- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Хора, знам, че това не е мястото за моя въпрос обаче ми трябва бърз отговор. Някой случайно да е ходил в библиотека и дали знае дали ще ми направят проблем с възрастта за три дена???
Плами, у Льолин са по 5-6 лева наистина. Слизаш с метрото на Люлин и на кооперативния пазар има сигурно три салона :Д
Здравейте
Да си мажа ли косата от корените до краищата с маската с тривитаминола или само краищата,защото имам много коса и то къдрава и бухнала, а много искам да порасне, но не искам нова коса(чувала съм, че избива),защото ще стана като бомба в косата.
Тааа, според вас?
Аз също съм с коса като твоята.Маска за коса не съм чувала да се слага в корена.Ако си с мазна коса (като мен)-само малко на краищата (на мен и от това ми се омазнява).А тривитаминол също съм си слагала само на краищата, но от него много бухва.
Ако искаш косата ти да порасне по-бързо пробвай с хининова вода.
Много ми стана смешно, щото и аз реших, че става дума за библиотека, а не за заведението. Виждала съм, че искат лични карти, пробвай с чужда.
Иначе за евтиното подстригване, аз лично не знам къде подстригват хубаво и за 8 лв. Моята фризьорка взима 12 ама подстригва много добре. Съветвам те да идеш при някой кадърен, дори да дадеш 10 кинта.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Въпрос: през колко дни/ време се подстригвате
Аз на 25 дена макс 30, ама ми се струва много често
ее едно е колко често се подстригвате мъжките и друго е ние женските :д
аз не си пипам гривата по 6-7 месеца, когато се сетя и усетя, тогава се обаждам на фризьорката ми :д
някой ползвал ли е сапун със смрадлика?
ела![]()
от аптеката душицо, сестра ми е голяма примадона и все спи с маска и тапи, и на мен беше купила, ама са ми неудобни :д
:д ми то вкъщи не може да се спи иначе, със сестра ми сме в една стая, ставаме и лягаме по различно вр, а и като цяло е лудница, майка ми си влиза с трясъци, пък и аз често обичам да живея през нощта и да спя през деня и ми е светло и е неприятно и така :Д
иначе мерси {}
даже и аз ще взема и на сестра ми щото то колкото и да пазиш тихо като си в една стая с друг си се вдига някъв шум и не е спокойствие освен ако не сте синхронни което е невъзможно дори рядкост :д
хахаха :д как провокира и то в тема, дето повечето са женски
оо знам чувството, аз, сестра ми и майка ми бяхме в една стая и беше ад :д сутрин в 5:45 ми палваха лампата да се оправят, пък аз бях мънечка и ходех на градина само :с
хаха хората надали ще ти отговорят тук ;д
Вместо да се радвате, че сте повече хора в една стая, на мен ми се е случвало да се загубя в нас
аз сама не искам да живея, щото ще ме е страх, но какво ли не бих дала за собствена стая или пък да си живея с бъдещия мъж, или поне тоз човек, дето живея с него да не е толкова мърляв като сестра ми ;/ ама ко да се праив :д
От тъмното ли те е страх?
Иначе честно казано си права.
Момичетата сте по- мърляви от момчетата. Аз когато и да съм ходил при съседките (за общежития говорим) то косми, то прах, то разхвърляни легла. Мивката пълна с чинии, запушена- косми, сифона на пода запушен- косми. Едната скарана с другата, третата не им обръща внимание..
П.С. косми като казвам значи от коса (не восми)
Добре, жените всеки ден се подстригват и веднъж на два месеца си бръснат краката и шундата.