.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 105
    Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    викаш като ти се роди дете нищо не се променя в твоя живот
    Просто някакво дете, какво толкова... това са банални неща.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    сега само като замисля за бъдещия Харитов младши ^^

стане ли на 5г трябва да върти сабята вече!
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

викаш като ти се роди дете нищо не се променя в твоя живот
    Викам, че като ти се роди дете живота ти не свърша. Продължаваш да работиш и учиш. Рано или късно ще като се наложи да раждате и гледате деца вие от сега ли си мислите, че на 30 ще сте постигнали такъв стандат, че няма да си мърдате пръста за бизнес парите ще валят а вие бебе ще гледате.
    Добре е бебето да се роди в по стъбилна финансова среда, изключително важно е, за детето, но за кариерата ви е пълен ташак

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Викам, че като ти се роди дете живота ти не свърша.
    Оф, брат.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    А замислял ли си се защо пречи на мамината кариера, а не на татковата?
    Не. Обясно функцията на татковата?

Град
    системата дегоба
    Викам, че като ти се роди дете живота ти не свърша. Продължаваш да работиш и учиш. Рано или късно ще като се наложи да раждате и гледате деца вие от сега ли си мислите, че на 30 ще сте постигнали такъв стандат, че няма да си мърдате пръста за бизнес парите ще валят а вие бебе ще гледате.
    Добре е бебето да се роди в по стъбилна финансова среда, изключително важно е, за детето, но за кариерата ви е пълен ташак
    ами майка ми е била на 23г като ме е родила а брат ми ражда на 33г

дали да не я питам каква е разликата искаш ли?

пробвай да се досетиш сам
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Оф, брат.
    Така го интерпретирахте хахах

ами майка ми е била на 23г като ме е родила а брат ми ражда на 33г

дали да не я питам каква е разликата искаш ли?

пробвай да се досетиш сам
    Нищо не разжрах. И мойта ражда там някъде на 21 22. Времената са били други. Сега е млада. Ако беше ни родила на 35 сега щеше да си имам мама баба. Обаче не там е идеята... Ангажиментите и наличното свободно време не стават по- малки и много с възраста...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не. Обясно функцията на татковата?
    Тук би трябвало ти да си по-наясно.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    системата дегоба
    Нищо не разжрах. И мойта ражда там някъде на 21 22. Времената са били други. Сега е млада. Ако беше ни родила на 35 сега щеше да си имам мама баба. Обаче не там е идеята... Ангажиментите и наличното свободно време не стават по- малки и много с възраста...
    пич
    като съм се родил аз майка ми и баща са живеели под наем
    баща ми е намял сигурна и добре платена работа и са нямали спестявания

като се ражда брат ми имат собствено жилище спестявания а майка ми получава повече помощи защото е имала работа

а баща ми е имал вече своето място в обществото

дали са имали същите грижи как мислиш?

Град
    системата дегоба
    аз вече знам че моя ще го уча първо да борави с хладно оръжие

Не ми е ясно. Аз съм за равенство между половете. Не смятам , таткото не трябва да може да сменя памперси щото работи, а майката трябва нон стоп 15 години по 24 часа нали да кисне на детето.. Има си детегледачки.. Има си баби и дядовци.... Жалко ама кариеристите така си гледат децата - с бавачки. На 30 или 40.. Пак са на работа...

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    гледам на любовта повече като среща на души, отколкото на тела, та годините са без значение при контактите ми с хората. на този етап от живота си, обаче, искам мъж, с когото ще искаме и ще можем да имаме деца, за които ще можем да се грижим, което поставя някаква горна граница. нямам против връзка с по-младо момче, новите поколения са доста по-напредничави, съвсем различни хора, развиват се осезаемо по-бързо от децата на 80/90-те, ако и духовно сме на едно равнище - за мен ще бъде удоволствие:Д
    Подкрепям...само че да намериш човек ,който да мисли и чувства по същият начин без да е деформиран от обществото е трудно в България.Много малко хора мислят по този начин ...повечето не виждат по далеч от носа си..каму ли да мислят за духовна връзка...Когато и двамата партниори са на едно ниво на съзнание и осъзнаване на живота се получава неворятна хармония между тях и връзката е много силна и интензивна без значение на възраста ,защото тогава важно е това вътре което те приема и разбира такъв какъвто си.Но за съзнания, които не са на едно ниво и с голяма разлика в годините тези връзки са доста често основани на първични и моментни чувства и доста често са пагубни за по-влюбеният.
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Град
    пространството на Дисе
    Не ми е ясно. Аз съм за равенство между половете. Не смятам , таткото не трябва да може да сменя памперси щото работи, а майката трябва нон стоп 15 години по 24 часа нали да кисне на детето.. Има си детегледачки.. Има си баби и дядовци.... Жалко ама кариеристите така си гледат децата - с бавачки. На 30 или 40.. Пак са на работа...
    Колко татковци познаваш, които са излезли по майчинство, за да може половинката им да се върне на работа?
    Колко татковци редуцират, за да може половинката им да работи на 100% работно време?
    Колко татковци си взимат болничен, когато хлапето се разболее?
    Колко татковци пишат домашни, обясняват уроци и ходят на родителски срещи?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

пич
    като съм се родил аз майка ми и баща са живеели под наем
    баща ми е намял сигурна и добре платена работа и са нямали спестявания

като се ражда брат ми имат собствено жилище спестявания а майка ми получава повече помощи защото е имала работа

а баща ми е имал вече своето място в обществото

дали са имали същите грижи как мислиш?
    Аз мисля, родителите ти са успели да си стъпят на краката и да гледат и второ дете, въпреки че им е било страшно трудно и са хвърляли средствата си по първото... Не става въпрос за лесно. Или не.

