- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
'ти си социопат'
хъхъхъх
слънце, явно не си достатъчно емпатично интелигентен, за да усетиш, че това е само поза, а може би и защитнически щит.
напротив, същността ми е изтъкана от нежни нишки с вплетени в тях обич и любов.
всичкото това... разочарование ги потиска и замаскира. искам да обичам, да обичам, да обичам.
него.
сад.
при наличието, че не съм спала ИЗОБЩО, се чувствам съвсем нормално с изключение на паренето в очите. повече никакво силно кафе вечер. НИКОГА.
^не се ли казва защитен щит? :д
акйхйсйкйхк спечелих си билет за ооникс!! и лорин хил ще идва ии ах, щастливо ми е!!
Както си и знаех, денят беше невероятен. Доволна съм и от страна на оценки, и от страна на прекарване в училище. За след училище няма смисъл да споменавам, то си е ясно. Днес съм една малка топка от емоции, поради факта че имам 2 повода да празнувам, но и преди 3 години на този ден почина близък за мен човек. Дори си позволих да го притесня с едно 15-минутно мълчание, бърсане на сълзи и прекалено силни прегръдки. Понякога и аз сама не се усещам какви работи върша и дали наранявам околните.
Но нека не позволявам на негативизма да надделее. Подаръкът му хареса много и му стана кофти, че той нищо не ми е взел. А не е като да беше нещо супер голямо, просто нещо символично /което най-вероятно ще изяде и ще забрави, че го е имало, но все тая :Д/. След около 1 час прегръдки и лигавщини, си помислих "Мда, знаех си, че филм няма да се гледа" и той ми каза "Чакай само да прехвърля филма на флашката и пак се връщам при теб".Слочаеност?!?!??! :Д Е, разбира се филмът беше пуснат след още час, но не е нещо необичайно за нас това. А реакцията му беше незаменима, никога няма да я забравя. :Х
Един съученик също ми направи много приятна изненада, като ми даде назаем книга, за чието съществуване дори не знаех, с откровения на любимия ми изпълнител. После като разбра за "годишнината", ми каза, че без да иска ми е направил и подарък по повода.Нямах си и на идея, че помни, че съм му фен.
аман от жалкари, ей :Д
обаче съм толкова надъхана за всичко в живота си и съм толкова уверена, че нещата рано или късно ще ми се получат, че все по-философски гледам на тия бели кахъри
както и трябва
ооооф всички са в Терминала, а аз си избрах утре да излизам :Д
това пътуване явно не го приемам като нещо особено, и въпреки всичко съм сигурен, че неделя вечерта няма да мигна в леглото до полета![]()
ходи ми се на дискотека, ама се прибрах щот тряя ставам след малко
и все пак ме е яд деа, май тряяше да отскоча за час
Петък е, хубаво ми е, въпреки че съм наясно колко кратко е времето до Понеделник
сега се прибирам и мнооого ми се спи, но си изкарахме прекрасно![]()
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
Лол 6 часа спах тая нощ, има напредък, не е като да са 2-3.
Отивам на тренировка, йеизакъснявам естествено....
Трябва да си намеря маркера, че съм го забутала нЕкъде си.
Прекрасен ми е бе... утре няма да му сляза от врата простомного беше сладък снощи, чакам си утреее ; 3
Бисквити Мираж с боровинки за Добро утро. И новината, че Валери и Николета Лозанова се развеждат. Как съм спала спокойно нощес, не знам....
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Твърде много нерви с твърде взискателни и глупави хора.
Welcome to the Jungle...
да се прибираш от красна поляна до центъра пеша в два три
#hashtag
защо ? не знам
глупост ? да
защо ?? глупост
не съм виждал слънце от 27ми февруари :С
slo4ainos
както и да е, време е да отворя първата за днес
Йееее Йееее клааааас клаааас!Няма да ти се карам...много.
Иначе нещо днес ме боли гърлото от сутринта.
