.
Затворена тема
Страница 239 от 367 ПървиПърви ... 139189229235236237238239240241242243249289339 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 951 до 5 975 от общо 9154
    Мега фен Аватара на an7raks
    722... 721... 720... 719...

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    В пъти по-объркана от преди "изясняването"... Това чувствата са странно нещо, никога не можеш да ги разбереш напълно, а и не можеш да ги подчиниш на логика или 'здрав разум'.
    Шантаво се чувствам, неизвестно.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Чакам я да се събуди принцесата и не мога да спра да слушам nightwish, бях я позабравил тая група, а ми е толкова спокойно като ги слушам.. Пълен релакс.. Пих чай, кафе... ся ще закуся/обядвам а следобед марш на тренировка..
    Нямаме късмет, ама въобще... Надявам се това да се промени...
    Искам да се промени.
    Едвам станах сутринта...
    I'm to old for this shit...
    Радвам се, че всичкo се разви така..

Yep this kind.. Totally us.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

anonymous708973
    Guest
    Верно си поизчистил, браво, браво.

Петъчно ми е такова. Седмицата не беше особено натоварена, ама все пак се радвам за уикенда. Дано днес да ни се получи с мацката упражнението по микро и правните случаи. Леле, защо не се сетих по-рано да си намеря study buddy. Мотивацията е далеч по-голяма, не се блъскаш като грешен дявол да разбереш нещо и накрая да се окаже, че не си видял някаква дреболия и т.н. И после съм like a boss, като разбирам за какво се говори. :д

Ще се разхождам с червени нокти по повод Баба Марта и мисля да просветя хората за какво става въпрос.
    Чакам да видим как му е минало интервюто... Трябва да се захвана и аз да разпращам кандидатури, толкова да не ми се иска :S

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ще се разхождам с червени нокти по повод Баба Марта и мисля да просветя хората за какво става въпрос.
    Чакам да видим как му е минало интервюто... Трябва да се захвана и аз да разпращам кандидатури, толкова да не ми се иска :S
    Не ти се работи ?
    Иначе, аз ще замъкна торба с мартеници даже, нямат избор, ще бъдат брейнуошнати !
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Ако сънищата са отражение на подсъзнанието ни, то тогава моето е много изкривено. Беше толкова реалистично. Какво си мислех, че правя?! А безпомощността… знам, че спя, че сънувам, но съм ЗАКЛЮЧЕНА в този кошмар и не мога да се разбудя. Както, когато много ми се пие вода, но съм заспала. Знам, че чашата стои точно до главата ми, но ръцете ми са сякаш от олово и не мога да упражня волята си върху тях. Параграф 22. Цялa сутрин ми се е загнездило в главата. Кофти тръпка.
    Самотата май започна да си казва думата. Мислех, че съм темерутче, че не ми пука /и наистина съм такава до известна степен/, но ми писна компанията ми, колкото и прекрасна да е, хах.
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 02-27-2015 на 09:02

Мега фен Аватара на Blab
    ^и аз се оплаквах от същото с кошмарите. казаха ми да медитирам:Д

Блаб преглежда програмата на СФФ и вече си спретна доволно файлче с филми, сега остава да задели и бюджет и да си изпроси покани и ще има културен живот и през март, да))
    //а имам да пиша още и не го правя, а само мисля и премислям глупости. искам да срещна човек, с когото няма да има нужда постоянно да мисля, а ще мога да бъда спокойна. мхм.
    Последно редактирано от Blab : 02-27-2015 на 09:06

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Леле, от кога не бях влизала тук ...
    Явно днес просто имам нужда да се почувствам тийн ... Толкова по-лесно ми беше всичко преди 10 години
    Чувствам се тъпо от случващото се в любовен план ама ще се оправя.
    По-важното сега е да ми дойде музата и да изпълня поръчките ама как да стане като с тези мъжки броеници и мъжки гривни направо ми се гади вече Сякаш мъжете са започнали да носят повече бижута от жените ... Не е нормално 3/4 от поръчките ми да са за мъжки бижута, де'а
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на chupachups
    Прекрасното чувство да спиш 12 часа, не го бях изпитвала от 6 месеца насам. Състезанието започва днес, трябва да се мотивирам, с по-големите съм. Нервно ми е, доста, но той ми вдъхва кураж. 6 месеца подготовка за тези 3 състезателни дни, трябва да се справя.

//специално за 102, реших да те зарадвам малко със сларк (про мъжА), приятелю. Видях, че вчера му се радва

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    Успех, Вичак
    мерси
    Олеее, много ще да съм изпуснала. Щом и ти си развил шизофрения. :Д Успех!

ПТ: Няма такова животно просто. Не знам от мен ли го прихваща, лигави ли се, но въобще не му приляга това. Чак ме изненада. А специално той трудно може да ме изненада. Така де, всеки си има такива периоди, ще го преодолее. Започвам да се оправям и съм много щастлива!

