.
Затворена тема
Страница 307 от 354 ПървиПърви ... 207257297303304305306307308309310311317 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 651 до 7 675 от общо 8834
    Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от Кал Виж мнението
    А може ли пример за проява на смелост, от твоя личен опит? С моята инсектофобия се осмелих да гоня хлебарка. И оса. С чехъла разбира се.
    .

Повече от фен Аватара на Кал
    Хаха! Подсети ме как моето невръстно и наивно аз навремето купи една мухобойка, която завършваше с... джапанка. Особойка направо. И как очите на баба ми станаха като палачинки, като чу колко съм се изръсил...

А пример за смелост, проявена от твой познат?

А пример за смелост, проявена от твой познат? На приятеля ми - не може да плува и понеже на реката, на която бяхме преди години се учил да плува, но видял водна змия и от тогава не бил влизал. И така, сега въпреки всичко това се престраши да влезе с мен в едно от вирчетата. Е, нямаше змия, но за малко да ме удави, което вече е друга тема. Което за мен пък си е проява на смелост, тъй като той от страх се стегна, натисна ме надолу и видях повърхността на 30см от погледа ми, едва стъпила на доооста мекичко дъно. И след това пак се опитах да го навия да влезе. Имайки в предвид, че аз мога да плувам толкова, колкото да не се удавя сама и на никой не би му представлявало трудност да ме потопи и да ме извади след това студена, ако изобщо има намерение да ме вади. Тук можете да се запитате защо в такъв случай скачам от водопади - за да има адреналин.
    .

Повече от фен Аватара на Кал
    Леле! :-О

А как би се чувствала, ако приятелят ти се беше удавил?

(Въпросът е искрен – можеш ли да си представиш чувството и да го опишеш? – а не упрек. Питам, щото по-горе разказвах как първата ми приятелка беше тръгнала да се дави, а аз трябваше да я спра... без да мога да плувам. После доста съм си представял как щях да се чувствам, ако не бях успял.)

Леле! :-О

А как би се чувствала, ако приятелят ти се беше удавил? Виновна. Нямаше да мога да го преживея никога. Виновна се почувствах, когато си заминах една сутрин от мдзата и той след 10 минути се порязал(без да иска) на един меч, а ако се случи нещо такова... аз щях да се удавя също. Съвсем сериозна съм. Никога нямаше да си го простя. Даже ми се сви стомаха, само като си го помислих, за да мога да отговоря...

(Въпросът е искрен – можеш ли да си представиш чувството и да го опишеш? – а не упрек. Питам, щото по-горе разказвах как първата ми приятелка беше тръгнала да се дави, а аз трябваше да я спра... без да мога да плувам. После доста съм си представял как щях да се чувствам, ако не бях успял.)
    .

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Любим цвят?
    Знаеш ли химна на ПФК"Левски" София?
    Книжка имаш ли? Ако да, кола?
    Какво е мнението ти за нашата родина България? Какво не ти достига в живота, който водиш в страната?
    Любим спорт?

Цитирай Първоначално написано от Vanchhh Виж мнението
    Любим цвят? Черно, червено, синьо(когато съм в настроение)
    Знаеш ли химна на ПФК"Левски" София? Не.
    Книжка имаш ли? Ако да, кола? Ни едното
    Какво е мнението ти за нашата родина България? При първа възможност ставам и се махам. Надявам се, че това говори достатъчно. Какво не ти достига в живота, който водиш в страната? Пари. Няма балансирано съотношение между заплатите и стойността на необходимите разходи, които трябва да покрие една заплата.
    Любим спорт? Не спортувам.
    .

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Кои те привличат повечето - добрите или лошите момчета ?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от GoodEnough Виж мнението
    Кои те привличат повечето - добрите или лошите момчета ?
    грамотните или GoodEnough

Цитирай Първоначално написано от GoodEnough Виж мнението
    Кои те привличат повечето - добрите или лошите момчета ? Не ги класифицирам на добри и лоши. Просто няма как да се получи с някой примерен.
    Цитирай Първоначално написано от 102thedream Виж мнението
    грамотните или GoodEnough Грамотността е много хубаво нещо и е в моите критерии. Нищо, че аз съм страшно неграмотна according to Blab
    .

