.
Отговор в тема
Страница 19 от 25 ПървиПърви ... 9151617181920212223 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 611
    Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Интересно. В мойта диплома не пише средния успех... ся трябва да го смятам. Но пък имам 4 по ЗИП Философия и по Етика & Право. Ти да видиш...
    Ами аз и в моята не мисля че го пише, ама си го бях пресмятал и ми се е запечатало в съзнанието резултата. Да не говорим, че даже директорката ми обясняваше как решили с колегите да ме наградят и мен за отличен успех, защото резултата бил супер близък. Все едно много ме интересуваше де, ама намазах една чанта и някаква папка които не изкараха дълго време. Забавното е, че в университета в дипломата ми за баклавар пише 5.19 хаха. Има нещо около тия 9-ки.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    по свят & личност и физкултура & спорт
    по физкултура & спорт имам 5,50... не помня как съм го изкарала тоя резултат...
    по свят & личност имам 5 което си е постижение, защото беше при същата учителка, дето ми писа 4 по философия и етика & право
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на tireheb
    какъв е този свят и личност
    аз не помня, да съм имал такова
    звучи ми като друго име за природознание
    или нз :О

Нее това е предмет от тия философските щуротии. Етика и право, Свят и личност, Философия, май тия 3-те бяха. Обикновено ги водеше една даскалица всичките.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    като сме тръгнали с оплакванията- ние пък имахме по 45 часа седмично при разрешени 36/7 и ни смениха 3ма преподаватели в 12и клас, а нямат право в 11и и 12и да сменят, по химия на матурата ни дадоха материал, който не беше предаден, (цялата електрохимия не беше) и се пращаха жалби до Германия, да пишем наново матурата, защото на хората за медицина им трябваше 1.0 по химия бяхме бая прецакани като цяло

етика и право, психология и логика и философия.
    или философия и логика
    абе помня, че сестра ми като беше малка го сложиха тоз свят и личност
    като подмениха некви предмети
    моето родинознание при нея беше друго и тн

ма може и грешно да помня

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Нее това е предмет от тия философските щуротии. Етика и право, Свят и личност, Философия, май тия 3-те бяха. Обикновено ги водеше една даскалица всичките.
    забравяш Психилогия и Логика

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    забравяш Психилогия и Логика
    Да, сега се сетих. Значи са тези 4-те с нея.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    етика и право, психология и логика и философия.
    или философия и логика
    абе помня, че сестра ми като беше малка го сложиха тоз свят и личност
    като подмениха некви предмети
    моето родинознание при нея беше друго и тн

ма може и грешно да помня
    не знам, аз съм го учила в 12 клас... макар че даскалката не се придържаше особено към материала, ами ни преподаваше за някакви философи, на които особено се възхищаваше

аа да, да
    имаше нещо такова, верно
    ма смятай, щом дори не помня, че съм имал такъв предмет

Град
    Варна
    аз го помня само като заглавие... нямам идея какво се е учило по него

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    пантер, взимаш ми от ценното време за ски бягане. за последно ти отговарям. ти не си прави труда. издразни ме това, че нарече някого глупав, когато ти самата не е сигурно колко по-голям умствен капацитет имаш от него /ако това е митко, повярвай ми, не си по от него/. постоянно парадираш с оценките и сертификатите си. приличаш на анархи, честно, противно е. дори не съм ти чела обясненията, няма да си правя труда. когато видях 'госпожата ми по нам си кво си е еди ква си' и ми се доповръща. аре, че братята нортхуг ме чакат (( :

дрейд, аз ли съм фейк О:

Не ти индивида със физиката за 10 клас.

Иначе аз имам диплома за ски учите като ще си мерим сертификатите хахах. И на всичко отгоре съм учил само един човек да кара ски, щото обичам да си карам за кеф. Ама важното е че имам я (:

Пантерата винаги е изскачала с сертификати, езици, учене в германия (какво ти учене, то е цял подвид недостоен и за Богатир)

Пантерката не искаше до последно да пише за сертификатите си, но го направи само ей така, за кеф, за да затъпи фейка. Пък и като имаш толкова сертификати няма нищо лошо да се защитаваш с тях, което говори за сериозност пред 90% от пишман пикльовците, които завършват с 3, ама и след това не се развиват. И пак всички сте прости дето слагате оценките за сравнение или бързината за научаването. И много си зависи от училището и от преподавателите тези оценки

Мега фен Аватара на galaxy29
    ива, противоречиш си с предния пост по темата :д

набор 94 бяхме последните по старата програма
    на следващите природознанието беше човекът и природата, а родинознанието - роден край

anonymous708973
    Guest
    Благодаря, Климатроник

Впрочем, по тоя очарователен философски цикъл в 9-ти клас ми беше класният. Няма такава колоритна личност, имаше един куп лафове. "Среден, среден, средно образование", рецитираше Илиада по 5 минути :д и леееекинко си падаше по ученички, пък самият той беше над 60-те. Добър учител беше наистина, обаче часовете му бяха мегаяки именно заради характера и лафовете :д

Повече от фен Аватара на mimonte2
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    300 мнения на трол - е, постара се, трябва да се отчете.
    А ти каква си? Научи се какво означава думата трол, простотията ти личи от километри.

anonymous708973
    Guest
    Тоз пък.

Бягай да си четеш уроците, нали от обяд до 20.00 трябвало плътно да се учи в гимназията.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Оооо, много зависи. Ще ти кажа при мен как е, може да ти е интересно. По мениджмънт ти се откача ръката от писане. Буквално. След час и половина мислех, че няма да си ползвам ръката никога вече.
    По икономика, където материалът беше страховито много и очакваха от нас да четем по 90 страници всяка седмица само по икономика, изпитът беше 20 въпроса тест.
    По финансовите предмети е комбинация от теория и задачи.
    По едното счетоводство беше комбинация от теория и задачи. При другото е само зубрене и скоростно възпроизвеждане, при третото - данъчно облагане - е зубрене и изчисления. По Operations Management е теория и задачи.
    По математическите предмети при нас е тест.

Чак сега научих как не е чак толкова айляк да е тест :д

Едит: Ама трябва да имаш предвид, че студентите по тая дисциплина сме обикновено много и никой няма нервите да ни чете драсканиците :д
    Много сте в пропадналото УНСС, в СУ са малко и се обръща максимално голямо внимание на всеки отделен студент. Затова СУ е на върха.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    не, не си противореча. тя твърди, че учела по 10 часа седмично, което прави средно по два часа на ден и същевременно /тук не съм сигурна, защото не съм чела всичко/, че в гимназията било лесно. ще ме извинява, ама трябва да си малко бавноразвиващ, за да отделяш толкова време на елементарни неща, които можеш да кажем на 80 процента да научиш в час и след това във вкъщи само да прочетеш веднъж и да запаметиш. била си давала зор с матурите. лол. 120-те анализа съм ги чела точно по веднъж и пак изкарах отлична оценка. подготвях се единствено за кандидат-студентски изпити, и то два-три месеца преди тях. ходих на частни уроци единствено, за да се мотивирам да не се излагам пред учителката. мотивацията винаги ми е била проблем.
    аз ако сега /в унито/ уча по два часа на ден за изпитите...ехееее. и не е като да уча няква айляшка специалност.
    разбира се, всеки усвоява по различен начин нещата, но да тръгнеш да обявяваш някого за глупав /щото митко стабилно ви троли и ви се смее/, е, за мен е дразнещо. показва комплексарщина.

Мега фен Аватара на galaxy29
    хахахахах ееее еххх ахахаа не си противоречала
    'начи уж си съгласна с казаното от мен, ама иначе определяш като бавноразвиващи се, отделящите различно време за учене от твоето и учещите по различен от твоя начин

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Ох, колко е заблуден миличкият ученик, затормозен от 10-те предмета в даскало, сред които физическо, рисуване и музика.
    Тия предмети се учат най-вече заради обогатяването на иначе минималната ви обща култура.
    В университета учиш коренно различни неща, като цяло има предмети, в които не разбирам какво уча, а изпитите си ги взимам с 300 зора. Дискотеките не са ми всеки ден, даже и всеки месец не са, защото ходя на работа, а междувременно трябва да уча глаголи, думи и граматики и да остава време за сън и социален живот.
    Не се оплаквам, не искам да звучи така, но когато дойдеш в университета и мама и тати спрат да те издържат-тогава ще имаш право да изказваш крайно некомпентентното си мнение по такива въпроси.

Приятна вечер.
    Наистина страшно глупав коментар. Поне като не си запозната, че не меси, става ли? Нямаме музика и физическо вече. Твой проблем е, че не разбираш какво учиш. В учебниците за 10, 11 клас също са много сложни нещата. Просто не знаеш колко е обемен материалът. Не си ходила на дискотека от повече от месец...горката! Много срте измъчени...Колк ое мъчително да купонясваш до зори, хайде кажи, не се срамувай! Поне като не знаеш какви предмети се учат в училище, не се меси с простотията си...типичната българка...жалко за теб.

А какво е човек който си играе да пише глупости в измислен профил с 300 мнения ?

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ти си умствено изостанал. И не говоря за тоя фейк, говоря на тоя дето седи зад него.
    Колко ли трябва да си прост, за да не знаеш какво е сложен материал? Хайде, като ти знае много устата, кажи какво се учи по физика в 10 клас. Но не знаеш, а само се правиш на много умен. Но не си, повярвай ми.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Те пък студентите понеже блестят с обща култура. Май малко прекалявате с разделението студенти/ученици. Зависи от човека и заинтересоваността му от това, с което се занимава.
    Напротив- и учениците не учат, но материалът на учениците е по-обемен от този на студентите. Освен това само най-големите ученици ходят на дискотеки и правят полов акт, за разлика от нехранимайковците, наричащи себе си студенти (естествено не всички, но мнозинството от тях).
    Последно редактирано от mimonte2 : 11-29-2014 на 16:05

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си