- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Game of thones
Сметни си ги по епизод седмично, значи 5 седмици след премиерата.
Денерис пак се о*ра. Нищо ново.
Елария прилича на истеричка в менопауза.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Аз съм много щастлива, че за 4 епизода не видях мутричката на малкия Старк. Толкова да ме дразни цялата сюжетна линия там, няма накъде повече. Още ме е яд за оня готин пич от Дорн, дето му извадиха очите.
Иначе срещата на Тирион с Денерис ще е интересна, нямам търпение!
Бран не е само физически сrippled, и на мен ми се драйфа от него.
Само че мен вече и Аря ме дразни, по- скоро самата актриса, някво противно джудже с мега странна физиономия и гаден тембър, а не е като да е на 10г. За справка- със Софи Търнър (Санса) са наборки.
Доколкото чух, няма да има Lady Stoneheart във филма, жалко (
Освен това има 7 или 8 sand snakes, не 3
Последно редактирано от therichbitch : 04-23-2015 на 17:06
как ше каете така за бран уе
на мен пък джон сопол ми е скучен
Аз вече съм толкова привикнала с всички герои и ще ми бъде много гадно, който и да е от тях да умре, освен може би Церсей. А на мен лично много любим герой ми е Питър Бейлиш. Той, след Аря, Тирион и Денерис.
Аз не казвам, че много ме кефи, но като визия е по- близко до 19- годишно момиче. И мен в троновете не ме кефи, но гледах един друг филм с нея и малко повече ми допада от преди.
Малко не стана ясно от поста ми, не височината визирах на дребната, цялостното излъчване ми е противно.Не обвързвам никого с мнението си.
Сега за Санса говоря, това не променя мнението ми за онова другото същество
Последно редактирано от therichbitch : 04-23-2015 на 20:09
На мен лично сюжетната линия на Бран ми е изключително интересна, но и там нещата стават супер бавно. Трябваха му 4 сезона за да стигне до the children of the forest или каквито бяха там, и сега може би още 4 сезона докато се върне обратно в Westeros. Ще го очакваме в 8ми-9ти сезон...
Отностно Санса съм съгласен... кон язди кон беше работата в последните епизоди![]()
Нямам намерение да споря, тъй като фокусът на поста ми беше за малката, иначе съм я гледала и в интервюта, на някои места е по- тлъста, никак не визирах визията като черти и телосложение.
Просто в троновете е направена, все с фусти и плитки/бабешки кокове ходи, в действителност е по- свежа и така. Просто като я видя, кон или не, се доближава към 20- годишно момиче с глава, която не е 1/4 от цялото и тяло.
Тя малката в сериала изглежда горе долу добре, но на живо трудно би я взела за момиче, и за момче не би, много време ще се чудиш, какво е тва същество.
Ако говорим за визия, харесвам единствено Lena Headey от дамите, и то в нормалния ѝ вид, не като Cersei![]()
Не съм чел нито един от коментарите в темата... Идвам само да се похваля, че преди година аз бях краля, аз седях на Трона. (: