- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Ей, таз'/тоз' dreamwalker не мож' се овладей да не ме коментира във форума. Явно съм й/му слабост някаква...
Да се чудя дали да се радвам, дали да се плаша от този факт... (((:
Аз бих се притеснявал повече, че е с мен, отколкото ако беше срещу мен.
вижте ми момината сълза
http://i.imgur.com/k5zJEMv.jpg
А да - сега се сетих нещо, което исках да напиша много по-рано:
Хора, да питам знаещите - сенна хрема може ли да се породи от пиене на енергийна напитка?
Питам, щото не ми е понятно да имам алергии (т.е. никога за тези мои години не съм наблюдавал каквато и да е било алергична реакция), но в последните дни (особено след като съм пил енергийни напитки) очите ми сълзят, носът ми се дразни, кихам, като това води до ново сълзене на очите, дразнене на носа и ... това се повтаря ли повтаря. :///
Вчера си легнах към 23 и заспах чак към 4-5 баси бива ли такова нещо????Усещам как сега ще е същата работа,ама то няма как,след като в главата ми е няква буря...за тва ся си тегля някви филмчета,че поне да не мисля и да не се затормозявам с глупости...то всъщност не са глупости де,ама както и да е ;д
и М* бтв отиди някой път в някоя втора употреба.Повечето дрехи са кофти,ама има някой скрити съкровища и са по 1-2 лева....Не разбирам как може да дадеш 300 лева за 2 ризи,ама то си е твоя работа
Последно редактирано от skate : 05-07-2015 на 20:20
Само на пролет го има, няма как да ти го подаряват често, освен ако някой не го отглежда целогодишно.
Алергията може да се отключи по всяко едно време от живота ти от всяко едно нещо, дори любимото ти. Личен опит.
Като се споменаха алергии, тук не съм се похвалила - откакто си пия хапчетата, всичко е кажи-речи наред, от време на време се появяват леки обривчета, но положението не е толкова трагично, колкото беше преди. Във вторник съм на контролен и се надявам до тогава да се оправя съвсем. И също да не взема да спра хапчетата и да се обрина пак...
Има ли поне един тук, който да не боледува от нещо ?
Сериозно питам, аз от 15 години не съм ходил на лекар, не мисля и да ходя, а тук сякаш конгрес на хипохондриците има.
Аз ходя само на профилактични прегледи (веднъж в годината), щото личният лекар ми каза, че ме заплашва глоба, ако направят проверка. За едното подсмърчане няма да се реша да отида + както писах, забелязвам че го имам след като съм пил енергийна напитка (сякаш освен сърцето с нея стимулирам и имунната си система)...![]()