Никъде не пише, че Мохамед е одобрил и насърчил убиването на жената. Той просто се примирява с истината, че съдбата й е била такава и така е трябвало да бъде сторено с разрешение на Аллах. ''Никой не може да навреди на някого без разрешение на Аллах. ''
А друг е въпросът че тя се е противопоставяла и не е поясннено, дали мъжът наистина е искал да убие жена си.
П.С. Няма да ме има една седмица...реших да кажа ,че да не си помислите, че бягам някъде.
Мохамед отвърна: „С право се е проляла кръвта на тази жена”
Добре велики тълкувателю Аллах да те поживи и още акъл да ти даде и хлебец да си хапнеш
Питам последно пое за днес:
Аллах забранявал съдружаване с него, но нали Аллах е създал хората, тогава той е наш небесен родител, а ние сме негови деца (сътворени от него), ами тогава това не е ли съдружаване с Аллах, което Аллах всъщност пък забранява, как така?
Все казвате, че Ислямът е бил враждебна религия, а какво ще кажете за деянията на християните - особено на църквата ?
Убивали са лекари и алхимици, само защото са ги мислели за вещери и магьосници.
И още ред други неща, за които ме мързи да пиша...защото утре трябва да стана рано...
До другата седмица...
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Аха, значи той ни сътворява и възпитава чрез Корана, ама не бил наш небесен баща, а бил сътворител, прекрасно.
Каква е точно разликата между баща (родител) и сътворител - и бащата ни създава и възпитава, и сътворителя прави същото като гледам.
От утре в нас ще казвам на баща си "велики сътворителю", защото кажи-речи то същото.
Според мен ти не разбираш Корана, не защото не можеш, а защото не искаш.
ахХАХахАХ толкова лесно ще се вкарате във война (с няколкоко думи на един пророк)
поне да ми беше отговорила смислено, повечето отговори ти са ей такива, с по 3-4 думички без да обясниш нищо, но да ни караш да се чувстваме сякаш по-нисши от тебе - и това от жена мюсюлманка, дето в исляма трябва да служи на мъжете и да ги уважава.
Мене Аллах ме е предпочел пред тебе, чу ли, уважавай ме.
Последно редактирано от defender : 06-21-2015 на 20:51
Прочети първите страници на темата, където отговорите ми са с повече от "3-4 думички", без да обясня нищо.
Ти тук само задаваш въпроси, отговорите не четеш, не мисля, че има смисъл да си губя времето да ти пиша отговори. Мога да си представя колко си отчаял npp, че да напише горецитираното по твой адрес.
Ще отговоря на въпросите Corb1225 за погребението и военните кампании.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
така, защото се обсебени, съвсем малко ви трябва.. някоя папа само да се обади
https://www.youtube.com/watch?v=43dcc_3sjt4
който иска да гледа
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.