Град
    системата дегоба
    ако намериш начин таткото да забременее да ражда и да кърми ти падам в краката

Град
    системата дегоба
    Аз мисля, родителите ти са успели да си стъпят на краката и да гледат и второ дете, въпреки че им е било страшно трудно и са хвърляли средствата си по първото... Не става въпрос за лесно. Или не.
    благодаря че констатира очеизвадното

Колко татковци познаваш, които са излезли по майчинство, за да може половинката им да се върне на работа?
    Колко татковци редуцират, за да може половинката им да работи на 100% работно време?
    За последните две - много татковци, за първите - по-малко.. Колко директори познаваш, които имат време за майчинство? Добре.. Прече ви май повече финансовото положение. Не толкова кариерата

За последните две - много татковци, за първите - по-малко.. Колко директори познаваш, които имат време за майчинство? Добре.. Прече ви май повече финансовото положение. Не толкова кариерата

Град
    Dreamland
    След като родиш, пак ще си говорим, хехе.

Град
    пространството на Дисе
    Прече ви май повече финансовото положение. Не толкова кариерата
    Не пречи финансовото положение. Именно за кариера става въпрос.
    Затова те питах колко татковци редуцират, за да може маминката да се завърне на пълен работен ден, да не губи рутината, да не губи поглед от новостите и да е конкурентоспособна на пазара на труда. А не да цъфне след 1-2 години и да се чуди кое откъде и защо

Не всички имаме амбиции да се целим само в директори за съпрузи.

ако намериш начин таткото да забременее да ражда и да кърми ти падам в краката
    Има самотни татковци. Продават се изкуствени цицки с мляко.. 9 месеца и кърменето ли е пробшоблема

Не пречи финансовото положение. Именно за кариера става въпрос.
    Затова те питах колко татковци редуцират, за да може маминката да се завърне на пълен работен ден, да не губи рутината, да не губи поглед от новостите и да е конкурентоспособна на пазара на труда. А не да цъфне след 1-2 години и да се чуди кое откъде и защо

Не всички имаме амбиции да се целим само в директори за съпрузи.
    Значи пак питам. Че не ми е ясно.. 1 2 години не са за умиране... Директорки колко познаваш, които са в майчинство? Нали това е целта? За да не оставате по- назад от таткото... Иначе и аз мисля, че трябват пари за деца и за това е добре на 30.. Заради парите.

Град
    пространството на Дисе
    Ти това дете само 1-2 години ли ще го гледаш?! После го хвърляш в дом за сираци ли?!

Нали ще боледува, ще се наложи да се взима болничен за гледане на дете с всичките цупения и мръщения от страна на работодател. Пантерата го обясни като за идиоти, аз смятах да те повъртя още малко на бавен огън.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Някои нямат.
    И малко математика сега.
    Майка ми ме е родила на 21.5. Аз сега съм на 21 и не съм дори близо до това да мисля за дете, да кажем, че раждам на 26. Майка ми е на 26+21.5=47.5. Пенсионната възраст в България за жени е 63 години, мисля. Та, я ми кажи... от какъв зор аз ще очаквам от нея да спре да работи, за да ми гледа детето?

За бавачка - ок, бавачка ще е. И тук е въпросът - искаш пенсионерка, която уж е с опит, обаче надали може да насмогне на едно бебе и с която ще водиш спорове, защото все тя ще знае повече, щото "ей колко деца е изгледала". Идея си нямаш за какви идиотщини става въпрос - пристягане на бебето, за да не му се изкривят краката (от което те се кривят още повече), например. Или искаш студентка с енергия и желание да следва инструкции, обаче никакъв опит и с ангажименти в уни, с които трябва да се съобразиш?

Факт е, че е бъгаво, и това е проблем тепърва при нашето поколение, защото масово тук майките ни са ни раждали като студентки. А при нас как ще е? Тъкмо си сменил 1-2 позиции, намерил си нещо, което те устройва, помага ти да се развиеш поне, ако и да не ти носи големите кинти и то ставаш на възраст да раждаш, хубу, раждаш, тва да ти е проблемът, ми после? Много майки предпочитат първите 2 години да си останат при детето, за да развият крехката връзка майка-дете. (Съответно тук се разчита на заплатата на таткото за издържане на цялото семейство, но това е друга тема.) А тия 2 години кой ще те чака? Теоретично не би трябвало да е проблем да ти намерят заместник и ти после да се върнеш и да поемеш нещата, ама практически не се случва така. И тръгваш да си търсиш работа и те питат дали имаш деца - което не би трябвало да те питат всъщност, ама го правят, и като им кажеш, че имаш 2-3-годишно, познай дали ти се кефят.

Говориш глупости просто и не съобразяваш адски много неща.
    Проблемът с математикатата е, че нашето поколение ще прави по 1 дете, защото за второто ще е дърто. Освен това не знам на 26 като излезеш в майчинство пък тогава коя фирма ще те търпи, вместо да излезеш като студент, да си учиш в къщи и накрая все едно магистър си изкарала. И да ти кажа не преувеличавам. Докторите които учат 10 години да не би да трябва да чакат да завършват, та къде му е сигурното, че после пак няма да забравят да оперират...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си