Възможно, но не ми се вижда правдоподомно. Нямаш никакви аргументи и доказателства. А библията е една книга. Хубава, но не отговаря на всичките ни въпроси. Планетите не са 1000 или 1 милион. Те са безброй много. И не вярвам , че зрението ни е измислено от сатаната. Не виждаме всичко , но е уникално.
на някои хора много им се иска всичко да им е поднесено на тепсия, и те само да простирате ръце за да се почерпят, защото и са свикнали с учебните системи на този свят, в които има изчерпателна информация и трябва само да четат книги и слушат преподаватели, обаче защо вярата се нарича вяра?!, защото трябва да вярваш, което означава, че трябва да упражняваш правилно вяра в Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог за да можеш да разбираш Неговата съвършена истина, понеже и този свят обикновено не я предлага на тепсия, но дори винаги се е опитвал да я укрие...
Хубавото на тази специалност е, че дава възможност да пътуваш. Винаги съм искала да обиколя Близкия изток.
А това с медицината го предложи дядо ми, винаги е искал да стана лекарка. Никак не искам да го разочаровам, а е твърде против арабистиката.
Не търся все още хаха, май няма и да намеря.
golemiq_korab_minava , така го реших . Искам да имам семейство.
Вяра без развитие е като безверие. Не можеш да вярваш в нещо и заради това да отричаш всичко останало. През средновековието са бесили, ако някой е казал, че земята е кръгла. Безмислен спор. И аз вярвам. Много учени вярват, но това не излизат от граници. Нямаше иначе да познаваш нито една технология днес.
е как, да не би да искаш да кажеш, че жените са се пръкнали от нищото изведнъж?!, ама просто не си прочел книгата Битие по-нататък, прочети цялата пета глава и ще видиш как на всеки един от следващите поколения са му се раждали и синове и дъщери, което означава, че в Битие 5 се говори за праведното родословие като цяло, и какви деца са му се раждали на всеки един...
е как Божията истина ще се развива(расте) в теб ако ти дори не си започнал да вярваш в истинския Господ Бог?!, да, някои неща са верни, макар, че с какво толкова ще те ползува това да знаеш, че земята е кръгла - чрез това не можеш да спасиш съвършено нито себе си, нито когото и да друг, защото не чрез него можеш да имаш изобилен живот траещ до края на вечността?!
казваш, че учените вярват в науката, но говориш за технологии - неща, които можеш да ползваш най-пълноценно само докато си достатъчно физически здрав и само докато си жив на света...