.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Ооо, значи си ме видял като бизнесмен...значи и като бизнесмен ще си остарея и Слънцето винаги ще грее над мен...ех, че хубав сън.

Не, сериозен съм, кажи какво сънуваш напоследък.
    не се прави, явно не ти е харесало онова, което сънувах наскоро, и затова пак ме питаш надявайки се да ти кажа нещо по-приемливо за теб

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    не се прави, явно не ти е харесало онова, което сънувах наскоро, и затова пак ме питаш надявайки се да ти кажа нещо по-приемливо за теб

Айде бе npp, сериозен съм.

Мега фен

Айде бе npp, сериозен съм.
    и аз съм сериозен

и аз съм сериозен
    А други сънища ?

Мега фен
    А други сънища ?
    има и други, но ние с моя брат по мисия гледаме как да угаждаме на истинския Господ Бог, а не да преподаваме на хората тълкуване на сънищата, астрология, езотерика, и пр. - в крайна сметка не сме фройдисти или окултисти, а свидетели на истинския Господ Бог...
    Последно редактирано от npp : 09-12-2015 на 17:35

има и други, но ние с моя брат по мисия гледаме как да угаждаме на истинския Господ Бог, а не да преподаваме на хората тълкуване на сънищата, астрология, езотерика, и пр. - в крайна сметка не сме фройдисти или окултисти, а свидетели на истинския Господ Бог...
    А, значи семейството ви е такова...аха...
    Не се занимавам с тълкувания. Просто кажи свой сън, който си сънувал напоследък....и дали имаше животни в него...

П.П. Толкова ли е трудно да разбере човек такова простичко нещо от теб ?

Мега фен
    А, значи семейството ви е такова...аха...
    Не се занимавам с тълкувания. Просто кажи свой сън, който си сънувал напоследък....и дали имаше животни в него...

П.П. Толкова ли е трудно да разбере човек такова простичко нещо от теб ?
    наистина тъпо изказване от твоя страна, значи в отговор на предишния ми пост към теб, където казах, че ние двамата свидетели не сме тълкуватели(гадатели) на сънища(та), казваш, че не се занимаваш с тълкувания, но все пак искаш да разбереш дали съм сънувал сън и дали е имало животни в него?!?!, да не би да искаш да разбереш дали съм те сънувал като някакъв звяр от джунглата?!, ако ти кажа, че съм те сънувал, че си плъх, по-добре ли ще се почувстваш?!

ние братята в истинския Господ Бог не сме семейства като онези от сектите където мъже са ставали жени в името на шива(който се възбуждал от вида на някакви мъже), и са се сношавали с други мъже, а някои дори обарвали дечица в името на брахма, понеже той си падал по дъщеря си...
    Последно редактирано от npp : 09-12-2015 на 20:52

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си