Добре херувим, ти като дошъл на земята от небесната аура, и с обективна скала за небесен стандарт. кажи сега в тоя форум, според тебе, кой най-много се доближава до качествата на дявола.
дай едно топ 3
Последно редактирано от defender : 07-24-2015 на 12:55
нпп, ама нищо не казваш за онез двамата, личи си дето едно време заедно ядохте кИфтета по партийна линия и там ти лепнаха прякора херувим, ама ти нещо много на сериозно си го взел.
Последно редактирано от defender : 07-24-2015 на 13:17
и той е мъгла
не съм ревал от постовете на гандалфепич, даже съм търпял неколкократно повече затруднения от теб отколкото от неговите постове, той пишеше във форума за да си лафи и да ръси простотии, но поне беше по-оригинален от теб, за които неща не го похвалявам, дори и да е имало ценители на неговите (понякога черни или вулгарно-натруфени) "смехории", докато ти просто с*р*ш/се изс*р*ш във темите все едно си в гората и го правиш често с мисълта, че никой не те вижда/гледа...
Ми ти си херувим бе, свързан си с небето, имаш междурелигиозно признание, така, че тва важи и за исляма.
Изобщо като говорим за херувимската ти личност, тва само по себе си е свързано с религията, включително исляма.
Тука чета един психолог казва, че който имал проблеми със самочувствието обичал да се изживява за херувим, за нещо отвлечено и абстрактно.
Мисля, че това може да е първа крачка към тежките наркотици.
Херувимството светва сигналната лампичка и трябва човек да вземе мерки за себе си.
Последно редактирано от defender : 07-24-2015 на 13:32
нпп, освен това, че си по привилегии херувим, свидетел, светия от небесната църква, има ли нещо друго, което ти дава увереност в живота и силите ти?
Последно редактирано от defender : 07-24-2015 на 13:42
нещо много ги навързваш, плетеш, оплиташ..., обаче гледай да не се окажеш ти вързан
ревеш срещу исляма, че слушали/следвали ангели/херувими, обаче твоята религия трябва да е по-долна от тяхната след като слушаш/следваш психолози, фойд, животното яздещо суперживотно..., така както си тръгнал гледай ти да не се окажеш някой ден на наркотици в някоя хипи сбирка
продължавай да си губиш времето с дребни интриги, гордости, зависти, и шикалки вместо да вършиш добрини според волята/словото на Онзи, Който наистина е истинският Бог, и после Му се оплаквай, че не те е привилегировал, когато те порицае...
Ужас. Добре, че няма друг мюсюлманин в тоя форум освен мен...
Веднага да се осигури един шиит на Метх, с който да може да спори!
Метх предполагам е сунит?
Метх, какво мислиш за дервишите, тва секта ли е?
Хвани defender, той е майстор на апологетиката.
Еми...не се сещам..
П.П. Да...трябваше да седна и да поговоря с родителите си...така и не се отнесох сериозно към нещата...
А ти от къде имаш цялата тази информация ? Да не си таен агент ?