- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Днес заради мен гугъл - https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...a0&oe=55EF1B10.
И е неработен ден, щеше да е добре да ме информират предварително, та да се сетя да напазарувам :д
im just flying above all things ^_^
В 3 (сутринта) летим за морето, няма кво да стане, черния дроб и портфейла да са готови
Точно в момента добре. Вчера докато си чаках влака ме заговориха на случаен принцип явно, ама стана хубав разговор. Даже се прибрах с подарена книга и нямаше следа от свалкаот страна на момчето. Винаги са ми харесвали спонтанни хора, дето се забавляват в собствената си компания и действат ей така, без да се стремят непременно към 'следваща стъпка'.
Някакъв пък ми пише арогантни съобщения, странно защо въобще му е цел, ама... да си пише, така или иначе почти не се случва други да изливат агресия спрямо мен xD.
Последно редактирано от paradosou : 06-04-2015 на 13:40
Инкаааа, ЧРД ! Жива и здрава, много успехи, и любов с красивия кавказец :д ( Кавказци се водят, нали :д )
Иначе, йонито, слагам думата в речника, брут :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ч.р.д. пантерке. Всичко най-най!
А за алергията се успокоих поне, че не съм само аз :д
ЧРД, пинки!
Тъжно ми е. Разочарована съм.
И времето е мрачно е днес.
Обявиха дата за срещата на областните. Дано мине хубаво. И ще е с нощувка.
Мамчо ми липсва днес.
Честит рожден ден, Розова пантера.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Честит рожден ден на Инка и от мен още веднъж. ;3
Моята и тя днес е рожденичка и искам да я гушна, но ми е далеч. ;с След около 12-14 дена ще си я видя и ще я нагушкам хубаво. ;3 Надявам се да си прекара супер. ^^
Иначе много добре се чувствам, гледам си сериалче и си почивам. Готинко ми е. ;3
http://gledaibgtv.com/btv
в момента- анита мейзер на вашите екрани
![]()
не искам да я гледам, но щерка й е пиче :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Мда, деня започна учудващо добре и завършва подобаващо зле...
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Дъщеря и на 17 има вече три подобрения на лицето, тя и майка и така започна, сега я виждаме как изглежда
То било хубаво да си вземеш ден почивка, когато всички други са на работа и да се разхождаш по магазини, по кина, по паркове цял ден, без да има навалица и трафикЩе вземе много да ми хареса и да си остана у нас по-дълго, отколкото мислех.
Не мога да спя. Чакам да се съмне, да изляза поне да напазарувам за другата седмица. Вече не ме свърта на едно място, та ще карам пеш и без това оня ден чаках на метростанция Люлин метро 40мин.., а и в Технополиса нямаше тези колонки, които бях харесала и ми е тъжно.
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...