- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
За пореден път се убеждавам, че не петък 13-ти, а четвъртък 12-ти е кофти ден за мен. 2 часа обикаляне от гише на гише за една мижава автобусна карта. Когато най-накрая се нареди всичко и се зарадвах, че само минавам да ми ударят печат на другата фирма и се отървавам от тази простотия, ми сервират, че работят до 16 и това, че е 16:01 хич не ги бърка. И естествено, аз си замълчах като мирна душа, излезнах от офиса и като казах на брат ми, ти да видиш какво е скандал. В крайна сметка печат нямаше, утре аз няма да мога да мина преди 16:00, което ще рече, че тая карта ще мога да я ползвам ползотворно чак във вторник...
Но ако го погледнем от по-позитивна гледна точка, това значи, че утре ще прекараме около 1 час повече от обикновено заедно. Което е страхотно, понеже и повод си имаме. ;3 Обмислях да го изненадам като му приготвя нещичко, но след тези ядове, нямам никакво настроение, та в края на краищата ще му купя това, което си бях замислила от по-рано, макар и да излиза малко по-скъпо. Дано му хареса. ;3
Ма маммммооооооооо, утре верно е петък 13... ужас...
Починал е Тери Пратчет, как да ми е...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
След като си задоволих желанието за сладко с ... 3/4 бурканче домашно сладко, мисля, че е време да спра :д
Разговор днес с една мадама:
Тя: Ама съквартирантът ти е момче, така ли? Не е ли малко неудобно?
Аз: Що бе, К***?
Тя: Ми, като излизаш от банята...
Аз: Е, аз нали с хавлия излизам, не гола.
Тя с много сериозно изражение: Ми ако падне хавлията?
Лелеей, дали не умряхме да се смеем цялата маса.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Тери Пратчет.
![]()
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Мдае то аз веднъж излизам на терасата след като се бях изкъпал и супер casual си свалям хавлията отварям си бира и както си праа helicopter dick, гледам на отсрещния гараж един клас лапетии седат..
Грешки стават :/
То ако е на тераста ще е по-добре, представи си да се развява по пишка в кухнята ор съмтинг..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
влизам сутринта в залата. прилично закъсняла. нищо фатално. всички ме зяпват. викам си 'кво им става на тия, шматки, бе?!'. виждам листове пред тях. преподавателят ме пита 'от този курс ли сте, колежке?'. тва понеже от тази седмица започнах да ходя на лекции през втория семестър. 'да' отговарям смутено. усмихва ми се. има хубава, хихи. 'седнете'. дава ми лист. при наличието, че нямах представа и не съм била на лекции, май се справих. дано. ) :
Днес трима човека ме питаха дали съм цикъл. Аз съм си нормално странна, кво им става :д Вярно днес ми се сменяха и настроенията, ама чак толкова ли съм зле..
Искам да ида вече в Стара Загора.
Мързеливо и е.
Цял ден се наливам със сок.
Имам две шестици.
Утре имам малко часове.
Искам да си купя нова риза.
Той ужасно ми залипсва днес.
Обичам кашкавал пане.
Очаквах филмът да е УАУ, пък той беше- мех.
Чакам си неделята с нетърпение. Ще си нагушкам и нацелувам любимото същество, не знам как ще издържа още 3 дни![]()
http://metro.co.uk/2015/03/12/10-thi...-know-5100725/
За Пратчет и феновете тук.
^ Горното. А сега релаксация със свежа музика... кеф, да видим какво ще се случи и с нощното бЕгане :Д
излизане, а не излияние
искам да тегля една стабилна майна, ама за к'во![]()
може ли да си поръчам преслава - лъжа е по предаването моля
не мога повече така,толкова объркана не съм била.
Всичко,което се случва влияе на самочувствието,което и без това нямам
в излишък.Убедих се,че истинското значение на "приятелка" аз не го знам,
за всички съм втора цигулка,само като междудругото,не мога повече да се
опитвам като виждам такова нежелание ...