- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Хаха! Подсети ме как моето невръстно и наивно аз навремето купи една мухобойка, която завършваше с... джапанка. Особойка направо. И как очите на баба ми станаха като палачинки, като чу колко съм се изръсил...
А пример за смелост, проявена от твой познат?
Леле! :-О
А как би се чувствала, ако приятелят ти се беше удавил?
(Въпросът е искрен – можеш ли да си представиш чувството и да го опишеш? – а не упрек. Питам, щото по-горе разказвах как първата ми приятелка беше тръгнала да се дави, а аз трябваше да я спра... без да мога да плувам. После доста съм си представял как щях да се чувствам, ако не бях успял.)
Любим цвят?
Знаеш ли химна на ПФК"Левски" София?
Книжка имаш ли? Ако да, кола?
Какво е мнението ти за нашата родина България? Какво не ти достига в живота, който водиш в страната?
Любим спорт?
Кои те привличат повечето - добрите или лошите момчета ?
Дааа, забелязвам си грешката. Набързо ме квалифицирахте![]()
ясно че е от бързане просто шегичка споХ
Какво би те засегнало?
Хвалиш/самоизтъкваш ли се?
Винаги ли мислиш, че си права, че мнението ти трябва да бъде чуто на всяка цена или си премълчаваш понякога?
Според теб защо хората не те харесват (нищо лично, питам генерално)?
Имаш ли домашен любимец?
В какви отношения си с родителите си?
Каква беше първата ти работа (и ако още не работиш защо и каква би искала да бъде)?
Лесно ли допускаш хора до себе си?
Коя е най-голямата ти грешка?
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Как завърши учебната година?
Как ще прекараш ваканцията?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Предлагам espada.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
на горещия стол е кълvanchhh тъатлату
Tи така и така висиш по цял ден тук, що не седнеш? Или те е срам, че нямаш какво да кажеш?