- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Горене мазнини
Значи аз съм бил тъп, а милионите хора трениращи с щанги вместо с бутилки пълни с вода или торби, са много умни ли, след като целта на щангите е да са ти неудобни за тренировки ?
Пинкууу, пишеш всякви безмислици, вече не мога да разбера дали наистина си страшно проста и неука или нямаш връзка с реалността.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не е обяснено по-хубаво, просто е обяснено за напълно начинаещи.
Точно обратното ти обяснявам, честно, замълчи си, че си глупав.
Кво те бърка всъщност, не мога да разбера. Като нямаш кво полезно да кажеш, подминаваш поста ми и това е. Кво те бърка и дали аз съм умна или не?
Имаш нужда някой да превежда думите ти, някой, който те разбира, някой, който е наясно, че ти пишеш наобратно.
Ти нямаш абсолютно никаква физическа култура, 20 килограма на раменете ти докарват травми на гърба, а гърбът е най-силната част в тялото, с 20 кила в ръцете, ще си докараш най-малко херния.
Травма![]()
Да, натъртих си кокала, ебаси травмата, не знам направо как не съм в инвалидна количка.
Тя не може да клекне с 20 килограма, в нейния случай краката нямат място при силните.
Казват им леки и тежки травми, всеки спортист е наясно, но ти не си спортист, не знам дори какво си, освен някво чудо докарващо си мускулна треска след всяка тренировка, защото така тренирш, че правейки упражнения за гърди, натоварваш и използваш само гърдите, другите мускулни групи сигурно са в кома, щом успяваш да не ги включиш.
Димо Падалски пак се изказа неподготвен.
Аз също след всяка тренировка имам мускулна треска на следващия ден.
Теб те боли задника след секс, не си някъв пример за подражание
Има неща, които въобще не са ти ясни и е по-добре да си замълчиш. Теб като те боли гъза, не означава, че й мен ме боли, аз правя секс с жени, не с ръцете си, като теб.
Усещам че те влече мъжката любов, но тук не е мястото, да искаш да те опъна.
Ти ако правеше нормален секс, нямаше да си бръснеш задника, те и жените могат да те оправят отзад.
Мислиш ли, че космат дюнерджия с тумбак, който има косми между зъбите и зъби м/у космите, може да ми е критерий за мъжественост?
Мисля, че всеки с косми на задника е повече мъж, отколкото ти някога ще бъдеш.
Ако попадна на жена, която не иска да прави секс с мен, защото съм обезкосмен, ще я пратя при теб, поне малко с малко, да се почувстваш пълноценен мъж.
За теб, аз не съм достатъчно мъжествен, защото нямам косми, за мен ти си маймуна, защото целия си космат, като примат.
Аз лично предпочитам, да не съм маймуна.
Ще си останеш с мечтите, те истинските жени като видят обръснат задник, дали се чувстват поласкани или ги избива на смях.
Аз съм си нормално окосмен, както са повечето мъже, през лятото е малко проблемно, но през зимата ми е топло дори да съм по къс ръкав, не че си личи кога съм по къс ръкав
Женска гледна точка: Ако си определяш мъжествеността по това имаш ли косми или не, ами никакъв мъж не си.
Не спря да пишеш глупости и да се заяждаш безпричинно, спри се вече.
Аз съм топлокръвен, проблеми със студа нямам, лятото например с косми по краката, не ми е комфортно, косми имам по ръцете и те са ми светли, иначе зимата си оставям и космите по краката, но лятото абсурд.
Единствено на ръцете не ги пипам....
Не знаех че над 50% от футболистите са педали.
И тогава защо си бръснеш брадата? Или пък ходиш с брада по-дълга от косата ти?
Последно редактирано от VinDiesel : 03-07-2015 на 15:10