.
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Вече съм сигурен, че не четеш постовете ми с очите си. Няма да се разправям с тебе, а и това твое поведение само доказва айета - ''И слагайки пред и зад тях огради ги затулихме, и вече не виждат.''
    П.П. Със всеки свой пост все повече ме радваш, защото все повече ме доближаваш до истината, а това което казвам, както сам ''виждаш'' е истината.

А и не само по време на намаз можеш да се молиш...
    в Библията се говори за смирение, не за специален ритуал, който трябва да вършиш всеки ден по 4-5 пъти, било то в ръкотворен от човеци храм, или на чердже вкъщи/на работното място/нагости, а Исус и Неговите ученици не са заслепявали хората за да не постъпват според истината на истинския Господ Бог, но са им отваряли очите за да вършат Неговата правда, затова и са истински Божии служители, иначе ако ги заслепяваха с "тъмнина", тогава щяха да са духовни служители на лукавия/греха/ада/погибелта

разбира се, като казвам тези неща, не се опитвам да пришпорвам, (на)товаря, прокълна, навредя, нараня, и въобще причиня зло, просто това Слово истинският Господ Бог ми дава да говоря, иначе самият намаз не би бил лоша традиция ако наистина е поклонение на Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог
    Последно редактирано от npp : 08-09-2015 на 17:27

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си