарат да отидеш при бармана и да го помолиш да те научи да прави коктейли, при мен лично би било катастрофално да ме накарат да прекарам цял ден с 1-2-3-6 или няма значение колко деца, да трябва да говоря някакви избрани неща на напълно непознати или да се зарибявам с такива на улицата, ако бях в гимназията би било потресаващо, ако "изявя" желание да ме изпитват по математика или химия. Един познат с компанията имат навика да се предизвикват така, последно го накараха да изпие 100 г уиски с шест супени лъжици захар и да говори на испански на група мачовци .
    Най-сложният въпрос, който може да зададе едно 4-5-годишно? Как ще му отговориш? 'Философски' или свързан с феномен от физическия свят например няма значение Пх, дано се разбира какво питам. Според мен, най-трудни са сравнителни въпроси от рода на "Защо на Х са му купили нов телефон, а аз нямам", "Защо родителите на У се карат непрекъснато и никога не се държат за ръце", "Защо има лоши хора" и т.н., чувала съм разни подобни вариации. В такъв случай мисля, че най-правилният начин да отговориш е по възможно най-простичкия начин, без излишни философски размисли или трудни за обяснение и възприемане примери. Не както нашите, когато бях на същата възраст и явно съм питала какво е това 'секс' да ми купят енциклопедия за тийнове, където всичко беше обяснено с термини, които не разбирах и се излагах наляво и надясно да рецитирам как се правят бебетата. Все още има хора, които ми напомнят и ме хваща срам.
    Замесвали ли са те в интриги? Защо? Да, замесвали са ме, имаше период, в който ми пукаше и се филмирах, след като влязах в гимназията спря да ми пука толкова много. Защото има хора, които си нямат друга работа и имат нужда да усложняват и собствения си живот, и този на останалите.
    Слагаш ли грим? Имаш ли предпочитани гримове, ако да? Ежедневно използвам коректор и спирала и си потъмнявам веждите, че никакви ги няма. И червило, ако не забравя. Не се гримирам пълно, освен ако не сметна, че има някакъв специален повод или не преценя, че изглеждам прекалено убито и изморено. По-голямата част от козметиката ми е на L'Oreal, като спирали обаче предпочитам Maybelline.
    Коя болест те плаши най-много? Като човек, който е прекарал по-голямата част от живота си по лекари и болници, всяка болест ме плаши до някаква степен, даже и за настинка като чуя ми пробягват неприятни тръпки. Спин и рак примерно ме плашат не толкова заради това как приключват, колкото до това, че са изкуствено създадени и изкуствено поддържани.
    Измисляш си нов ник понеже този, да кажем, ти е омръзнал. Какъв ще е, за да ти отговаря на моментното състояние или просто да те забавлява? Бойна калинка или нещо от този род. По някакъв закачлив начин трябва да предупреждава хората за изблиците ми.
    Кои хора смяташ за герои? Изобщо има ли нещо подобно в твоите представи? Като идея ми е - хора, които поставят живота и благосъстоянието на други хора или като цяло на обществото, пред своите собствени, доброволно и безкористно, без да се самоизтъкват като такива. Имах щастието да познавам една такава личност.

Последно редактирано от shmatarok : 12-01-2014 на 20:23

Да, пак се оказа, че не съм питала за децата нормално, честито да ми е . Идеята не беше да проверя дали ти ще му отговориш философски (така очевидно би било филм), ами какво ще обясниш в случай на някакво просто питане, което от гледната точка на възрастен не е съвсем просто. Според мен ок вариантът е шега с премерено загатнат елемент на серозност, нали говороиш с наскоро създадено същество... Все едно, внасям яснота главно заради себе си, хаха.

Един дежурен въпрос: любими потребители тук? Харесва ми да проучвам вкусове xD.

Мега фен Аватара на 102
    височина ?
    цвят и дължина на косата ?

Мега фен
    financial software development
    сега го прочетох това ;/
    ужас
    отврат
    статистика .... бля

не ти е баш наред нещо

Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Да, пак се оказа, че не съм питала за децата нормално, честито да ми е . Идеята не беше да проверя дали ти ще му отговориш философски (така очевидно би било филм), ами какво ще обясниш в случай на някакво просто питане, което от гледната точка на възрастен не е съвсем просто. Според мен ок вариантът е шега с премерено загатнат елемент на серозност, нали говороиш с наскоро създадено същество... Все едно, внасям яснота главно заради себе си, хаха.

Един дежурен въпрос: любими потребители тук? Харесва ми да проучвам вкусове xD.
    Да си призная, пълна скръб съм с децата и никаква ме няма с общуването с такива, като си имам свои изобщо не знам как ще се оправям, честно казано.

Като потребители, HollyGolightly, XTREMEFREERIDE, Пантерата, Дриймърката, draid, LadyDi май са ми най-интересни да чета, от по-старите jghgh, cherinka & NambyPamby, има и още някои. Имам си известен брой фаворити.

височина ?
    цвят и дължина на косата ?
    1,67
    Кестенява, малко под раменете

сега го прочетох това ;/
    ужас
    отврат
    статистика .... бля

не ти е баш наред нещо
    И друг път съм го чувала.
    Догодина ще е друго, убедена съм.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Снимка?

По-скоро не. Нямам желание да се разкривам толкова във форума.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    По-скоро не. Нямам желание да се разкривам толкова във форума.
    good call : )
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    За какво ти пука и за какво не ? Въпрос, провокиран от аватара.
    Защо се притесняваш да пуснеш снимка ?
    Как си с танцуването и пеенето ? В кое си по-добра?
    Имаш ли се за кулинарен маг ? Би ли сложила престилката и започнала да готвиш или предпочиташ хубава книга ? Забавни случки в кухнята имаш ли ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си