.
Затворена тема
Страница 277 от 367 ПървиПърви ... 177227267273274275276277278279280281287327 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 901 до 6 925 от общо 9154
    Супер фен Аватара на Corb1225
    А ти що не лягаш пак? Хич не е полезно тва, да знаеш . Тва ли ще е новата спам тема?

Мега фен Аватара на tori
    Събудих се, вече не толкова бясна. Хубаво е, че ми минава бързо. Добре, на моменти е хубав, че ми минава бързо.

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Доволна съм за момента. Вчера нямаше много ексцесии на работа, само малко мъмрене и предупреждение да се концентрирам върху работата малко повече....
    Уредих подаръка за годишнината на 07.04. - поръчах специално гравирана запалка с логото на любимия му ФК. Доста се чудих дали да не гравирам нещо по-романтично, нещо все пак свързано с годишнината, но това по-скоро би се харесало на момиче, а и не искам като си извади запалката всички да го питат каква е тая дата, пък какво символизира и тем подобни лигни Запалката е хубава, доста скъпичка за моите разбирания, но все пак се надявам да е наистина качествена. Ще измисля да комбинирам с още нещо, например да му я подаря по бельо - хаххахаха
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Добре съм. Навън грее слънце и на мен ми е слънчево. Започвам утрото със закуска, чай, хубава музика и усмивка, а пък звяра ми се галюшка в краката. Сладко ми е.
    Пътува ми се, много искам да се видя с един човек. Дано да успея скоро. Но и по принцип много ми се пътува, искам природа и полянки вече, не ме свърта. Пък и море <3 Още малко и идва топлото време. )

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Сънувах толкова много неща, отвратителни, в последния сън поне убих всички дразнители със земетресение, просто ..
    41 days left and counting.
    Писаха ми за някакъв проект, почасов йей :Д дано не е само някаква шибания, че съм изгубила трейнинг за по-пипкави работи.
    И .. то се е видяло, вече ще търся римоут работа, макар, че хем нямам време да работя и почасово, хем ако искам да мина напълно почасово на няколко места, трябва да напусна. Вече ми писва.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

https://www.youtube.com/watch?v=qN7gSMPQFss

не мога да спра да си я въртя

иначе сърцето ми се къса мъничко, честно казано
    пречи ми на кефа

което всъщност е поетично, де.. много обичам красиви слънчеви дни, които ми разтварят усмивката, и после сърчицето си напомня за себе си

но днес поне ще има ивенти и ще има какво да разказвам по женски, хе хе хе хе еххе
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен
    :/
    На работа съм... Тъпо ми е... :/

От скука - активирах преди малко ЛС отново (само за днес, довечера по някое време отново ще ги деактивирам) - та, ако някой желае да ми драсне нещо или пък да ме напсува на личен - давайте, сега е моментът! (((:

Супер фен Аватара на skate
    ^зн ли как мога да си направя някой като ми пише лс да ми излиза нещо или пък горе да ми светва ,където ми е иконата,защото когато някой ми пише няма как да разбера,освен ако не си проверявам пощата
    а и търся една стара потребителка LeDa някой ако знае нещо да казва :Д
    Последно редактирано от skate : 03-17-2015 на 08:46

Супер фен
    ^ Потребителски панел -> Редактирай опциите (My Account) -> New Private Message Notification Pop-up: //избери "Показвай уведомяващ Pop-up прозорец при ново лично съобщение"//

Важно е да знаеш, че ако си забранил в настройките ти на browser-а да ти изскачат pop-up ще имаш проблеми. Аз решавам проблема, като цъкам "cancel" веднага след като сайтът ме уведоми, че съм получил ЛС. След което по нормалния ред отивам до папка "входящи" и си го чета.

//сори за офф-топика

Супер фен Аватара на skate
    Аха мерси много.
    Я ми прати някво съобщение,ако нямаш работа,за да видя дали става
    Стана 10x
    Последно редактирано от skate : 03-17-2015 на 08:56

Мега фен Аватара на Lilanda
    Главата не ме е боляла така от мноооооого отдавна. Щом след близо 15 часа сън, продължава да ме боли...Да не говорим, че и 15 часа сън не съм имала от много отдавна.

