- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Недей така, 25 години насаждаме страх, защо мислиш, че никой не смее да влезе в квартала.
Който пие, ха наздраве!
Би му майката, писна ми да ме използват за щяло и нещяло. С'я дойде мой ред.
днес си заковах спийкинга, утре съм писмената част, дано не забия.
помъдрявам, ама бая болезнено. за първи път се будя от такава болка в зъбите. и като за капак е и отдолу, и отгоре. да ми е честито, няма да се спи, ама поне пък си имам причина вече (понеже се оплаквах, че нямам...'те ми).
I want every other freckle...
<3
Айде, днес за последно и нататък са само тестове, което не е за притеснение вече.
не мислех, че от тва потене ми е останала вода за сълзи, ама явно да :дд но поне ми олекна малко и си заспах спокойна, сега хапвам плодове и такам
True story...![]()
Последно редактирано от weheartiit : 07-23-2015 на 09:29
О, прекрасно е! Имам предвид да съм тук, с него. Всъщност където и да е, с него ли съм, ми е вкъщи. Още си чакаме парите дано вече утре, че съвсем олекнахме, а трябва да издържим до няква заплата, което ми се струва сложно при все, че още ходим по интервюта. Звъннаха ми от Рефан ама са им малко смешни парите, така че ще видим. Другата работа не се случи, от което заболя, но има време - ще стане. А имаме още малко за чистене и подреждане, доволна съм от нас.
с кръвно 85/65 ми е екстра
доки каза че имам чудесна фигура <минутка за реклама>
и мога да си позволя шоколад и кола
предчувствам, че скоро ще се случи нещо, зависи
ще разбера другата седмица
почни да си позволяваш шоколад и кола и следващия път ще ти намекне да тренираш :Д
Мерси, dreamwalker. Беше ебати скапаното :/ След writing-а стоях 40 минути и си драсках, защото ги написах и двата за 50 минути :/ Listening-a беше пълен шок, бях разконцентриран на гъз. 90% съм сигурен, че взимам сертификата. Сега остава въпроса "с колко?" ...
Днеска призът ''най-кухо парче'' си го връчвам на себе си. Хем се видях, че тренировки на гладно не понасям...
Искам още по-видни резултати. Постоянно ме тормози съвест и преди обяд е затова, че предната вечер съм яла много, а следобед задето ми е зле от неяденето. Доста крива схема.
Майка ми, знам че има някакви тайни нечисти подбуди да го каже тва, ама.. Прекали.
Искам да се напия като прасе и да блудствам с непознат. По дифолт просто, ама няма, щото вече съм мъдра и с положение![]()
момичето, което беше с мен беше мнол зле и малко имаше проблем с дискутирането, щото аз си казвах квото имам, а тя просто казваше, че е напълно съгласна без да добавя нищоаз буквално не бях съгласен и с едно от нещата, които каза. Телефоните били измествали компютрите, пха, тъпа ковра. (въпросите бяха на техническа тематика)
А другото, което е - не знаех, че има 4та част![]()
![]()
И ми стана малко странно като почна да ме пита някви неща :/ Цялото ми представяне мисля, че беше 8/10
На мен пък ми е ясно кво е искала да каже, защо не я опроверга, че си носиш настолния компютър в даскало, за да има с кво да се разсейваш в междучасията.
on: имаше авария и спряха топлата вода, а аз имах уговорка- малко по- топло ми е, след като се полях с ледено- студена вода![]()