- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Как е да намеря пиче във фейсбук само по галено име, а? Ся остана и някси да завържа продължение на разговора, който беше прекъснат поради непредвидени обстоятелства във влака![]()
Как да останем forever alone в 3 лесни стъпки:
1. Инсталирай си приложение за запознанства.
2. Изчакай да се match-неш с някого.
3. Изтрий приложението, защото не можеш да измислиш какво да ѝ пишеш....
Fuck my life.
>>DjBelev<<
пих второ кафе в 9 вечерта и още не мога да заспя. дразнещо е, че правя нещо такова преди ден, в който съм заета от 8 сутринта до 11 вечерта. ясно ми е, че няма да направя и половината от планираното. превъзбудена и раздразнена съм
Добро утро. Май е добро. Чувствам, че ей сега отивам на баня, после ще си донаглася багажчето, след тва - на даскало за малко и тка. Иначе ми е сънено, въпреки кафето, дано душчето успее да ме освести малко, че става зле. :д Снощи пак се изнервихме един на друг, Пандичката и той за същите неща ме навива, ще ги набия най-сетне. Като се видим довечера, ще измислим работите за 13ти окончателно, но първоначалните планове определено няма да станат. Тъй де, не съм разочарована, щото пак ще си изкарам добре ама все пак ми се искаше тая година да скипна уж приятелското събиране, защото там нещата стават по-сериозно, отколкото трябва. Даже не ми е ясно дали няма да се избием по някоето време, ноооооо нищо. :д На мен никой няма ми посегне баш тогава, в това съм повече от сигурна. Да се прибира тая пандичка вече, че ми липсва да си го гушкам и мачкам. Баси мечето, братче, що бяга толко надалече?! Пффф... Аз имам планове да го омацондря с червеното си червило, дейба, а то бяга горкото.
Кафе машината на работа се е прецакала, затова пия капучино и ще капочина след малкоТолкова ми е студено и се прозявам така, сякаш ще глътна някого. Абе забавен ден ще е. До обяд не ми мърда един тон работа, тъпото е, че не зависи от мен кога ще започна, а от някой друг, който си вее ташаците наляво - надясно.
Но, поне довечера сме на кино и ще гледаме Диригенти, както му казваме на филма
хев ъ найс дей, гайз.
maDamn
хубаво е да станеш рано и да си продуктивен
вчера си зададох един въпрос и сънувах отговора му
йеа бейбе!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
аами, днес ще се прибирам. вероятно ще направя нещо, което ще ме накара да се намразя. този път истински. отвращавам се от себе си. тъпак. и аз съм тъпачка.
поне ми мина настинката и няма да го заразя. пф. надявах се да го направя. може би вирусът е в мен и все още имам шанс, просто да съм развила резистентност.
и имам тооолкова много за учене. ма няа да пипна есте. защо да го правя, когато мога да се затормозявам в последния момент. става ми lo6o само като си помисля. сървайвър, сезон 2 ще бъде непредсказуем. заслужавам да ме скъсат. няа хъс, няа желание. заемам мястото на някой, който би бил щастлив да се занимава с това, а ако е щастлив, съответно ще бъде и по-добър професионалист.
заеби.
и дск са тъпаци. опитвам се да вляза в интернет банкирането си и не ми позволява о.О и имам превод, който не ми излиза на банкомата. а знам, че със сигурност ми е активна сметката. и с тва тряа да се занимавам. *и тук псувам мно вулгарно, наум разбира се*.
тъй общо взето.
Спи ми се, но си заслужаваше - не мисля, че сме имали по-откровен разговор с приятеля ми. Но пък ми се спи. И пия трето кафе. В офиса е лудница и имам толкова много работа, а не би било лошо да погледна последните няколко теми и да понауча.
На всичко отгоре явно се разболявам, защото всичко ме боли.
станах в 6 и от 8 до 10 решавах няква бахти задачата по зоохигиена :Д в крайна сметка изчислих топлинния баланс и необходимите вентилатори хахах немога да повярвам с кви глупости ни занимават, НО всичко излезе както трябва, че и от теорията трябваше да дадем препоръки за изравняване на баланса, който беше отрицателен, и аз изписах една страница :Д а бях чел 30тина минути вчера в 11 вечерта, тей че мн добре
ся отивам на фитнес и после ще уча по фарма
трябва и таралежа да изкъпя !
