- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МИО - струва ли си?
Ами аз и в моята не мисля че го пише, ама си го бях пресмятал и ми се е запечатало в съзнанието резултата. Да не говорим, че даже директорката ми обясняваше как решили с колегите да ме наградят и мен за отличен успех, защото резултата бил супер близък. Все едно много ме интересуваше де, ама намазах една чанта и някаква папка които не изкараха дълго време. Забавното е, че в университета в дипломата ми за баклавар пише 5.19 хаха. Има нещо около тия 9-ки.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
какъв е този свят и личност
аз не помня, да съм имал такова
звучи ми като друго име за природознание
или нз :О
Нее това е предмет от тия философските щуротии. Етика и право, Свят и личност, Философия, май тия 3-те бяха. Обикновено ги водеше една даскалица всичките.
като сме тръгнали с оплакванията- ние пък имахме по 45 часа седмично при разрешени 36/7 и ни смениха 3ма преподаватели в 12и клас, а нямат право в 11и и 12и да сменят, по химия на матурата ни дадоха материал, който не беше предаден, (цялата електрохимия не беше) и се пращаха жалби до Германия, да пишем наново матурата, защото на хората за медицина им трябваше 1.0 по химиябяхме бая прецакани като цяло
етика и право, психология и логика и философия.
или философия и логика
абе помня, че сестра ми като беше малка го сложиха тоз свят и личност
като подмениха некви предмети
моето родинознание при нея беше друго и тн
ма може и грешно да помня
аа да, да
имаше нещо такова, верно
ма смятай, щом дори не помня, че съм имал такъв предмет
:О
аз го помня само като заглавие... нямам идея какво се е учило по него
пантер, взимаш ми от ценното време за ски бягане. за последно ти отговарям. ти не си прави труда. издразни ме това, че нарече някого глупав, когато ти самата не е сигурно колко по-голям умствен капацитет имаш от него /ако това е митко, повярвай ми, не си по от него/. постоянно парадираш с оценките и сертификатите си. приличаш на анархи, честно, противно е. дори не съм ти чела обясненията, няма да си правя труда. когато видях 'госпожата ми по нам си кво си е еди ква си' и ми се доповръща. аре, че братята нортхуг ме чакат (( :
дрейд, аз ли съм фейк О:
Не ти индивида със физиката за 10 клас.
Иначе аз имам диплома за ски учите като ще си мерим сертификатите хахах. И на всичко отгоре съм учил само един човек да кара ски, щото обичам да си карам за кеф. Ама важното е че имам я (:
Пантерата винаги е изскачала с сертификати, езици, учене в германия (какво ти учене, то е цял подвид недостоен и за Богатир)
Пантерката не искаше до последно да пише за сертификатите си, но го направи само ей така, за кеф, за да затъпи фейка. Пък и като имаш толкова сертификати няма нищо лошо да се защитаваш с тях, което говори за сериозност пред 90% от пишман пикльовците, които завършват с 3, ама и след това не се развиват. И пак всички сте прости дето слагате оценките за сравнение или бързината за научаването. И много си зависи от училището и от преподавателите тези оценки
ива, противоречиш си с предния пост по темата :д
набор 94 бяхме последните по старата програма
на следващите природознанието беше човекът и природата, а родинознанието - роден край
Благодаря, Климатроник
Впрочем, по тоя очарователен философски цикъл в 9-ти клас ми беше класният. Няма такава колоритна личност, имаше един куп лафове. "Среден, среден, средно образование", рецитираше Илиада по 5 минути :д и леееекинко си падаше по ученички, пък самият той беше над 60-те. Добър учител беше наистина, обаче часовете му бяха мегаяки именно заради характера и лафовете :д
Тоз пък.
Бягай да си четеш уроците, нали от обяд до 20.00 трябвало плътно да се учи в гимназията.
![]()
не, не си противореча. тя твърди, че учела по 10 часа седмично, което прави средно по два часа на ден и същевременно /тук не съм сигурна, защото не съм чела всичко/, че в гимназията било лесно. ще ме извинява, ама трябва да си малко бавноразвиващ, за да отделяш толкова време на елементарни неща, които можеш да кажем на 80 процента да научиш в час и след това във вкъщи само да прочетеш веднъж и да запаметиш. била си давала зор с матурите. лол. 120-те анализа съм ги чела точно по веднъж и пак изкарах отлична оценка. подготвях се единствено за кандидат-студентски изпити, и то два-три месеца преди тях. ходих на частни уроци единствено, за да се мотивирам да не се излагам пред учителката. мотивацията винаги ми е била проблем.
аз ако сега /в унито/ уча по два часа на ден за изпитите...ехееее. и не е като да уча няква айляшка специалност.
разбира се, всеки усвоява по различен начин нещата, но да тръгнеш да обявяваш някого за глупав /щото митко стабилно ви троли и ви се смее/, е, за мен е дразнещо. показва комплексарщина.
хахахахах ееее еххх ахахаа не си противоречала
'начи уж си съгласна с казаното от мен, ама иначе определяш като бавноразвиващи се, отделящите различно време за учене от твоето и учещите по различен от твоя начин
Наистина страшно глупав коментар. Поне като не си запозната, че не меси, става ли? Нямаме музика и физическо вече. Твой проблем е, че не разбираш какво учиш. В учебниците за 10, 11 клас също са много сложни нещата. Просто не знаеш колко е обемен материалът. Не си ходила на дискотека от повече от месец...горката! Много срте измъчени...Колк ое мъчително да купонясваш до зори, хайде кажи, не се срамувай! Поне като не знаеш какви предмети се учат в училище, не се меси с простотията си...типичната българка...жалко за теб.
А какво е човек който си играе да пише глупости в измислен профил с 300 мнения ?
Напротив- и учениците не учат, но материалът на учениците е по-обемен от този на студентите. Освен това само най-големите ученици ходят на дискотеки и правят полов акт, за разлика от нехранимайковците, наричащи себе си студенти (естествено не всички, но мнозинството от тях).![]()
Последно редактирано от mimonte2 : 11-29-2014 на 16:05