Мега фен Аватара на skatew
    Ние отдавна сме я развили шизофренията ахахуах
    айде най-накрая свърши безкрайната сесия 4 ДНИ ЗАСЛУЖЕНА ПОЧИВКА :Д:Д:
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Бясна съм! Ей така за 5 минути може да ти се смаже не само настроението, ами и целия ти мироглед да се извърти на 180 градуса! Днес ще седна и много, много сериозно ще си помисля за нещата от живота и всичко, което искам, мога и трябва да постигна! Всичко, което има значение и си струва човек да се бори за него... Определено имам нуждата да си пренаредя приоритетите, да си отворя очите за някои неща, определено трябва да спра да съм такава тъпачка и да се раздавам на 100% за другите, да спра да гледам все да угодя на някой друг, да спра да посипвам собствената си глава с пепел, дори когато не съм виновна! Защо все аз за всичко трябва да отстъпвам, да се извинявам, да търся разговори и решения!? Започна да ми писва да плача, да се нервирам, да страдам... Днес смятам да се разделя с това свое АЗ и да дам път на това АЗ, което ще мисли първо за себе си!
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Ако сънищата са отражение на подсъзнанието ни, то тогава моето е много изкривено. Беше толкова реалистично. Какво си мислех, че правя?! А безпомощността… знам, че спя, че сънувам, но съм ЗАКЛЮЧЕНА в този кошмар и не мога да се разбудя. Както, когато много ми се пие вода, но съм заспала. Знам, че чашата стои точно до главата ми, но ръцете ми са сякаш от олово и не мога да упражня волята си върху тях. Параграф 22. Цялa сутрин ми се е загнездило в главата. Кофти тръпка.
    Самотата май започна да си казва думата. Мислех, че съм темерутче, че не ми пука /и наистина съм такава до известна степен/, но ми писна компанията ми, колкото и прекрасна да е, хах.
    Ако наистина си осъзнавала,че сънуваш,а не си сънувала просто че е така може да си попаднала в така нареченото осъзнато сънуване.Според теориите на някои учени и изказванията на някои хора дето уж са го преживяли това е осъзнаването че сънуваш,след което можеш да си даваш на съня каквато си насока искаш.Проблема на това осъзнато сънуване е че в първият момент не трябва да изпитваш силни емоции,защото ще се събудиш.Една от защитите на съзнанието при такова осъзнаване е моментално да те изхвърли от съня и да се събудиш.Друга е да те прехвърли в съвсем различен сън убеждавайки те че вече си се събудил.Аз лично мога да твърдя,че за 28те си години веднъж съм се усещал,че съм в сън,а не съм буден.Тогава си казах знаейки и в съня за този феномен нещо от рода на: "Егати готиното! Сега ще мога да си правя каквото си поискам." В резултат на което все едно нещо взе да ме дърпа за да ме изкара от този сън.Аз започнах да се боря и да се хващам за всичко,което ми попадне за да не се събудя.Обаче се събудих.Впоследствие обаче след като наистина се събудих разбрах,че всъщност първото ми събуждане не е било реално,а съм успял да се задържа в съня.Не съм успял обаче да преодолея заблудата,че преминаването ми във вторият сън е преминаване в реалността.Това стана преди 1-2 години.
    Наскоро пък ми се случи нещо,което никога не ми се беше случвало досега.В периода на около 2-3 часа се събуждах 4-5 пъти поглеждайки часовника си за момент и още недоразбуден както трябва заспивах мислейки си че искам да видя как продължава този сън.И действително новият сън продължаваше горе долу от мястото,където е свършил старият ми.

Иначе ако сънищата действително са отражение на подсъзнанието ни,моето подсъзнание на моменти твърде творчески го кара.Не съм пък чак такава творческа личност в реалността.

Днес се возих с някакви хора в някакъв реис пък отидохме в някаква кула ли беше,замък ли.Пък започнахме да намираме и специално аз някакви тайни стълби и тайни проходи излизайки от прозореца на горе и надолу.Пък аз намерих някакво куфарче с инструменти и някаква карта ли,схема ли дето бяха важни.После слизахме по едната стълба май аз и баща.Попаднахме на някаква много готина зелена полянка с разни дървета и палми на нея дето въобще не се предполагаше че са там.Доста дървета бяха завързани под напрежение с въжета.Ние ги режехме обаче отпускането на някои дървета отключваше капани и все пак ние режехме всички въжета.При рязането на едно от въжетата от баща ми в последният момент видях едно огромно струпване от торби на другият му край,които изглеждаха толкова нежки,че можеха да ме залепят някъде ако ме ударят.В последният момент се наведох и те извистяха със страшна сила минавайки над мен.Отрязването на някои други от въжетата пък разкриваше разни тайни зелени пътеки.И това през ноща,защото от любопитство не можехме да устискаме до следващият ден пък и май да не ни види някой от замъка/кулата.После пък бях с една съученичка дето е дъщеря на шефовете на майка ми.Нещо си говорехме и се прегръщахме приятелски.Сякаш нещо ме успокояваше.Иначе в действително веднъж ме е прегръщала приятелски и никога не бих си помислял за нея като за нещо повече от приятелка.Най-малкото никога не бих и се опитал да направя мръсно на мъжа и,който е голям пич,приятели сме с него макар и да не се виждаме често напоследък,поздравява ме винаги,където ме види и дори в миналото минимум веднъж е скачал в бой заради мен.
    Последно редактирано от Niakoitam : 02-27-2015 на 11:08
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

^Брат как не те мързи не знам
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

#ban #slark #4e #lo6o
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    ^Брат как не те мързи не знам
    Е,аз попринцип не съм мързелив човек.Просто често съм демотивиран и/или депресиран та затова понякога създавам такова впечатление на някои хора.Като например да речем на баща ми.