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
И най накрая дойде ред на взимането на нови очила. Обнових си фейса (не фейсбука) от вчера. Нещо докторката уж ми беше увеличила някакъв цилиндър въпреки,че на старите рецепти за диоптер пише -3, а сега -2.5. та не мога да им разбера вече схемите.но може пък ъгъла да е променила.Обаче нещо на дясното око все още продължава да ми се размазват буквите.Хубавото е че вчера ми се размазваха доста грамадни букви,а днес предимно малките,но ако това продължи повече от седмица вероятно не е до свикване,а просто параметрите на стъклото са ми търде силни.Уж трябваше да излезе с рамката и стъклата,които са и фотосоларни и антирефлексни ( и преднишните уж бяха и антирефлексни пък сега се оказа,че не били) някъде 200 лева,но пък накрая какво стна със сметките не знам,но излязиха 150 лева,че даже с част от остатъка си купихме и един плафон със сензор за коридора и остнаха половината пари от остатъка.Попринцип не пътуваме много с метро,но понеже и баща ми беше по работа на София та тези дни пътувахме два пъти и билетите му ги плащат служебно.Бяхме се наканили,когато взимаме очилата да разгледаме новите метростанции какво представляват,но времето беше много гадно и на този етап и двата пъти стигахме само до метростанция Сердика дето си имахме работа.Иначе можеше да ходим да видим и какво представлява например и статуята на Орфей на метростанцията на летището дето в един строителен форум се водят люти дискусии за или против нея.На едните страшно много им била харесвала като изкуство,а на другите им била изглеждала като разлагащ се човек.
Пък и покрай това метро всички в тоя форум преоткриха чара на някакъв парк там дето не съм знаел за съществуването му и разходките по алеите покрай зеленината и водите на Искър както и гледането и снимките на кацащите и излитащите самолети от парка или директно от откритата част на метрото.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
трябва да спра да сънувам кошмари, защото се събуждам като пребита и цял ден съм дроб.
не е гот.
довечера ще гледам Фючър шортс, а преди това трябва да попиша здра-во. да.
Пак не се наспах, но довърши проекта и чакам канадеца да си го вземе и да каже дали му харесва :Д
Междувременно на работа ще правя нещо готино, ама ми се спи и не мога да си събера мислите днес![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Разбирам да бях някоя красива и интересна, ама аз не съм и за това не мога да го разбера цялата тази заинтересованост. И най-лошото е, че от дума не разбира, ясно му обясних за какво става въпрос, ама той продължава. Нямам желание да се занимавам повече. Вече не мога и да съм любезна към някого, без да си помисли нещо ли?![]()
аа, тоя антибиотик ме съсипва, така да ми се гади никога не е било :// и се чувствам като надрусана постоянно, ставам или ледена или много гореща, на вълни е някво :дд
държа си езика зад зъбите, по-добре е така, все пак ще сме колеги още дълго време (ако изкласят до края де хах), но да, 3 от мацките окончателно ме дразнят адски много с лигавото си, малоумно поведение и нон стоп клюкарене :д момчетата са идиоти, ама поне са забавни и не мислят реално нещата, които казват :д
Колко жалък трябва да е за да го направи това?!
Излизам аз от вкъщи с една чанта пълна с книги, които да върна в библиотеката (и респективно да се върна с пълна чанта други благини), при което на 50 метра от нас, засичам един мухльо, с който навремето учехме в един клас (за съжаление).
Разминаваме се и го питам: "К'во става бе тарикат", при което той почва да ме псува? о.О
Питах го проблем ли има и той ми скочи на бой. (От няколко месеца нещо ми подскача, но наистина мислех, че не му стиска.)
Опита се да ме удари, пропусна ме.. надрах го набързо и си тръгна.. Казах си, че е по-добре да се прибера и както и очаквах.. прибирам се и след малко ми се звъни на вратата, отварям 5 човека седят и ме гледат.. и единия почва.. "Да му оправиш колелото!"
Уат да фак, к'во колело бе мадафака? К'ви 5 лева..
Скочи ми, набих го и после лъгал, че съм му счупил колелото- Е не..
#Дасимъжна21Ако бе малко по-женствен тоя, човек да се чуди да го бие или да го сваля..
Корем ме заболя от смях и само се дразня, че с някакъв странен рефлекс на лакътя ми разби носа леко, но като цяло съм добре.. а той крив по цялата глава, да му е обеца на ухото, да не скача където не трябва..
Аз съм добре, след малко ще се къпя и ще изляза на кафенце с един приятел, той иска да пием, но няма да се изкуша.. /битов алкохолик../
А тя е супер ретарда..Радва ме и плановете за почивката звучат перфектно.. Имам нужда от това..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.