И също имам усещането,че трябва да сваля някой и друг килограм,че напоследък нещо не се чувствам особено комфортно в тялото си.В миналото все си бях около 62-63 кила като изключим периода около бала ми,когато бях стигнал 55 заради счупването на челюста ми.Напоследък съм ги покачил малко,но съм забелязал,че до към 68 не ги усещам.Мина ли тая заветна граница и нещо ми става некомфортно и започвам да усещам като някаква тежест от мазнина около бъбреците сякаш някой ми е сложил някакви възглавници там и са ми по-трудни сгъвателните движения.Абе не ме кефи особено това усещане.Веднъж съм минавал тази граница достигайки до 69 и нещо,но впоследствие спрях бисквитите за обедна закуска,спаднах под 68 кила и вече забравих за тази тежест.Сега обаче,не съм споделял пред нашите как се чувствам,защото нямам нужда от професиране и теории,но преди малко се премерих и според кантара съм 74 кила.Тоя рекорд никога не съм го достигал само дето както казах хич не ми е комфортно,защото освен тежеста около бъбреците при 69те килограма сега усещам и тежест около корема,прости движения като обуване на обувките например са ми малко по-зорни и дори усещам,че дишането ми е малко по-трудно.А не е да каже човек,че съм станал слон.Дори на някой части от тялото като например на ръцете не ми се личи изобщо.Гадното е че мазнините ми се лепят основно около бъбреците,по корема,и евентуално по-малко по гърдите и дупето.Както и да е.Хубавото е че тази тежест до известна степен ми убива вълчият апетит дето ми се ще всичко да изям и даже и да ми се яде още това усещане ме отблъсква от храната.Тия дни почти несъзнателно намалих отново филиите хляб от 3 на 2 и съответно и храната около тях.Ако е нужно ще се лиша и от двете вафли дето ги ям почти всяка вечер,защото особено шоколада най-много се лепи на мъжете.Но пък всъщност засега не съм особено притеснен осъзнавайки,че идва лятото,а тогава дори и да нямам никакво желание по всяка вероятност известно количество от килограмите ми ще отидат в небитието...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Защо го гледаш само от гледна точна на външността?
Както го описваш с този хляб, вафли и шоколад, най-малкият ти проблем е, че качваш. Лошото е, че мазнината, дето ти се натрупва около органите, не я виждаш. Бъди добър с тялото си, само едничко ти е
По темата: Вчера си ги изядох обаче - един път в носа, един път в слънчевия сплит.
Че и недоволен, че съм дискутирала, еми... то не може спаринг един път на месец и да ми е приятно/да съм свикнала да ме млатят. Честно, тия крайници все едно не са мои.
Сдобрихме се де, пълен сладурчо ми е, като се събуди посред нощ и тръгне да ме целува. Миличкото ми.
Трябва да налазя мениджмънта, дано да успея да вмъкна тренировка днес в плана, а вечерта сме на рожден ден. Съботно такова![]()
Днес ще бъда повече от многословен:
Тъпо ми е...
Шоколадови вафли Боровец не вафли и шоколад.Шоколад ям най-много веднъж,два пъти седмично и то само напоследък.Иначе не го гледам от гледна точка на външността,а по-скоро от гледна точка,на комфорта или по-скоро некомфорта ми.Като изключим коремчето ми, не съм от най-дебелите.Бая бая по-дебели мъже пък и жени има от мен.Ако ще говорим за външност дебелите мъже са доста по котирани от дебелите жени например.Аз смятам,че имам още бая лимит имайки предвид,че съм около 172см,но тази тежест по-скоро идва от нещо друго.Според личната ми лекарка съм бил така нареченият грацилен тип.Или иначе казано по нежни и гъвкави стави и съединения,по-нежни свръзки,кожа,органи и т.н. Дори и сърдечните клапи са ми по финни.Та най-вероятно заради това усещам тази тежест повече отколкото други хора.
Но попринцип аз изобщо и не съм на принципа на баща ми ала "Паси трАва за да живееш 1000 години". Кога реши да ми отказва организма,тогава.Само да е възможно по-бързо и безболезнено. Всъщност дори вчера се замислих за един филм,който гледах наскоро Дилъри на време,дето вместо с валута хората си плащаха с години от живота и си прехвърляха едни на други години.Та се замислих,че поне на тоя етап аз не съм изобщо от хората жадуващи да живеят 1000 години например.Дори бих бил навит да дам примерно около 20-30 години от оставащият ми живот за да живея поне толкова така както на мен ми се ще и да се получават моментално нещата така както ми се ще.Но не би...това е невъзможно...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!