- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
^много ясно,продължавам напред и се борим, голяма сладурка :*
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Няма надежда за мен.Скоро няма да е слънчево...
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Много сад..трябше да пусно още едно много скъпо за сърцето ми същество...:[
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
А, там идея нямам. Аз го слушах уж ама бая си попропуснах. Видео не видях никъде, съжалявам.
Тори, мерси за споделянето. :д
он:
изтощена съм... и съм сдухана, и ми е ниско такова, много НИСКА се чувствам, не буквално този път... ии да. поне действам по план.
не целенасочено :Д сори, не видях. ще ти пратя запис, когато го качим
^от колко часа сте вие?Питам защото май след вас има и други, или това сте вие, не знам хаха
олекна ми...
хексчо, минали са те, иначе от седем май бяха
^нямаше какво да правя и видях някакъв линк пуснат тук, и послушах малко
2момичета и 1момче, хах
П.С. няма начин да си смена подписа нали?
или поне някаква опция да си стой изкл постоянно?
ама аз не го виждам сега, само на лс ти се вижда :д
и май няма ;/
е аз го крия бе 102 :Д
като поствам нещо си махам отметката да ми се вижда подписа ;д
pokaji na tiq hora tozi podpis
shto go kriesh
pokaji go
kak go dvijish
ина, маги, мерси, хора, и на вас успех!
инсталирах си торент клиент на служебния , защото не ми се занимаваше да размятам 35gb по хардове ... по принцип не е ок да го правим, но преди си имах utorrent 2-3 седмици преди да мине скенера и да ми изпищи :Д или хайде, седмица :Д портабъл беше преди, та сега дърпам bittorent , инсталирам ( не портабъл ) и след малко пищи - denied from group policy, deinstall веднага :Д отивам в контрол панел, пробвам да деинсталирам - ни мое, нямам права по грууп полиси ( а имам админски ) :Д
тъпия бит торент се инсталира в user/appdata/roaming , не знам защо напоследък всички приложения кешират там яко файлове .
изтрих ехе-то и всичко
дадох remove в control panel, защото вече не можех да го деинсталирам, т.е. нямаше да ме банне като стартирам деинсталатора :Д
трих регистри на масовка
ръннах и ccleaner за вс случай, ако пропусна
ребуутнах
и се моля утре да не ме ескалират :Д
Последно редактирано от NomNomNom : 03-18-2015 на 22:13
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
NomNomNom , голямо приключение.... Аз имах подобен проблем със същата програма, докато бачках в една банка и беше безкрайно забранено да се ползват подобни неща... Понеже не разбирам много от тия неща почерпих едното ИТ с кафе, коле и поничка и ми оправи бакиите, стигна до шефовете, но само ме смъриха, а аз разбира се казах, че не разбирам и сигурно неволно от някъде съм натиснала някоя реклама и се е инсталиралоДали са тъпи или по-скоро не им се занимаваше да ме наказват....
Стискам ти палци да се размине
Иначе аз... Студено ми е, явно съм болна. Ядосах му се на моя "възлюбен" яко снощи, аз седя и го чакам да пише, а той бил заспал. Боляла го глава, пил хапче и заспал. И аз си чакам ли чакам до полунощ, накрая си легнах, разбира се, все пак аз ставам сутринта в 6,30, не той.
Безценното много кашля и то, и точи сополи, сега ако го върнат не знам какви магии трябва да правя, за да мога хем да се грижа за него, хем да не хабя от отпуската... Ужасно време, няма ли да се стопля вече, писна ми с тия настинки, грипове, вируси!
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
отивам на пробен изпит и навън е ужасно :/
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
мм с този снежец не ми се мърда много много от нас, само ми се стои вкъщи и ми се пие чай и ми се гледа филм :3
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
TheDeath, всичко е чисто, не дойдоха local IT-тата да ме шляпат, и имейли не съм получавала, та явно съм чиста :д Исках да си дръпна 35gb уроци, 'ма явно тези дни ще си гледам старите, защото ме мързи да си оправям личния лаптоп и цъкам служебния. Та известих шефката, смяхме се, каза, че нищо не е получила, та всичко 6.
Пък преди малко тя пита един колега - ****, разчитаме на теб да ни возиш до хепито?
- ми разчитайте си, да не останете само с грешни очаквания
след малко - ****, ще ни возиш ли?
- още не съм решил
А в годишните цели, нещо което задължително трябва да си напишем ( и още около 50 други ), е Positive attitude towards colleagues, и той хейтва вече 2 дни, нищо му няма, ама са праи :Д
Пък аз съм заявила, че не желая да общувам с други тиймове, и че няма да ходя на тиймбилдинги с други тиймове, не искам да общувам с други хора :Д Та не е лесно да си шеф на 7 чишита :Д
Ииии, утре в 7 стягам багажа и дим да ме няма :д Нищо, че докато другите са на спа, ще си цъкам лаптопа, и вечер ще лягам в 10-12, докато другите се натравят с алкохол :Д
Ще съм в една къщичка с братовчедка ми, един готен чичак-програмист, още един чичак, гаджето на чичака, и един, който преди се опитваше да ме сваля, пък аз понеже не бях дала поводи, го режех някакво много лошо и го блокирах, та от тогава е окуърд, пък и той ще си пие по цял ден в другите къщички, та няма да се засичаме. 'ми не си падам по програмисти.
Та, един от двамата ми най-близки приятели става на 33, и ще сме 25 човека, и не знам колко 20л ракия трябва да има, защото повечето пият все едно имат по 3 черни дроба.
И сняг![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...