.
Отговор в тема
Страница 127 от 204 ПървиПърви ... 2777117123124125126127128129130131137177 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 151 до 3 175 от общо 5085

Тема: Ислям

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Библията също не ги отрича, npp явно не е чел внимателно.
    айде тогава цитирай Библията да видим къде пише за сиви хуманоиди от друга галактична планета, та и ние да се научим...

Мега фен
    Свидетеле, подценяваш ме, карам без ръце на едно колело.
    не бих се учудил ако онова "колело" е някаква задна седалка, на която просто си се бил разплул като бей докато някой те е карал...

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    а защо си мислиш, че за царството на сатана не е възможно да материализира съвършените фосили/останки така сякаш са съвсем истински?!, могат и да състарят материята до колкото си искат, така щото после резултата от датирането чрез различните методи за датиране да е един и същ, като се има предвид, че дори и хора са изработвали фалшиви кости, така че после е било трудно да се разпознаят, че са имитация, а фактът че има и други планети в космоса не означава че, оттам са идвали сиви хуманоиди с летящи чини тук, като не знаеш на какво е способно сатанинското царство, въобще и недей да си въобразяваш, че тези неща са съвсем истински...
    Възможно, но не ми се вижда правдоподомно. Нямаш никакви аргументи и доказателства. А библията е една книга. Хубава, но не отговаря на всичките ни въпроси. Планетите не са 1000 или 1 милион. Те са безброй много. И не вярвам , че зрението ни е измислено от сатаната. Не виждаме всичко , но е уникално.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    айде тогава цитирай Библията да видим къде пише за сиви хуманоиди от друга галактична планета, та и ние да се научим...
    "И отдалечи се Каин от лицето Господне и се засели в земята Нод, на изток от Едем.
    И позна Каин жена си, и тя зачена и роди Еноха... "
    Битие 4:16-17

Откъде се е взела таз жена?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Възможно, но не ми се вижда правдоподомно. Нямаш никакви аргументи и доказателства. А библията е една книга. Хубава, но не отговаря на всичките ни въпроси. Планетите не са 1000 или 1 милион. Те са безброй много. И не вярвам , че зрението ни е измислено от сатаната. Не виждаме всичко , но е уникално.
    на някои хора много им се иска всичко да им е поднесено на тепсия, и те само да простирате ръце за да се почерпят, защото и са свикнали с учебните системи на този свят, в които има изчерпателна информация и трябва само да четат книги и слушат преподаватели, обаче защо вярата се нарича вяра?!, защото трябва да вярваш, което означава, че трябва да упражняваш правилно вяра в Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог за да можеш да разбираш Неговата съвършена истина, понеже и този свят обикновено не я предлага на тепсия, но дори винаги се е опитвал да я укрие...

Супер фен Аватара на Meth
    докога ще продължаваш да се представяш за такъв какъвто не си?!

скоро сънувах, че се намираш сред едни хора облечени в черно и тъмни очила, и изведнъж блесна светлина от небето и силата ви се стопи и вие станахте немощни като дядовци и баби
    Ооо, значи си ме видял като бизнесмен...значи и като бизнесмен ще си остарея и Слънцето винаги ще грее над мен...ех, че хубав сън.

Не, сериозен съм, кажи какво сънуваш напоследък.

Град
    Sedes Sancti Petri
    не бих се учудил ако онова "колело" е някаква задна седалка, на която просто си се бил разплул като бей докато някой те е карал...
    Някой ден може да те повозя.

Всъщност много бих искал да се видим на живо.

Голям фен Аватара на Liora
    Каквото и да учиш няма да е под 5 (и половина) години заедно с магистратурата, но арабистиката също не е лоша специалност. Една приятелка на майка ми работи като преводач (мисля, че е едновременно и екскурзовод) в една туристическа фирма. Ходят в Дубай най- често и изкарва доста добри пари.

Започна ли да търсиш вече жених?
    Хубавото на тази специалност е, че дава възможност да пътуваш. Винаги съм искала да обиколя Близкия изток.
    А това с медицината го предложи дядо ми, винаги е искал да стана лекарка. Никак не искам да го разочаровам, а е твърде против арабистиката.
    Не търся все още хаха, май няма и да намеря.

golemiq_korab_minava , така го реших . Искам да имам семейство.

Мега фен
    "И отдалечи се Каин от лицето Господне и се засели в земята Нод, на изток от Едем.
    И позна Каин жена си, и тя зачена и роди Еноха... "
    Битие 4:16-17

Откъде се е взела таз жена?
    а не си ли чел (малко по-нататък) това: "от как роди Сита, дните на Адама станаха осемстотин години; и той роди синове и дъщери."(Битие 5:4)?!

Град
    Sedes Sancti Petri
    а не си ли чел (малко по-нататък) това: "от как роди Сита, дните на Адама станаха осемстотин години; и той роди синове и дъщери."(Битие 5:4)?!
    В Библията не е посочена точна хронология, така че този пасаж подлежи на свободно (до някъде) тълкуване.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Ооо, значи си ме видял като бизнесмен...значи и като бизнесмен ще си остарея и Слънцето винаги ще грее над мен...ех, че хубав сън.

