Аха, значи той ни сътворява и възпитава чрез Корана, ама не бил наш небесен баща, а бил сътворител, прекрасно.
Каква е точно разликата между баща (родител) и сътворител - и бащата ни създава и възпитава, и сътворителя прави същото като гледам.
От утре в нас ще казвам на баща си "велики сътворителю", защото кажи-речи то същото.
Според мен ти не разбираш Корана, не защото не можеш, а защото не искаш.
поне да ми беше отговорила смислено, повечето отговори ти са ей такива, с по 3-4 думички без да обясниш нищо, но да ни караш да се чувстваме сякаш по-нисши от тебе - и това от жена мюсюлманка, дето в исляма трябва да служи на мъжете и да ги уважава.
Мене Аллах ме е предпочел пред тебе, чу ли, уважавай ме.
Последно редактирано от defender : 06-21-2015 на 20:51
Прочети първите страници на темата, където отговорите ми са с повече от "3-4 думички", без да обясня нищо.
Ти тук само задаваш въпроси, отговорите не четеш, не мисля, че има смисъл да си губя времето да ти пиша отговори. Мога да си представя колко си отчаял npp, че да напише горецитираното по твой адрес.
Ще отговоря на въпросите Corb1225 за погребението и военните кампании.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Добре, който е прочел отговорите дримъра на въпросите от днес, моля да ми отговори или да ми покаже къде са.
От всичко което си поствала не съм прочел изцяло само оня линк дето го постна вчера и то четох до някъде, но е доста дълъг, че щото не можеш да ми отговориш с две изречения, на въпросите ми от две изречение, сякаш страшна тайна, братче. съкън.
Как Метх ми отговаря с няколко изречения и го разбирам какво иска да ми каже.
Последно редактирано от defender : 06-21-2015 на 21:02