- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Ахахахаха, добър опит. Явно действително няма нищо интересно в живота ти, че да се опитваш така да злепоставиш непознат човек във форум. И на малките деца им стана ясно (ако не преди, то сега със сигурност), че зад дубликатите на галакси, номито и папагала стоиш ти. А за моите фалшиви профили мога да говоря без притеснение.
абе каква е тая мания за фалшиви профили?
някакво заболяване и мания за раздвоение на личността или просто сте супер отчаяние дори от това което сте в социалните мрежи, та се опитвате да се прикриете чрез още такива?
От къде знаете, че дубликатите са само 3 ?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
дори не помня да съм го споменавала, ахах. това беше мило ^^
та,
леко подпийнала, танцувам с... и аз не знам кой, дори не запомних името му, който ме увещаваше разни неща на ушенце. усещам, че в джоба ми тела вибрира. поглеждам. ОМГ. СЪДБАТА си играе шегички с мен. понеже алкохолът ми даде смелост, вдигнах и извиках 'МАЙНАТА ТИ', опитвайки се да надвия шума около себе си. в следващия момент отрезнях. прибрах се вкъщи и се саднах.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз заради аватара ти тръгнах да търся котки, но бях написал fake cat и ми излизат някви грамадни чудовища, седя, гледам и се чудя как е възможно да има такива, след това зацепих.
Притеснявам си за него. Мисля, че откровено откача. Ясно ми е, че е лабилен и филмиран, ама тва пък вече :/ И е заобиколен от смотаняци, които само допринасят, а аз не мога дори да опитам да бъда до него, защото знам, че ще го приеме по неподходящия начин. И от там биха последвали още излишни емоции за него. Ъх.
Но пък снощи се забавлявах. Стабилно се посмяха на инцидента с ризата ми. :д
Онази жена беше много мила и симпатична и се смя на шегите ми заедно с К. :д
И всичко се подрежда добре, трябва само да се постарая за утре.
Мрън! Т'кова ми се тексасеца, ама няма. Тапо! Са ще се направя неприлично яка и ще си разкарам трътката по центъра, а ако съдбата го е предвидила... Може и да го срещна отново.
Ако ли не - в хотела има много други.![]()
Дори германците твърдят, че познават, че са пресекли датската граница, щом прасетата станат по-хубави от жените.
Над цяла София ли е бурята, или съм от късметлиите.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ти в Младост беше, и в другия край е така, значи е цяла София.
Поне не съм в Дружба, там около летището е вечно мъгла.
едит: сега, като се замисля, всяка година има едно време, по което цялата младост пак е в мъгла, егати и нещото.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Чак пък буря... преди около час се затъмни при нас, поваля лекичко. Преди малко направи една снимка, сега се опитва да гърми, но доста плахо, даже не съм сигурна дали не бяха съседите :Д
в тези панелки само тя си струва
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Супер са си панелките, при земестресение само те нямат проблем, пък и тишината в къща е гадна.