Не, сериозен съм, кажи какво сънуваш напоследък.
    не се прави, явно не ти е харесало онова, което сънувах наскоро, и затова пак ме питаш надявайки се да ти кажа нещо по-приемливо за теб

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Liora Виж мнението
    А това с медицината го предложи дядо ми, винаги е искал да стана лекарка. Никак не искам да го разочаровам, а е твърде против арабистиката.
    Не слушай другите какво ти говорят, че цял живот ще съжаляваш после. Казвам го от личен опит, но при мен разочарованието е по- малко защото е свързано със средното образование.

Ако търсиш ще намериш!

на някои хора много им се иска всичко да им е поднесено на тепсия, и те само да простирате ръце за да се почерпят, защото и са свикнали с учебните системи на този свят, в които има изчерпателна информация и трябва само да четат книги и слушат преподаватели, обаче защо вярата се нарича вяра?!, защото трябва да вярваш, което означава, че трябва да упражняваш правилно вяра в Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог за да можеш да разбираш Неговата съвършена истина, понеже и този свят обикновено не я предлага на тепсия, но дори винаги се е опитвал да я укрие...
    Вяра без развитие е като безверие. Не можеш да вярваш в нещо и заради това да отричаш всичко останало. През средновековието са бесили, ако някой е казал, че земята е кръгла. Безмислен спор. И аз вярвам. Много учени вярват, но това не излизат от граници. Нямаше иначе да познаваш нито една технология днес.

Мега фен
    Някой ден може да те повозя.

Всъщност много бих искал да се видим на живо.
    само не ми казвай, че твоята едноколка е с две седалки - че такава дори и в цирковете по света трудно се намира

Град
    Sedes Sancti Petri
    само не ми казвай, че твоята едноколка е с две седалки - че такава дори и в цирковете по света трудно се намира
    Не е едноколка, тир е.

Иначе съм сериозен за запознанството. Може да науча нещо от теб.

Супер фен Аватара на Meth
    не се прави, явно не ти е харесало онова, което сънувах наскоро, и затова пак ме питаш надявайки се да ти кажа нещо по-приемливо за теб

Айде бе npp, сериозен съм.

Цитирай Първоначално написано от Liora Виж мнението
    Хубавото на тази специалност е, че дава възможност да пътуваш. Винаги съм искала да обиколя Близкия изток.

golemiq_korab_minava , така го реших . Искам да имам семейство.
    Медицината трябва да те влече и да ти се отдава. На сила не може. Семейство можеш да направиш и на 30 и през следването, ако имаш пари. Ако нямаш пари и искаш деца... После да не се оплакваш от немотия.

Мега фен
    В Библията не е посочена точна хронология, така че този пасаж подлежи на свободно (до някъде) тълкуване.
    е как, да не би да искаш да кажеш, че жените са се пръкнали от нищото изведнъж?!, ама просто не си прочел книгата Битие по-нататък, прочети цялата пета глава и ще видиш как на всеки един от следващите поколения са му се раждали и синове и дъщери, което означава, че в Битие 5 се говори за праведното родословие като цяло, и какви деца са му се раждали на всеки един...

Град
    Sedes Sancti Petri
    е как, да не би да искаш да кажеш, че жените са се пръкнали от нищото изведнъж?!, ама просто не си прочел книгата Битие по-нататък, прочети цялата пета глава и ще видиш как на всеки един от следващите поколения са му се раждали и синове и дъщери, което означава, че в Битие 5 се говори за праведното родословие като цяло, и какви деца са му се раждали на всеки един...
    npp, познавам Битие по- добре от всяка друга книга от Библията. За тълкуването на първите глави от Битие изкарах хубава оценка навремето.

Мега фен
    Вяра без развитие е като безверие. Не можеш да вярваш в нещо и заради това да отричаш всичко останало. През средновековието са бесили, ако някой е казал, че земята е кръгла. Безмислен спор. И аз вярвам. Много учени вярват, но това не излизат от граници. Нямаше иначе да познаваш нито една технология днес.
    е как Божията истина ще се развива(расте) в теб ако ти дори не си започнал да вярваш в истинския Господ Бог?!, да, някои неща са верни, макар, че с какво толкова ще те ползува това да знаеш, че земята е кръгла - чрез това не можеш да спасиш съвършено нито себе си, нито когото и да друг, защото не чрез него можеш да имаш изобилен живот траещ до края на вечността?!

казваш, че учените вярват в науката, но говориш за технологии - неща, които можеш да ползваш най-пълноценно само докато си достатъчно физически здрав и само докато си жив на света...

Мега фен
    Не е едноколка, тир е.

Иначе съм сериозен за запознанството. Може да науча нещо от теб.
    е такова животно няма - едноколков тир

Голям фен Аватара на Liora
    Медицината трябва да те влече и да ти се отдава. На сила не може. Семейство можеш да направиш и на 30 и през следването, ако имаш пари. Ако нямаш пари и искаш деца... После да не се оплакваш от немотия.
    Така е, знам.
    А парите не са ми проблем.

Град
    Sedes Sancti Petri
    е такова животно няма - едноколков тир
    Не е с едно колело, аз го карам на едно колело, представи си каква техника само.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението

Айде бе npp, сериозен съм.
    и аз съм сериозен

Мега фен
    npp, познавам Битие по- добре от всяка друга книга от Библията. За тълкуването на първите глави от Битие изкарах хубава оценка навремето.
    затова ли сричаш сега по библеюродски с библейската книга Битие?!, а на човека, който ти е писал хубава оценка, му кажи да си смени професията

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си