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Дааа, забелязвам си грешката. Набързо ме квалифицирахте

Супер фен
    ясно че е от бързане просто шегичка споХ

Мега фен Аватара на ameli
    Какво би те засегнало?
    Хвалиш/самоизтъкваш ли се?
    Винаги ли мислиш, че си права, че мнението ти трябва да бъде чуто на всяка цена или си премълчаваш понякога?
    Според теб защо хората не те харесват (нищо лично, питам генерално)?
    Имаш ли домашен любимец?
    В какви отношения си с родителите си?
    Каква беше първата ти работа (и ако още не работиш защо и каква би искала да бъде)?
    Лесно ли допускаш хора до себе си?
    Коя е най-голямата ти грешка?
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    Какво би те засегнало? Може да ме засегне само най-близкият ми човек. С всичко. Не защото съм чувствителна(даже обратното), а защото не очаквам дори и минимални негативни постъпки от негова страна. В останалите случаи - почти нищо. С времето се научих да не позволявам на някакви незначителни за мен хора да си играят с емоциите ми.
    Хвалиш/самоизтъкваш ли се? Може да се е случвало, но определено нямам навик да го правя.
    Винаги ли мислиш, че си права, че мнението ти трябва да бъде чуто на всяка цена или си премълчаваш понякога? Не може да се каже винаги, но по мои наблюдения, в повечето случаи се оказвам права. По принцип изказвам мнението си, но не държа всички да се вслушват в него, защото както казах - не винаги съм права. И после цялата вина да е върху мен... Някак не ми се струва далавера, така да се каже.
    Според теб защо хората не те харесват (нищо лично, питам генерално)? Не-харесването започва още с облеклото ми - щом се нося в черно, автоматично ме категоризират като "утайката на обществото". Отделно, че сарказмът и иронията ми садват хейтърчетата.
    Имаш ли домашен любимец? Да - едно сомче. Имах и oще рибки, но сомчето ги уби.
    В какви отношения си с родителите си? С майката са малко напечени понякога, заради религиозните и убеждения. С бащата обаче всичко е на 6. Изключително много си приличаме и почти нямаме причини за дразги.
    Каква беше първата ти работа (и ако още не работиш защо и каква би искала да бъде)? Все още не работя, защото учебната година не е приключила. Преди 2-3 години работех в една конна база - обща работа. Сега ще ходя да маркирам дърветата в горите. По принцип, просто за къртене на левчета искам да работя като барман, но за сега няма как да стане.
    Лесно ли допускаш хора до себе си? Не. И никога не съм. Плюс това не на всеки ще му се отразя добре. Доста внимателно подбирам хората, които смятам да допусна да ме опознаят по-обстойно.
    Коя е най-голямата ти грешка? Чаках един човек да ме потърси. Докато той е чакал същото.
    .

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Как завърши учебната година?

Как ще прекараш ваканцията?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    предлагам 102 да седне на стола

последно отговарям

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Как завърши учебната година? Определено по-добре от миналата, но пак не е каквото се очаква от мен... 4, 33. Яко се излагам.

Как ще прекараш ваканцията? В бачкане и концерти измежду бачкането. Може няколко посещения на приятели по други градове, моренце... Ще я уплътня.

Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    предлагам 102 да седне на стола
    Да сяда, ако желае. Отстъпвам му го.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Предлагам espada.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на Dagichka
    аз искам Andjyy на стола :*

^Подкрепям, на мен би ми била интересна

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Aм ти Vanchhh ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    И аз съм за Анджи.
    Може и Шпайдърмен?

Andjyy Съгласи ли се? Ако да, направо да сяда.

Супер фен
    на горещия стол е кълvanchhh тъатлату

Tи така и така висиш по цял ден тук, що не седнеш? Или те е срам, че нямаш какво да кажеш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си