Мрънках, че Понеделник е гаден ден, а то Вторник се оказа в пъти по-ужасен. Майка ми успя още със ставането да ме вбеси, а след това за малко и да ме блъсне с колата. Поне скоро се прибирам и си лягам да спя, че това лягане в 1 и ставане в 6 не е за мен

Повече от фен
    Яко се прекарах

Мега фен Аватара на tori
    Ного ми се е дигнало настроението. Май? Ударила съм го на бясна чалгия и простотия, тъпках шоколад и уж псувах с надеждата да ми мине беса напълно. Ама не, още ми е бясно. Не ми идва и да се разрева от бяс тоя път, деба! Искам да го изкарам тва от себе си, да спра да мисля за глупости... Искам да не ми иде да му откъсна някоя ръка и да го набия с нея.
    Да - не е като снощи, когато го навиквах по телефона - поотмина ми мъничко. Обаче пак съм си ядосана.

Мега фен Аватара на Dagichka
    шитаво ми е много. поне нощеска се пречупих, тоя гняв или квото е там, натрупан в мен си го изкарах и си се наревах хубавичко, после заспах и се събудих спокойна и за момент даже не помнех какво толкова съм се тормозела :д
    но след неговите отговори набързо си припомних хах не знам, хем нямам желание да общувам с него, хем искам да си го видя.. но той мълчи, така че и аз мълча, да видим докъде ще я докараме накрая ;д

Супер фен Аватара на Jaune
    Днеска е страшна лудница. Станала съм в 6.30, преди малко се прибрах точно за 20 минути, колкото да изям една СУПА и да си заредя телефона, който беше с 4% батерия, и изхвърчам на работа. А довечера ме чакат още задачи. Рева. Поне навън е пролет. И нямам време да мисля за глупости.

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Ядох козунак и пих сок, щастлива съм.
    Днес сбърках всичко по математика, май.
    Трябва да се подстрижа.
    Трябва да звънна на баща ми.
    Хубаво ще е и ако спра да съм темерут.
    :д открих, че от инициалите ни се получава Т. Е. А. М.
    Вчера като ме остави пред вкъщи, го видях, че се насълзи. Много тъпо ми стана. Ама и миличко, де. Искам по- скоро да се прибере пак. Вече ми липсва. Май.

Има дни в които не ми върви и такива, в които никак не ми върви.
    Сутринта успях да си навехна глезена,докато бързах към спирката,където, така или иначе чаках 20 минути.
    До обяд изпих 3 кафета, които ме хванаха чак сега и вероятно, няма да се спи довечера.
    Успях да сготвя...
    Странно, как винаги си намирам занимания, когато изобщо не ми се учи?
    Сега се сещам, че освен всичко останало, имам изпит в събота...

Като цяло се чувствам ужасно - изморена,недоспала,тъжна, объркана и О.о от кафето.
    Яде ми се мелба

чувствам се като психолог
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на an7raks
    Чувствам, че трябва да сложа боксов чувал в стаята, ама не знам къде, че да не пречи.

Изобщо не искам да го гледам. Не искам и не мога. Не смятам да ходя, жал ми е, че не съм го виждала, но заради този прошляк не мога да го видя, пак. Просто нервите ми няма да го понесат, ако отида. Ако не отида пак ще ми звъни, пак заплахи..но поне мога да го игнорирам. Докато, ако отида ми е навряно това в лицето. Айде не, направо.
    Иначе ми е някакво супер объркано. Аз ли твърде много ги премислям нещата, или е така всъщност?
    Откъм училище я да взема да се стягам, че няма точно 3 месеца преди края да се проваля, както е тръгнало. Изведнъж ми се стовариха много неща, но вече сериозно трябва да се стегна.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Повечко работа и ангажименти, но има динамика и интересни моменти.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на Jaune
    Свърши ми безкрайният ден, но това не значи, че изпитвам облекчение. Супер съм раздразнена, знам, че ще ми идва, но ми писна да се оправдавам с ПМС... и с други работи. Изобщо не искам да си търся извинения, че съм невротична. Оф. Оф. Голяма съм идиотка. Кога ще спра да съм такава идиотка?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^заложи на редовния секс, много помага.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на tori
    Определено разходката ми подейства по-добре, отколкото очаквах и определено по-добре, отколкото ако просто си стоях в нас да чета книжка. Обичам ги и двамцата, бе! Най-яката мама и най-якия син на света. :ддд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си