- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Последно редактирано от kalpazanka : 04-19-2015 на 16:58
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
всъщност и аз не бих отишла по своя инициатива, но с компанийка е весело. ще ме познаете по тениската на джоуи джордисън и черното червило ;д
моо да одим, ма моо и да не одим
*тренирам си диалекта*
Кво му се връзвате на тоя малоумен провокатор папагала? Че му се и обяснявате. Напсувайте го 2-3 пъти и ще ви блокира като мен
, и няма да ви занимава повече.
Пиши ЛС да ти го обясня, тъкмо ще си поговорим за мен
Хубаво, харесвам цици, нормалните цици, не някви огромни, но поне да са по-големи от моите
'нормално' е относително понятие, тъй като не знаем твоите какви са. кой размер носиш?
Хора, благодаря ви! До преди 2 часа си мислех и вярвах, че на фона на всички останали аз се явявам странник, чудак, особняк... Е, сега седя на дивана, мислейки за своето поведение, за това на останалите...
Време ми беше и аз най-накрая да се усетя, да загрея... Е, да, по-бавен съм от албански реотан (сигурно), но вече картинката почна да ми се избистря. Да, в този форум има и нормални хора, но бройката им бледнее пред всички останали осакатени духом душици, които по една или друга причина разиграват сложни психо-игрички по между си. Душици, които от толкова дълго време са в тази игра, че вече ги гонят параноята, кошмарите, илюзиите...
Как се чувствам ли - гледали ли сте "Широко затворени очи"? Е, нещо подобно - с доза огромно любопитство подходих към този форум, както героят на Круз във филма. А след това се нагледах на форумните игрички тук.
Голяма част от потребителите са с "n"-найсет профила... Всеки ден се пръкват нови стари профили, които да пишат от малоумна по-малоумна тема в този форум.
Мъже се представят за жени, жените пък за мъже... Грозна картинка...
Фейковете ме дразнят и мен, но ти определено обръщаш огромно внимание на този форум
и се изразяваш много странно
и си докачлив
какво ти пука толкова за някакъв си форум в който повечето хора се правят на такива каквито не са ? :Д
dreamwalker, аз двуличните хора ги наричам лицемери. И не смятам, че следва да се приема за нормално подобно поведение. Ти как мислиш?
Едит:
В общността на глупаците има една част, наречена лицемери, които непрестанно се учат да лъжат себе си и другите, но повече другите, а в действителност лъжат повече себе си, отколкото останалите. — Леонардо да Винчи
Последно редактирано от M**** : 04-19-2015 на 18:05