- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Хатшепсут.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Пак ги изпуснахме жабарите.. Тъкмо се бях настроил, че ще ги "ударим" тоя път, ама на..
нямаме такъв вратар
https://www.youtube.com/watch?v=3Y-F1nOw1Jo
Нашият вратар топката ако е в него ще я хване, кривне ли да е вдясно или вляво край..
Що не си пусна Влади Стоянов...
Все пак добре играха, не се отказаха до край, кефят ме, дано се получат нещата за по-нататък.
Но докато парите играят роля, може и да не е скоро.
Понякога е трудно.![]()
Много изгубена се чувствам. И няма какво да направя по въпроса.
Бездна на неосъществени мечти...
Хапещ студ. Като замръзналото сърце на болния от покварата на този живот. Понякога се качваш по стълбата на благополучието, а пътят е само надолу, не го осъзнаваш. Истинският път се крие някъде там, далеч от взора на низките души. Сърцата им са запечатани, защо? Кой решава и как. И кого.
Неколцина само минават през този път, отъпкан от нозете на просветени люде. Не заслужават ли те... нещо по-възвишено. Нещо, което ще им гарантира милостта и благоразположението на Владетеля. А къде ги води този път? Само страдания за пътниците.
Мансарда на бляновете...
Къде изчезнахте, октомврийски нощи!
Децата на чучулигата къде са? Бездомните котки, които някога някъде хранеха няколко смирени души.
Отнесени от вихъра на времето, изгубени от урагана от часове, минути, секунди... Покриви, осветени от лунна светлина. Няколко деца гледат в захлас звезди.
Звездна нощ. Далеч от светлините на града. Далеч от прикритата тъга на бездуховността.
Бродят сами душите на изгубените. Изгубени в кръговрата на битието.
Звезди. И в най-тъмния миг... едва забележим лъч... светлина.
Последно редактирано от dreamwalker : 03-28-2015 на 22:48
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Бях забравил колко е яко да се наспиш.
Welcome to the Jungle...
- ей така се чувствам...
![]()
Много неща - като се почне с една моя глупост, дето направих в началото на отминаващата седмица, след това добавим много работа в работата, както и местенето на часа, кофти мрачното време, единия час по-малко сън и завършим с това, че новата работна седмица не се задава по-лека от предишната...
чудя им се на акъла как й се връзват на тая мацка.. нищо добро не съм чула за нея, само дето зарибява по 3894 момчета наведнъж и ми нарани братчето, като го използва е така явно само докато не успее да зариби "по-голям рапър" пхах -.-
като я видя на концерта на оникс ще хвърчи коса, усещам :д
иначе ми е добре (май), свърших си нещата по база данни, утре ще уча по счетоводство, ще се обадя на мамоложката ми, че е време за преглед и тъй, трябва да се науча сама да се грижа за себе си, явно е, че друг не е преритал за мен :д
какво местене на часа
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride