.
Отговор в тема
Страница 1 от 14 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 333

12-ти клас (абитуриенти) -2015/2016

Гледам,че никой не пуска тема, затова като за последно
    какво ще учите,къде,защо и подробности!
    пожелавам успех с кс изпити и всичко около приема и успешното завършване на 12 клас!
    и нека новата ни тема да върви добре като старите

97 набор къде сте?

Има ли 02 набор .. иначе, по темата - да, подготвих се, до някъде ()

Какво ще кандидатстваш и къде?

Голям фен Аватара на Starless
    Хей. Решили ли сте по какво ще държите 2-ра матура? А някакви книжки с тестове да сте си взели по БЕЛ?

Ами аз мисля да държа матура по математика Много ме е страхххх...

Супер фен Аватара на nexttt
    Матурата смятам да ми бъде по биология.Там,като цяло,се чувствам най-подготвена.
    По Бел,все още не съм се замисляла,каква допълнителна подготовка ще ми бъде нужна,но е време вече,защото с тези 2 часа седмично е невъзможно да се надявам на удовлетворяваща подготовка в училище.

А накъде сте се насочили?

Решила съм втората ми матура да е математика като съм се насочила към уасг с геодезия. Не ми е най-силният предмет нищо,че ми е профилиращ но на матурата мисля,че ще се справя, отделно за кси ходя на уроци

Да питам - за матурата по бел ходите ли на уроци или разчитате,че сами ще се справите? Евентуално какви книжки ползвате и полезни ли са?

Аз също съм с профил математика и честно казано се колебая за матура, но не се чувствам достатъчно сигурна. Смятам, че оценката, която ще изкарам няма да ме удовлетвори и че не е особено добър вариант да рискувам. Казват, че самия факт, че се явяваш на такава матура ти отваря доста врати (понеже не е много предпочитана), но нещо не ми се рискува...
    Колкото до БЕЛ - мисля, че госпожата ни ще ни подготви достатъчно добре и не смятам да ходя на уроци. Освен това имаме и допълнителни часове. Сега се колебая и аз какви книжки да си взема.. като за начало си взех трите части на Просвета с бухалчетата.
    А за бала говорите ли вече? Кога мислите да си търсите тоалет и за момичетата съответно фризьор и гримьор?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от ...Rammstein... Виж мнението
    Да питам - за матурата по бел ходите ли на уроци или разчитате,че сами ще се справите? Евентуално какви книжки ползвате и полезни ли са?
    ползвай учебника си от 4ти клас
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Бала ми е на 25 май, час за фризьор ще си запазя началото на декември и за роклята не знам. Имам идея как ще изглежда и се надявам да се намеря нещо подобно,защото не ми се занимава да я шия.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ами аз ще държа матура по история, а по бг няма да ходя на уроци. Най-вероятно някоя друга книжка ще ползвам. Ще кандидатствам в СУ и УНСС, пък където ме приемат. Тъпото е, че в СУ ще ми гледат матурата и може и да се прецакам, докато в УНСС най-лесно се влиза - решаваш тестовете от книжките и си готов.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

За каква специалност мислиш в СУ?

Град
    Somewhere On East =]]
    В историческия факултет, тъй като не съм решила каква специалност от там да избера. (За момент съм се спряла на етнология) Имам и за резерва философия, но е в процес на мислене. Просто философията е много относително кой ще ти я приподава. А ти към какво се ориентираш?
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Не съм по хуманитарните науки, едва ли ще е към СУ. Въпреки че ми се искаше, но единствените ми варианти са Журналистика и Връзки с обществеността, но май няма да е.

Град
    Somewhere On East =]]
    А накъде мислиш да ходиш?
    ♥ 2PAC ♥

УНСС

Голям фен Аватара на lunacy
    Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    А за бала говорите ли вече? Кога мислите да си търсите тоалет и за момичетата съответно фризьор и гримьор?
    ами ние знаем бала къде ще е още от миналата година, големи подготовки, голямо нещо xD някакви анкети, някакви чудесии бяха xD

за тоалет не съм решила, но проверявам насам-натам ако нещо ми хване окото; на фризьор или гримьор едва ли ще ходя xD

Град
    Somewhere On East =]]
    Познато. При нас другите училища още от миналата година знаеха къде ще са, с кой ще са, а ние тепърва започваме да даваме пари.
    ♥ 2PAC ♥

Голям фен Аватара на lunacy
    аз днес дадох парите за бала xD
    иии скоро ще мина по вторите употреби да видя за нещо бално

"Да питам - за матурата по бел ходите ли на уроци или разчитате,че сами ще се справите? Евентуално какви книжки ползвате и полезни ли са?"

не ходя на уроци
    за матурата си купих едно помагало, защото госпожата в 11-ти клас опяваше колко ще ни е полезно:
    http://bukvara.com/upload/cache/88d8...c2ffb829e7.jpg
    на моето пише за 2015-та
    това е първа част, обхваща авторите, които се учат в 11-ти клас, за 12-ти клас има друга книжка
    не съм го разглеждала много, но упражненията ми се виждат подходящи, по формата на матурата са
    има и доста помощни материали за писането, както и примери

Град
    Somewhere On East =]]
    При нас ни предложиха едно помагало, в което можеш да си провериш отговорите, т.е. не пише само кой е верният отговор, но и защо е точно той. http://www.damyanyakov.com/component...acba02dd9f.jpg

След някой друг месец ще ходя вече да купувам някое друго помагало, но за сега според мен е малко рано.
    ♥ 2PAC ♥

Голям фен Аватара на smilelady
    Аз имам първото, което Пантерката е постнала, и още едно на Булвест2000. Отделно ходя и на уроци по БЕЛ, защото ако разчитах само на подготовката в училилище, щях да съм в неприятна ситуация. А уж ни се води елитна гимназията

Балът е на 26, още нищо не съм разглеждала по магазините, само в сайтовете, но тези седмици ще отида. Половината ми съученички вече имат рокли

Планът засега е да кандидатсвам в Шотландия и Холандия, даже и университетите съм си избрала, сега само трябва да реша дали ще е през агенция или не.
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

И аз не съм си купила още помагала,но господина по бел ни препоръча едно и най-вероятно ще си го взема,защото наистина ми се струва добро. Не знам автор но другата седмица като дам пари да го поръчат ще го видя пак. Още не са казали датите за предварителните, но се надявам до февруари да сме взели целият материал на уроците и да отида пък каквото стане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си