А иначе не че и твоите постове често са от най-късичките.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Бясна съм! Ей така за 5 минути може да ти се смаже не само настроението, ами и целия ти мироглед да се извърти на 180 градуса! Днес ще седна и много, много сериозно ще си помисля за нещата от живота и всичко, което искам, мога и трябва да постигна! Всичко, което има значение и си струва човек да се бори за него... Определено имам нуждата да си пренаредя приоритетите, да си отворя очите за някои неща, определено трябва да спра да съм такава тъпачка и да се раздавам на 100% за другите, да спра да гледам все да угодя на някой друг, да спра да посипвам собствената си глава с пепел, дори когато не съм виновна! Защо все аз за всичко трябва да отстъпвам, да се извинявам, да търся разговори и решения!? Започна да ми писва да плача, да се нервирам, да страдам... Днес смятам да се разделя с това свое АЗ и да дам път на това АЗ, което ще мисли първо за себе си!
    това.
    жалко, че не съм способна да бъда друга, иначе щях.
    в друг живот искам да съм като другите. един човек-маса, глупав, нисък и телесен.
    гнус ме е.
    разочарована съм.
    и тъпите ми илюзии, и тъпия Нептун...
    баси падането по дупе беше т'ва, нищо, че бях подготвена.
    твърде съм зряла за този форум, за този живот, фък.

anonymous708973
    Guest
    Зряла?

По темата: Ох, сега да не се разболея, никак не ми харесва накъде отиват нещата с тази отпадналост.

Номи, за практика кандидатури. Никак не се чувствам подготвена за идеята.

Супер фен Аватара на Jaune
    Габриела пак си пийна водчица.. и тръгна да пише няк'ви тъпотии, но се спря овреме.
    и не беше толкова забавно, колкото очаквах, 'баси, умът ми е навсякъде, но не и в настоящия момент, толкова съм глупава, че вече ще ме избие на агресия към самата мен, защо правя едни и същи грешки постоянно, мамка му, аз съм мазохист.
    дори не ми се споделя с никого вече, всички само ми се карат за решенията, които взимам...
    снощи видях 3-ма рандъм човека, които не бях виждала от месеци, години даже, и те ми казаха, че ме четат, което е толкова мило... но аз, разбира се, няма да се интересувам от това, а само от глупости... оф... отивам да пия кафе някъде на слънчице.

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Много е гадно да осъзнаеш, че на отсрещния никак не му пука за всичко, което си направил за него... Много е гадно, особено когато става дума за близък човек, вижда само елементарните грешки-твоите, не неговите собствени! Не се замисля за нещата, които си жертвал, а прави проблем за някакви дреболии, които с две прости думи могат да бъдат избегнати.
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на tori
    АДСКИ нетърпелива съм и имам още само мъничко работа. В 16:25 сцепвам вятъра нататък! НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ, ВЕЕЕЕЕЕЕ! Имам си книжката от предния път, багажчето ми е наполовина, взела съм му мартеница за първи, кафето е уредено, само трябва да се заредя със сладко, вода и цигари и всичко е шест. Батерията на телефона ми само да се позареди, обаче, че ще е та*ак. Още мъничко, само няколко часа. <3

Мега фен Аватара на Blab
    Зряла?
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%...BE%D1%81%D1%82
    ))

//пасивната ти агресия е пример за обратното;

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    ))

Не мисля, че "искам да съм като другите (получовеци), на тях им е толкова по-лесно" е признак за зрялост. По-скоро на точно обратното плюс доза високомерие. Мисля, че имах подобна фаза на 16-17.
    Не знам дали е от зодията, впрочем, майка ми е козирог (с асцендент дева) и е много здраво стъпила на земята. По-скоро се държи на арт природата ти, забелязвам, че повечето сте си надутички.

Дефиницията в уики изключва понятие като "твърде" зрял; оставам с впечатлението, че е state of mind - или си го достигнал, или не. Няма степенуване. Субективността няма да я засягам.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 02-27-2015 на 11:53

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    ))

Факта, че ника ти го свързвам единствено със зодии също.

Чудя се далинда не заеба всичко(най-вече изпита) и да замина на пътешествие през почивните дни. Все още ме е яд за допуснатите грешки повече, отколкото за недопуснатите.

Мега фен Аватара на an7raks
    По-скоро на точно обратното плюс доза високомерие. Мисля, че имах подобна фаза на 16-17.

По-скоро се държи на арт природата ти, забелязвам, че повечето сте си надутички.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си